مشاوره برای شروع از صفر
-
mahdih gh در مشاوره برای شروع از صفر گفته است:
سلام به همگی
بچه ها من داوطلب کنکور ۱۴۰۱ تجربی هستم و میشه گفت تقریبا صفرم
یه برنامه ریزی کردم اینکه بیام هر پایه رو جداگانه بخونم
دهم دو ماه و نیم
یازدهم سه ماه و نیم
دوازدهم چهار ماه
جمع بندی دو ماه
بنظر شما درسته اینکارم ؟!
چون دهم رو کلا یادم رفته یازدهمم خوب نخوندم مجبورم اساسی بخونمسلام
Abolfazl Mousavi سلام عزیزم به نظرم از پک راه ابریشم الااستفاده کنید یک همایش جامع وکامله که هم بهت برنامه میده وهم باروش استاندارد مطالبو توذهنت تثبیت میکنه ومطابق ازمون های ازمایشی هم پیش میره موفق باشی دوست عزیزم...
-
mahdih gh
یه پیشنهاد دیگم اینه که اگر براتون مقدوره ابریشم تهیه کنید چون برنامه پیشنهادی برای مطالعه داره(تابستون فقط دهم رو می بنده چون خیلی از بچه ها صفر هستن) تازه حواسش به مرور ها هم هست و ازمون هم خودش داره...
برای اطلاعات بیشتر هم کلیپای زین بی قرار رو ببینید هم به تاپیک تجربه بچه های راه ابریشم سر بزنیدفکر نکید حالا چون دوسال فاصله داشتین از درس 3 برابر باید وقت بزارین و اصلا به ابریشم نمی رسین (درسته بیشتر باید تلاش کنید ولی خیلی هم فرق ندارین )
@zahra-forouzanfar یازدهم چی پس؟
-
Abolfazl Mousavi سلام عزیزم به نظرم از پک راه ابریشم الااستفاده کنید یک همایش جامع وکامله که هم بهت برنامه میده وهم باروش استاندارد مطالبو توذهنت تثبیت میکنه ومطابق ازمون های ازمایشی هم پیش میره موفق باشی دوست عزیزم...
mahla dehghani در مشاوره برای شروع از صفر گفته است:
سلام .
بله من راه ابریشمی هستم
خیلی ممنون
ببخشید من شما رو می شناسم؟؟؟