طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
فاضل جهانگیری جامه بزرگی ببخشید
عزیزان یکی به من کمک می کنه که چطور مدارک رو تو یه تیکت آپلود کنم،فاضل جهانگیری جامه بزرگی وقتی یه عکسو میفرستی تو همون تیکت دوباره همونجوری که اولیرو فرستادی بعدیرو بفرست
-
فاضل جهانگیری جامه بزرگی وقتی یه عکسو میفرستی تو همون تیکت دوباره همونجوری که اولیرو فرستادی بعدیرو بفرست
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهریحانه باقری الان امتحان می کنم
ممنون -
amirmohammad 1
گفتم که خدمتتون نه
فایل نامه خودمون باید باشهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an سلام خدمت شما من خیلی توضیح دادم متأسفانه مسله مدیر نیست حراست هم با این قضیه مشکل داره خودتون در جریان هستید که آموز و پرورش با هیچ موسسه ایی همکاری نداره اگه لطف کنید یا یک رایزنی با آموزش و پرورش بکنید که این مشکل حل بشه یا یک تغییراتی رو در فرم لحاظ کنید که مدیر بتونه با اطمینان این فرم شما رو امضا کنه چون تا حالا مورد توبیخی سر این قضیه ها بوده نمیشه کاری کرد...
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از اونجایی که این مشکل واسه اکثر برادرا اتفاق افتاده از شما عزیزان الایی میخوام یه فکری واسه ما بکنید خداخیرتون بده....
-
@m-an سلام خدمت شما من خیلی توضیح دادم متأسفانه مسله مدیر نیست حراست هم با این قضیه مشکل داره خودتون در جریان هستید که آموز و پرورش با هیچ موسسه ایی همکاری نداره اگه لطف کنید یا یک رایزنی با آموزش و پرورش بکنید که این مشکل حل بشه یا یک تغییراتی رو در فرم لحاظ کنید که مدیر بتونه با اطمینان این فرم شما رو امضا کنه چون تا حالا مورد توبیخی سر این قضیه ها بوده نمیشه کاری کرد...
علی قربان زاده سلام علی آقا خب چرا براشون توضیح نمیدی از خدمات آلا
و بهشون بگو متنشو بخونن متوجه میشن قضیه از چه قراره این فقط معرفی نامه هست نه قرارداد همکاری -
و بهشون بگو متنشو بخونن متوجه میشن قضیه از چه قراره این فقط معرفی نامه هست نه قرارداد همکاریدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Amini منم همین مشکل رو دارم قبول نمیکنن که متاسفانه
-
Parsa Amini منم همین مشکل رو دارم قبول نمیکنن که متاسفانه
amirmohammad 1
واقعا برام عجیبه مدیر مدرسه ما حتی پشت کپی شناسنامه ام هم امضا زد
-
amirmohammad 1
واقعا برام عجیبه مدیر مدرسه ما حتی پشت کپی شناسنامه ام هم امضا زد
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Amini شاید میخواسته از شرت خلاص بشه
-
Parsa Amini شاید میخواسته از شرت خلاص بشه
amirmohammad 1
نمیدونم شاید
-
@m-an سلام خدمت شما من خیلی توضیح دادم متأسفانه مسله مدیر نیست حراست هم با این قضیه مشکل داره خودتون در جریان هستید که آموز و پرورش با هیچ موسسه ایی همکاری نداره اگه لطف کنید یا یک رایزنی با آموزش و پرورش بکنید که این مشکل حل بشه یا یک تغییراتی رو در فرم لحاظ کنید که مدیر بتونه با اطمینان این فرم شما رو امضا کنه چون تا حالا مورد توبیخی سر این قضیه ها بوده نمیشه کاری کرد...
علی قربان زاده
احیانا شما مدرسه غیر دولتی میرید؟ -
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
دوستان فقط از صفحه اول شناسنامه کپی بگیریم؟؟؟ -
و بهشون بگو متنشو بخونن متوجه میشن قضیه از چه قراره این فقط معرفی نامه هست نه قرارداد همکاریدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط ابوالفضل فرهادی انجام شدهParsa Amini والا من و رفیقام از صبح هر کاری کردیم آلا رو توضیح دادیم قسمش دادیم تهدیدش کردیم
قبول نکرد فقط یه نامه خودش نوشت که مطالب پرچم توش بود و اونو مهر کرد منم نمیدونستم آلا اون نامه رو قبول نمیکنه با پست فرستادم
از مسئولین آلا خواهش میکنم این موضوع رو بخاطر دانش آموزان قبول کنن چون مدیر که کوتاه نمیان
M.an -
علی قربان زاده
احیانا شما مدرسه غیر دولتی میرید؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Hossein Kazemi سلام نه آقا محمد نمونه دولتی هستم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بنده عرض کردم این یک بخشنامه حراستی هست که مدیر مدرسه حق نداره با موسسات آموزشی همکاری کنه و این رو هم میدونم که الا حتما یه فکری میکنه واسه ما ها
-
Parsa Amini والا من و رفیقام از صبح هر کاری کردیم آلا رو توضیح دادیم قسمش دادیم تهدیدش کردیم
قبول نکرد فقط یه نامه خودش نوشت که مطالب پرچم توش بود و اونو مهر کرد منم نمیدونستم آلا اون نامه رو قبول نمیکنه با پست فرستادم
از مسئولین آلا خواهش میکنم این موضوع رو بخاطر دانش آموزان قبول کنن چون مدیر که کوتاه نمیان
M.anدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل فرهادی به من هم یه ورقه داد که خودش نوشته مدیرمون ولی از آلا پرسیدم گفتش قبول نیست فقط برگه خود آلا رو باید امضا و مهر کنن
-
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان یکی میگه ارسال در تیکت چطوریه
کجا باید ارسال کنم
وارد نیستم یکی توضیح میده
ممنون -
دوستان یکی میگه ارسال در تیکت چطوریه
کجا باید ارسال کنم
وارد نیستم یکی توضیح میده
ممنوننوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmarziyeh fallah
درود
توی این لینک
https://alaatv.com/t#/
میتونید تیکت بزنید -
Mohammad Hossein Kazemi سلام نه آقا محمد نمونه دولتی هستم
علی قربان زاده
ببینید احتمالا به خاطر همینه مدارس نمونه دولتی و غیر دولتی خودشون طرح کنکور دارند به نظر شما منطقی نیست که با موسسات دیگه مشکل داشته باشند؟چرا باید دستی دستی نونشون رو آجر کنند.
من راهنمایی نمونه دولتی می خوندم که هوشمند هم بود شرایط رو تقریباً می دونم چطوریه دبیرستان هم می خواستم نمونه باشه اما به دلیل اینکه شهرمون نمونه نداشت و فقط یه مدرسه دولتی داشت مجبور شدم مدرسه دولتی برم .
در رابط با حراست این چیزا باید بگم من فرم رو که پیش مدیرم بردم و توضیح دادم برای آلا اصلأ فرم رو نخوند و همه رو نوشت و پر کرد راستش خودمم تعجب کردم.
من فکر میکنم مشکل همین باشه چون خیلیای دیگه هم فرم رو پر کردند به هر حال خدا کنه که مشکلتون حل بشه.موفق باشید -
NC Ch آره
-
NC Ch آره
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Amini مرسی