سلام استاد خسته نباشین.
استاد ممنون میشم به این سوال جواب بدین. تو انجمن تایپیک زدم ولی جواب قطعی پیدا نشد.
تست اینه:👇🏻
کدام عبارت در مورد بوم سازگان نادرست است؟
۱:محل تعامل گونه های مختلف در یک زیستگاه می باشد.
۲:جنگل های حرا یکی از بوم سازگان های ایران به شمار می رود.
۳: میزان خدمات هر بوم سازگان به تولید کنندگی موجودات آن بستگی دارد.
۴:هم اکنون بیشتر بوم سازگان های کره زمین در حال تخریب و نابودی اند.
گزینه 2 و 4 اوکی هس و ما ابهامی در این گزینه ها نداریم.
ولی مشکل ما در گزینه 1 و 3 هس.
استاد تو گزینه 1 مگه اون عبارت تعریف اجتماع نمیشه؟ چون اگه تعریف بوم سازگان هس باید به محیط و عوامل غیر زنده اشاره کنه که نکرده.
درستش اینه که بگه تعامل اجتماع با همون محل نه اینکه یه محل داریم اجتماع توش تعامل دارن باهم.
تو گزینه 3 استاد آیا میزان خدمات هر بوم سازگان فقط به تولید کنندگی موجودات آن بستگی دارد؟ یعنی کسی دیگه ای نمیتونه تولید کنه؟ مثلا عناصر محیطی( کانی ها یا سنگ های قیمتی) را درست می کنند و یه نوع از خدمات بوم سازگان حساب میشه.( منظور از خدمات بوم سازگان خدمت به انسانه نه به خود بوم سازگان.)
1619965147180-1.png
استاد در تصویر بالایی فقط و فقط نگفته میزان خدمات هر بوم سازگان به تولید کنندگی موجودات بستگی دارد.
لطفا و خواهشا استاد به این تست جواب بدین.
@راهنما-زیست
mehranmirzaei
درستی یا نادرستی عبارات زیر را در ارتباط با گوش انسان مشخص کنید .
29-غشاي پايه درون حلزوني، در دو سوي خود در تماس با چند رديف ياخته است.
30-گيرنده هاي مكانيكي مجراي نيم دايره در قاعدة مجراها قرار دارند.
31-جسم ياخته اي نورون هاي شركت كننده در عصب شنوايي در بخش حلزون قرار دارد.
32-مادة ژلاتيني در بخش مجاري نيم دايره برخلاف مادة ژلاتيني بخش حلزون در تماس با بافت پوششي است.
@تجربیا
25-در صورت ورود هواي ذخيره دمي، پيامي از ماهيچه هاي صاف ديوارة نايژه ها و نايژك ها به بصل النخاع ارسال ميشود.
26-با كاهش اكسيژن خون، تنها گيرنده هاي سرخرگ آئورت و سرخرگ هاي ناحية گـردن انـد كـه بـه بصـل النخـاع پيـام ارسـال ميكنند.
27-با قطع تنفس توسط مركزي در پل مغز، بدون نياز به پيام عصبي، ماهيچه هاي بين دنده اي خارجي به استراحت درمي آيند.
28-پيام عصبي مربوط به انقباض ماهيچه هاي شروع كننده دم از طريق دستگاه عصبي پيكري ارسال ميشود.
@تجربیا
21-كانگورو، جنين نارس خودش را براي تكميل رشد و نمو به كيسة روي شكم خود منتقل ميكند.
22-رشد و نمو اوليه جنين در پلاتي پوس همانند كانگورو، درون بدن مادر انجام ميشود.
23-عامل حفاظتي از جنين قورباغه به عنوان غذاي اوليه مورد استفادة جنين قرار ميگيرد.
24-در نوعي جانور با رقص عروسي به علت دورة جنيني كوتاه، ميزان اندوختة غذايي كم است.
@تجربیا
شیر دامداران را سر بکشید و از طعم واقعی آن لذت ببرید 😎
درستی یا نادرستی عبارات زیر را در ارتباط با يك گياه دولاد 2n كه داراي گل كامل است، مشخص کنید.
17- درون هر تخمدان، تنها يك ياخته از بافت خورش، تقسيم كاستمان انجام ميدهد.
18- در مرحلة تلوفاز هر گردة نارس، صفحة ياخته اي در استواي ياخته تشكيل ميشود.
19- هر ياخته تك لاد حاصل از تقسيم رشتمان در تخمدان، درون كيسه روياني به وجود ميآيد.
20- هر ياختة تك لاد حاصل از تقسيم رشتمان در كيسة گرده، طي گرده افشاني از بساك خارج ميشود.
@تجربیا
درستی یا نادرستی عبارات زیر را در ارتباط با دستگاه توليدمثلي يك مرد سالم مشخص کنید.
13-سطح دروني مجراي اسپرم بر در نزديكي غدة وزيكول سمينال چين خورده است.
14-اسپرم هاي توليد شده در هر بيضه از طريق چند لوله به لوله هاي پيچ خورده برخاگ وارد ميشوند.
15-اولين بخش اسپرم تازه ساخته شده كه وارد فضاي لولة اسپرم ساز ميشود، داراي تارك تن است.
16-هر هورموني كه تحت تأثير مستقيم هورمون آزادكنندة ترشح و روي دستگاه توليدمثلي اثر دارد، نوعي هورمون محرك است.
@تجربیا
درستی یا نادرستی عبارت زیر را در ارتباط با هر يك از لنفوسيت هاي عمل كننده، مشخص کنید.
9-وجود تعداد زيادي از آنها در خون، باعث ميشود تشخيص پادگن سريع تر صورت پذيرد.
10-داراي هستة گرد در مركز خود هستند كه فام تن هاي درون آنها به صورت فامينه (كروماتين) است.
11-تنها پس از شناسايي پادگن توسط لنفوسيت هاي بالغ شده در مغز استخوان يا غدة تيموس پديد ميآيند.
12-ويروسي كه موجب نقص ايمني اكتسابي در افراد ميشود به هيچكدام از اين لنفوسيت ها حمله نميكند.
@تجربیا
ذکر دلیل =بخشودگی گناهان در شب جمعه
5-اگر يد در غذا به مقدار كافي نباشد، آنگاه هورمون هاي تيروئيدي به اندازة كافي ساخته نميشوند.
6-در تنظيم بازخوردي مثبت، افزايش مقدار يك هورمون يا تأثيرات آن، باعث افزايش ترشح همان هورمون ميشود و بالعكس.
7-بيش از يك دسته آسه (آكسون) اي در انتقال هورمون هاي هيپوتالاموس به هيپوفيز پسين نقش دارند.
8-با ترشح كورتيزول، پاسخ التهابي ناشي از آسيب بافتي در بدن فرد آسيب ديده، افزايش مي يابد.
@تجربیا
گلوکز بسوزونید عزیزان من 😂
درستی یا نادرستی عبارات زیر را در ارتباط با نوعی تقسیم که بدون کاهش عدد کروموزومی رخ میدهد را مشخص کنید.
1-بلافاصله بعد از مرحلة تجزيه كامل پوشش هسته، مرحله اي شروع مي شود كه سانترومر فام تن ها، به رشته هـاي دوك متصـل هستند.
2-قبل از مرحلة تجزيه پروتئين اتصالي در ناحية سانترومر، مرحله اي است كه گروهي از رشته هاي دوك تا استواي ياخته كشيده شده و از روي هم رد شده اند.
3-بلافاصله بعد از مرحلة رديف شدن فام تن ها در سطح استوايي ياخته، مرحله اي شروع ميشود كه فام تـن هـاي دختـري ظـاهر ميشوند.
4-قبل از مرحلة رسيدن فامينك هاي خواهري به حداكثر فشردگي خود، مرحله اي به اتمـام مـيرسـد كـه در آن پوشـش هسـته شروع به تخريب ميكند.
@تجربیا
ذکر دلیل =سوزاندن یونهای فسفات مغزتان😎
-
سلام استاد خسته نباشین.
استاد ممنون میشم به این سوال جواب بدین. تو انجمن تایپیک زدم ولی جواب قطعی پیدا نشد.
تست اینه:
۴:هم اکنون بیشتر بوم سازگان های کره زمین در حال تخریب و نابودی اند.گزینه 2 و 4 اوکی هس و ما ابهامی در این گزینه ها نداریم.
ولی مشکل ما در گزینه 1 و 3 هس.استاد تو گزینه 1 مگه اون عبارت تعریف اجتماع نمیشه؟ چون اگه تعریف بوم سازگان هس باید به محیط و عوامل غیر زنده اشاره کنه که نکرده.
درستش اینه که بگه تعامل اجتماع با همون محل نه اینکه یه محل داریم اجتماع توش تعامل دارن باهم.
تو گزینه 3 استاد آیا میزان خدمات هر بوم سازگان فقط به تولید کنندگی موجودات آن بستگی دارد؟ یعنی کسی دیگه ای نمیتونه تولید کنه؟ مثلا عناصر محیطی( کانی ها یا سنگ های قیمتی) را درست می کنند و یه نوع از خدمات بوم سازگان حساب میشه.( منظور از خدمات بوم سازگان خدمت به انسانه نه به خود بوم سازگان.)
استاد در تصویر بالایی فقط و فقط نگفته میزان خدمات هر بوم سازگان به تولید کنندگی موجودات بستگی دارد.لطفا و خواهشا استاد به این تست جواب بدین.
@راهنما-زیست
mehranmirzaei -
ali mohamadi 0 در تست چالشی زیست گفته است:
سلام استاد خسته نباشین.
تست اینه:
۴:هم اکنون بیشتر بوم سازگان های کره زمین در حال تخریب و نابودی اند.گزینه 2 و 4 اوکی هس و ما ابهامی در این گزینه ها نداریم.
ولی مشکل ما در گزینه 1 و 3 هس.استاد تو گزینه 1 مگه اون عبارت تعریف اجتماع نمیشه؟ چون اگه تعریف بوم سازگان هس باید به محیط و عوامل غیر زنده اشاره کنه که نکرده.
استاد در تصویر بالایی فقط و فقط نگفته میزان خدمات هر بوم سازگان به تولید کنندگی موجودات بستگی دارد.لطفا و خواهشا استاد به این تست جواب بدین.
@راهنما-زیست
mehranmirzaeiسلام علی جان
خب در رابطه با گزینه 3 تو صورت گزینه نگفته که « فقط» و مشکلی نداره
گزینه 1 هم یک زیستگاه نیست بلکه در بوم سازگان زیستگاه های مختلف داریم که گونه های مختلف در اون باهم تعامل میکنن -
mehranmirzaei خوب الان کدوم گزینه استاد؟
اگه گزینه 1 غلطه و 4 هم کدومش میشه؟
-
آخه استاد تو کتاب محیط رو جمع نبسته که؟
تعریف بوم سازگان تو کتاب ما:
استاد میشه الان بگین کدوم گزینه درسته؟
-
آخه استاد تو کتاب محیط رو جمع نبسته که؟
تعریف بوم سازگان تو کتاب ما:
استاد میشه الان بگین کدوم گزینه درسته؟
من نظرم گزینه 1 عه
چون که گزینه 4 رو اگه زیست بوم هم در نظر بگیریم
میدونیم زیست بوم هم از چنیدین بوم سازگان تشکیل شده پس در حقیقت بوم سازگان داره از بین میره -
نه استاد گزینه 4 غلطه
-
mehranmirzaei استاد ممنون میشم جواب بدین
گزینه 4 کلا غلطه
-
عع قید بعضی ایجاس
-
mehranmirzaei استاد الان تکلیف چیه؟
-
mehranmirzaei استاد الان تکلیف چیه؟
اینجوری 2 تا غلط داریم
-
mehranmirzaei استاد فک کنم تست مال نظام قدیمه چون گزینه 4 تو کتاب ما نیست
-
دیدی قطعی نمیشه گفت؟
-
mehranmirzaei استاد کلید تست گفته گزینه 4
-
ali mohamadi 0
خدایی من گفتم قطعی؟:||
من نظرات خودم رو گفتم، و بارها هم این موضوع رو گفتم.
برای گزینه ۳ هم قید فقط به کار برده نشده....دیدی غلط نبود؟ من بر حسب کلید تست و تحلیل هام گفتم