صندلی داغ نهایی
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Abolfazl Sattari on ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Abolfazl Sattari
با نهایت غم و اندوه این غم بزرگ را بر شما تسلیت عرض میفرمایم و ما را هم در غم خود شریک بدانید. ان شاء الله تعالی غم آخرتان باشد (هنو ع.الف.م* مونده) و ان شاء الله در شادی هایتان تشریف خود را بیاوریم و تشریف فرما بشویم (مشرف بشیم)- پیوست:
ع.الف.م: مخفف علومِ اجتماعیِ محنوس
بخون بابا چیزی نیست من ک تمم کردم یه یه ساعت پیش
- پیوست:
-
mahdiireplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط mahdii انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam نفرست ازینا دیگه حاجی داشتم سکته رو میزدم
-
ابوالفضل ریسیreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam
من با سرعت عمل درس یکو دیدم تشکر کردم به دانلود بقیش پرداختم
همینارو میخونم امید است بالای ۱۰ بشم -
Abolfazl Sattarireplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam در صندلی داغ نهایی گفته است:
Abolfazl Sattari
با نهایت غم و اندوه این غم بزرگ را بر شما تسلیت عرض میفرمایم و ما را هم در غم خود شریک بدانید. ان شاء الله تعالی غم آخرتان باشد (هنو ع.الف.م* مونده) و ان شاء الله در شادی هایتان تشریف خود را بیاوریم و تشریف فرما بشویم (مشرف بشیم)- پیوست:
ع.الف.م: مخفف علومِ اجتماعیِ محنوس
بخون بابا چیزی نیست من ک تمم کردم یه یه ساعت پیش
رازت چیه؟ اکسیر خرخونی زدی؟
- پیوست:
-
مشکل سلامت بهداشت و هویت اجتماعی اینه که 2 تا ت دارن و یدونه میم
-
Abolfazl Sattarireplied to shayan jafari on ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
shayan jafari در صندلی داغ نهایی گفته است:
مشکل سلامت بهداشت اینه که 2 تا ت داره و یدونه میم
هم "میم" داره هم "ه" دار هم "دال" داره :|||
-
mahdiireplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam در صندلی داغ نهایی گفته است:
@نگین-محمدیان،
سلام مجدد
اینم از جزوه دبیر ما ک واقن باهاش گل کاشتش خیلی خوب بود بنظرم همه سوالات جواب کوتاه و خلاصه و فلان... خب این از درس 1 تا 11 خب (درسهای 2، 5، 9، 12 و 14 هم ک حذفیاتن [الحمد الله - {درس 9 ک شما خونده بودین}] و هیچی دیگه (عجب پرانتز در پرانتزی هم شدش(خخخخخ(خب دیگه اینم جزوه ها)))):- 1 - سلامت چیست؟
- 3 - برنامۀ غذایی سالم
- 4 - کنترل وزن و تناسب اندام
- 6 - جواب سوالات بیماری های غیر واگیر
- 7 - بیماری های واگیردار
- 8 - بهداشت فردی
- 10 - بهداشت روان
- 11 - مصرف دخانیات و الکل
اینم ک یه جزوه هستش از درس 1 تا 14 یکسره:
پ.ن:
مرسیییییییی
خدانگهدار همه این پایین هم یه تگ میکنم کسی دیگه هم خواست ببینه:
@دانش-آموزان-آلاء (ماه ها )سوالات طبقه بندی شده ۶۲ صفحه س زیاد نیست؟
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to ابوالفضل ریسی on ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
ابوالفضل ریسی بالای 10؟ مگه یوهانس کپلر هستی؟ یا کوپرنیک؟ من بالای 7 بشم تک ماده بزنمم راضیم به رضای خدا اصن آدم سلامت و بهداشتو با تک ماده قبول نشه باید به دهه هشتادی بودن و درسخون بودن و به همین چیز میزای بنیادین خودش شک بکنه
-
ابوالفضل ریسیreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam
من به زیست هم امید بستم که کمکم کنه -
درس هشت خیلی زیاده.
-
جزوه رو باز کردم و لپتاپ پوکید رسما
-
اینقدر از سلامت نترسید
ی دور بخونیدش تمومه سوال راحت هم میدن
مصحح ما هم دمش گرم کیلویی نمره رو داده بود -
ولی از همین الان هویت رو بخونید
مصححش 0.25 هم نمیده
شعر هم واسش ننویسید نامرد هرچی از خوبی ها انقلاب و جهان اسلام از خودم نوشتم هیچ کدوم رو نمره نداده بود -
-
81Sobhan یا خدا
این دیگه نوبرشو اورده -
من چرا دلم میخواد سلامت رو 20 بشم؟!
-
@نگین-محمدیان دو دور خوندم بیست رو راحت میده
من شب ساعت 11 تمومش کردم فرداش رفتم سر جلسه 19 بردم -
@نگین-محمدیان فک نمیکنم دل کسی همچین چیزی نخوادا
-
@نگین-محمدیان در صندلی داغ نهایی گفته است:
من چرا دلم میخواد سلامت رو 20 بشم؟!
منم میخوام ولی خب از لحاظ گشادیسمی تو مضیقم :////