Max & min نسبی
-
سلام دوستان
این تست رو ببینید

منظور از اینکه y=k ۳ تا ریشه حقیقی داشته باشه چیه؟
گفته که خط y=k باید در محدوده max و min نسبی قرار بگیره
و اومده عرض maxوmin این نمودار رو بدست اورده

حالا من سوالم اینکه وقتی میگه y=k ۳ تا ریشه حقیق داشته باشه منظورش اینکه اینموداره رو در ۳ نقطه قطع کنه؟🤔😶
مگه ریشه به معنی این نیست جایی که نمودار xباید قطع بشه؟
ممنونم۰🌸
تجربیا
ریاضیا -
سلام دوستان
این تست رو ببینید

منظور از اینکه y=k ۳ تا ریشه حقیقی داشته باشه چیه؟
گفته که خط y=k باید در محدوده max و min نسبی قرار بگیره
و اومده عرض maxوmin این نمودار رو بدست اورده

حالا من سوالم اینکه وقتی میگه y=k ۳ تا ریشه حقیق داشته باشه منظورش اینکه اینموداره رو در ۳ نقطه قطع کنه؟🤔😶
مگه ریشه به معنی این نیست جایی که نمودار xباید قطع بشه؟
ممنونم۰🌸
تجربیا
ریاضیا@sara-haghighatrad
منظورش اینه که اون K چه محدوده ای از y ها باشه که ما سه تا جواب برای X اش پیدا کنیم؟
میشه همون محدوده که پاسخ نامشو فرستادید(max و Min)
ما وقتی میگیم یه تابع چند تا ریشه داره شما برابر صفر قرار میدی تابع رو یه جورایی انگار دنبال جاهایی میگردی که تابع y صفر شده و مثلا 2 تا پیدا میکنی.
اینم مثل همونه که گفتم، حالا به جای اینکه تابع رو برابر صفر قرا بدی یه عدد دیگه بذار که سه تا جواب بده.
اونموقع ریشه ها میشدند محل قطع نمودار خط (y=0) چون تابع رو برابر صفر گذاشتی الان ریشه میشه محل قطع نمودار با خط y=k چون تابع رو برابر k گذاشتی -
@sara-haghighatrad
منظورش اینه که اون K چه محدوده ای از y ها باشه که ما سه تا جواب برای X اش پیدا کنیم؟
میشه همون محدوده که پاسخ نامشو فرستادید(max و Min)
ما وقتی میگیم یه تابع چند تا ریشه داره شما برابر صفر قرار میدی تابع رو یه جورایی انگار دنبال جاهایی میگردی که تابع y صفر شده و مثلا 2 تا پیدا میکنی.
اینم مثل همونه که گفتم، حالا به جای اینکه تابع رو برابر صفر قرا بدی یه عدد دیگه بذار که سه تا جواب بده.
اونموقع ریشه ها میشدند محل قطع نمودار خط (y=0) چون تابع رو برابر صفر گذاشتی الان ریشه میشه محل قطع نمودار با خط y=k چون تابع رو برابر k گذاشتی@kosar-mortazavi
Wow
متوجه شدم
ممنونم🌸