طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
Amir hossein Soukhtehreplied to Sara Aliakbari on ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
https://forum.alaatv.com/topic/35549/سوالات-متداول-راه-ابریشم/3
سوالات متداول راه ابریشم
-
سلام
ببخشید من یه سوال داشتم
من توانایی مالیم طوری نیست نت دائم بگیرممیخواستم بدونماگر تایید بشیم امکانش هست فیلم هارو دانلود کنیم
چون نت نامحدود ماهانه فقط تا ۱۱ صبح میشه استفاده کرد
امکانش هست فیلم های اون روز رو دانلود کرد و نگه داشت که در ادامه روز بتونیم ببینیم اونارو؟؟؟؟ -
نازنین ابطحی
بله -
AB Cd دانش آموزان آلاءreplied to نیما نژادحسینیان on ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نیما نژادحسینیان
سلام ببخشید با تخفیف حساب کردید یا بدون تخفیفیف
چونکه مدیر گفتن تخفیف ها قیمت اصلی حساب میشن ؟ -
نازنین ابطحی فکر کنم یجا باید پرداخت کنید
ما که پارسال یجا پرداخت کردیم -
AB Cd فک کنمهمینقد بشه....
یعنی بیشتر میشه؟؟؟ -
نازنین ابطحی نع کمتر میشع اگ با خود تخفیف هاش حساب کنیم
مدیرجان شما بگید که برای طرح پرچمی ها قیمت اصلی لحاظ میشع یا با تخفیف ؟M.an -
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to نازنین ابطحی on ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین ابطحی پرداختی بنده ۸۷۰ بود پس از قیمت اصلی حساب میشه (خداوکیلی خیلی غیر منطقیه از قیمت الان نود درصد)
-
Parsa Amini ولی یع جایی بچه ها همین سوال رو پرسیده بودن و مدیر گفت که تخفیف ها همیشه قیمت اصلی محسوب میشن
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to علی قربان زاده on ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to AB Cd on ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AB Cd خب بنده هم همینو عرض کردم
-
بچه ها راه شروع شده ؟
حالا من تازه فردا میخوام مدارک بفرستم -
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Nili Hoseini on ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Nili Hoseini برنامه اونقدرام سنگین نیست میرسی
-
این پست پاک شده!
-
Nili Hoseini منم فردا میفرستم
ولی انشالله میرسیم -
Nili Hoseini دقیقا مثل من
تا مدارک برسه دستشون و بخوان طرح رو فعال کنن، احتمالا هفتهٔ بعد شروع راه ابریشم ماست
البته امیدوارم مشکلی پیش نیاد -
بچه ها این عکسی که بالا مدیر گذاشته رو بدیم مدرسه پر کنه؟
-
نیما نژادحسینیان دانش آموزان آلاءreplied to Nili Hoseini on ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Nili Hoseini نه این عکسه نمونه برگه ایه که وقتی میری پست بهت میدن تا مشخصات آدرس رو توش بنویسی وگرنه اونی که باید بدی مدیر مدرستون یه فرمه دیگست که یکم بالای اون عکسه لینکش هست میتونی دانلودش کنی و چاپکردش رو پیش مدیرتون ببری
-
ببخشید دوستان بالاخره پلاک ۵۹ درسته یا ۵۷
-
بچه ها میگم یه برنامه هست غیر برنامه اصلی که دادن برای هفته اول فیزیک که استاد طلوعی و کارزانیان رو میشه طبق اون باهاشون رفت جلو
قضیش چیع؟یعنی به درد چه کسایی میخوره؟
واسم سواله چون خودمم تایید شدم ولی خب منتها لینک پرداختم خراب بود و فعلا دارن برسی میکنن برای همین برام سواله
کسی میدونه بگه
1178/1507