کنکوریون🤪
-
@mitra-ism-rahmani من لایک میکنم اول که
-
اقا زمین میزنید ؟
-
اقا زمین میزنید ؟
-
zeinab dehghani در کنکوریون🤪 گفته است:
@mitra-ism-rahmani :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
لب شیرین رو یادآوری نکن..
بزار شب راحت بخوابم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:هنوز یادمه میگفتی یه جمعیتی بودن یکی از اینور داد میزد ایهامه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خدا فقط رحم کنه این بیت حافظ امسال نیاد که من اصلا دیگه نمیتونم سوال جواب بدم@mitra-ism-rahmani در کنکوریون🤪 گفته است:
@mitra-ism-rahmani :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بزار شب راحت بخوابم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:هنوز یادمه میگفتی یه جمعیتی بودن یکی از اینور داد میزد ایهامه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خدا فقط رحم کنه این بیت حافظ امسال نیاد که من اصلا دیگه نمیتونم سوال جواب بدمچه کشیدم من سر این ایهام و ایهام تناسب این بیت تغییر یافته...
بیچاره شیرین خانوم ک لبش شده بود کف:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
من از همین الان دارم فکر میکنم وقت اضافه اوردم چیکار کنم 😂😂
-
-
@dr-rashidi در کنکوریون🤪 گفته است:
نه اون مورچه مو لایک نکردی قبول نیست از اول :(( :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani جان تو لایک کردم
کنارش ابی شده 😂 -
81Sobhan سبحان بیخیال :face_without_mouth:
میترسم بیشتر قاطی کنی...:face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
حله
مرسی ازت:dizzy: :dizzy:zeinab dehghani در کنکوریون🤪 گفته است:
میترسم بیشتر قاطی کنی...:face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
حله
مرسی ازت:dizzy: :dizzy:اره اینطور بهتره 😅
من برم بخوابم
بعد فردا بشینم فرمول ها رو تورق بزنم ببینم چی میشه
فعلا شب بخیر -
@mitra-ism-rahmani در کنکوریون🤪 گفته است:
خدا فقط رحم کنه این بیت حافظ امسال نیاد که من اصلا دیگه نمیتونم سوال جواب بدمچه کشیدم من سر این ایهام و ایهام تناسب این بیت تغییر یافته...
بیچاره شیرین خانوم ک لبش شده بود کف:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani وای خدا من از اون روز به بعد شیرین و لب و کف ندیدم مگر اینکه خندیدم و به روح حافظ فاتحه دادم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
من از همین الان دارم فکر میکنم وقت اضافه اوردم چیکار کنم 😂😂
-
حله
من برم بخوابم
فعلا شب بخیر81Sobhan هوم..
شبت بخیـــر:milky_way: :milky_way: :milky_way: -
حله
من برم بخوابم
فعلا شب بخیر -
zeinab dehghani وای خدا من از اون روز به بعد شیرین و لب و کف ندیدم مگر اینکه خندیدم و به روح حافظ فاتحه دادم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
فقط میتونم بگم تو روح طراح سوال ک همچین تغییر داده و جماعت رو بیشتر وبیشتر منحرف کرد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@سجاد-ذوالفقاری اره
-
من دیدمش....
ولی پاکیدیش.. -
کنارش ابی شده 😂@dr-rashidi در کنکوریون🤪 گفته است:
کنارش ابی شده 😂آها ببین نزده یا لایک خورده ولی وقتی میزنم روش لایکش مشخص میشه
آخر شبه دیگه انجمن قاطی کرده خسته س :face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@dr-rashidi در کنکوریون🤪 گفته است:
کنارش ابی شده 😂آها ببین نزده یا لایک خورده ولی وقتی میزنم روش لایکش مشخص میشه
آخر شبه دیگه انجمن قاطی کرده خسته س :face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani 😂😂😂
-
فقط میتونم بگم تو روح طراح سوال ک همچین تغییر داده و جماعت رو بیشتر وبیشتر منحرف کرد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani پس من کار درستی کردم بی ریایی کردم اصل ماجرا رو شرح دادم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth: