صندلی داغ نهایی
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to zeinab dehghani on ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
zeinab dehghani
داره ک ببین... فقط منظورشو نمیفهمم ینی چی... -
از عربی چیا حذف شده برا امتحان فردا؟من نمیدونستم حذفیات داره دو درس و کامل نشستم خوندم
-
@masoumeh-shokrollahi خب نه مث اینکه نداره
-
zeinab dehghanireplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam در صندلی داغ نهایی گفته است:
zeinab dehghani
داره ک ببین... فقط منظورشو نمیفهمم ینی چی...اینو دادن برای دلخوشی....
همون قسمت مبحث علمی هاست که همینجوریش هیچوقت هیچکی نمیخونه -
Mahdi Jafari 1 دوازدهم ریاضیreplied to zeinab dehghani on ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
zeinab dehghanireplied to Mahdi Jafari 1 on ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 یه روزی ماها میشیم بزرگتر این کشور...یه جوری بشیم مااینجور نشیم...
سعی کنیم برای درست کردنش
الان ماچه میتونیم بکنیم؟!!! -
ترجمه متن درس 3 رو لطفا یکی میفرسته ؟؟
-
Mohammad Afshar ریاضیreplied to shayan jafari on ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط Mohammad Afshar انجام شده
gam be gam_omoomi_davazdahom_arabi_01_01.pdf
گام به گام عربی با معنی درس ها و تمرین ها -
-
shayan jafarireplied to Mohammad Afshar on ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط shayan jafari انجام شده
Mohammad Afshar
ممنون -
@نگین-محمدیان ممنون
-
الان بچه ها معنی جملات داخل تمرینا رو نمیخواد بونیم ؟؟
-
shayan jafarireplied to Mohammad Afshar on ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Afshar من ک همه رو میخونم
-
shayan jafari من قواعدو الان بلدم مونده معنی تا شب تمومش میکنم
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Mohammad Afshar on ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Afshar بابا اصن اصلش ترجمه هستش.راسته ۶ یا ۵ نمره فقط ترجمه هستش
-
shayan jafarireplied to Mohammad Afshar on ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Afshar تو ترجمه
متن درس ... جاهایی ک ب قواعد اون درس ربط داره مهم تره
مثلا تو درس حال جملاتی که حال دارن و... -
shayan jafari اره داداش 6 نمره جمله مبدن مهنی میخوان
-
این پست پاک شده!
-
shayan jafarireplied to Mohammad Afshar on ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Afshar
همون ک زیاد داد میزنه دیگه ؟ -
shayan jafari افریین
3816/4192