کنکوریون
-
Saleh Esmaily اون خیلی قدیمیع
خیلی گوشش دادم@dr-rashidi اره میدونم چن روز پیش داشتم همینجوری موزیک قدیمیا رو گوش میدادم این خورد به تورم
-
@infinitie-a همونه ک منم ریاضی فیزیک پایین میزنم پس
وسطش فاز خوانندگی میگرفتم مدادمو تا توی حلقم نمیکردم ول کن نبودم
-
@infinitie-a همونه ک منم ریاضی فیزیک پایین میزنم پس
وسطش فاز خوانندگی میگرفتم مدادمو تا توی حلقم نمیکردم ول کن نبودم
Saleh Esmaily یکی از تفریحات دوران تحصیلم این بود که امتحان فیزیک و ریاضی داشته باشم
شب قبلش با اهنگ همه رو با خاک یکسان کنم -
سلیقه هام تو اهنگ هم مثل مردم عادی نیست،چرا؟
چقدر غیر طبیعیم من
@infinitie-a اهنگ یچیز سلیقه ایه نمیشه گف غیرطبیعی من الان که فک میکنم قبلا چی گوش میکردم میفهمم چقد تباه بودم
-
@dr-rashidi اره میدونم چن روز پیش داشتم همینجوری موزیک قدیمیا رو گوش میدادم این خورد به تورم
Saleh Esmaily اگه دوس داشتی billie jean مایکل جکسون موزیک ویدیو یکی از کنسراتشو ببین
اونم خیلییییییییییی خوبهیا we are the champions فردی مرکوری
-
ولی من اسپاتیفای رو باز میکنم یه پلی لیست پیشنهادی خودشو پلی میکنم، و همینطور میره جلو
اصلا هم دنبال خواننده خاصی نبودم، خیلیییی کم
-
Saleh Esmaily یکی از تفریحات دوران تحصیلم این بود که امتحان فیزیک و ریاضی داشته باشم
شب قبلش با اهنگ همه رو با خاک یکسان کنم@dr-rashidi اصن نمیدونم این اهنگه لامصب چی داره من که زمانی انقد معتاد شده بودم جایی نبود ک اهنگ گوش نکنم باز الان بهترم
-
@infinitie-a اهنگ یچیز سلیقه ایه نمیشه گف غیرطبیعی من الان که فک میکنم قبلا چی گوش میکردم میفهمم چقد تباه بودم
Saleh Esmaily در کنکوریون
گفته است:
چیییی؟
-
ولی من اسپاتیفای رو باز میکنم یه پلی لیست پیشنهادی خودشو پلی میکنم، و همینطور میره جلو
@infinitie-a منم بعضی وقتا اینجوری میشم
-
Saleh Esmaily اگه دوس داشتی billie jean مایکل جکسون موزیک ویدیو یکی از کنسراتشو ببین
اونم خیلییییییییییی خوبهیا we are the champions فردی مرکوری
@dr-rashidi فک کنم جفتشونو گوش کردم ولی موزیک ویدئو رو نه
-
@infinitie-a جالبه بدونید همینطوری، اهنگ تیتراژ همایش گدار و راه ابریشم اقای ثابتی رو پیدا کردم
-
Saleh Esmaily در کنکوریون
گفته است:
چیییی؟
@infinitie-a شرمم میشه بگم ولش کن
-
@infinitie-a جالبه بدونید همینطوری، اهنگ تیتراژ همایش گدار و راه ابریشم اقای ثابتی رو پیدا کردم
@infinitie-a
یکیشون مال الن واکر بود فک کنم راه ابریشم بود -
@infinitie-a شرمم میشه بگم ولش کن
Saleh Esmaily اوکی
-
@infinitie-a
-
@dr-rashidi فک کنم جفتشونو گوش کردم ولی موزیک ویدئو رو نه
Saleh Esmaily برو موزیک ویدیو رو ببین پس
-
Saleh Esmaily اوکی
@infinitie-a با تشکر
-
Saleh Esmaily برو موزیک ویدیو رو ببین پس
@dr-rashidi فک کنم بهتر باشه بعدا ببینم چون تازه یوتوب رو ترک کردم روزای اخری خوب نیس برم
-
@infinitie-a
یکیشون مال الن واکر بود فک کنم راه ابریشم بود@dr-rashidi اره
دارکساید
اهنگ monody از fat rat هم ماله گداره -
لعنت ب این عذاب وجدان