چلهی شهدا
-
Rezvan.E.A تجربی دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۰، ۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط Rezvan.E.A انجام شده
صد صلوات امروز تقدیم به
شهید علی جهان یاری
الهی حاجتروا بشید... -
صد صلوات امروز تقدیم به
شهید علی نیری
الهی حاجتروا بشید... -
صد صلوات امروز تقدیم به
شهید همت
الهی حاجتروا بشید... -
صد صلوات امروز تقدیم به
شهید دادگر
الهی حاجتروا بشید... -
صد صلوات امروز تقدیم به
شهید بابک نوری
الهی حاجتروا بشید... -
صد صلوات امروز تقدیم به
شهید علمدار
الهی حاجتروا بشید... -
صد صلوات امروز تقدیم به
شهید فهمیده
الهی حاجتروا بشید... -
صد صلوات امروز تقدیم به
شهید حججی
الهی حاجتروا بشید...امروز میانهی دعاهایتان ظهور آقا فراموش نشود
اللهم عجل الولیک الفرج -
Rezvan.E.A تجربی دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۰، ۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط Rezvan.E.A انجام شده
صد صلوات امروز تقدیم به
شهید حسن باقری
الهی حاجتروا بشید...بیاد توی این روز ابراهیم خودمون بشیم
اسماعیل نفس رو به خاطر آقامون قربانی کنیم
تا خود خدا قوچهای خوشبختی رو توی زندگیمون موندگار کنهعیدتون مبارک
-
صد صلوات امروز تقدیم به
شهید محمد معماریان
الهی حاجتروا بشید... -
صد صلوات امروز تقدیم به
شهید محمدرضا شفیعی
الهی حاجتروا بشید... -
صد صلوات امروز تقدیم به
شهید سردار سلیمانی
الهی حاجتروا بشید... -
صد صلوات امروز تقدیم به
شهید سیاهکالی
الهی حاجتروا بشید... -
صد صلوات امروز تقدیم به
شهید بابایی
الهی حاجتروا بشید... -
-
به عنوان سومین و آخرین فرزند خانواده در ششم فروردین ۱۳۷۳ پا به دنیا گذاشت.
فتنه ۸۸ و دیدن گریه های سید مظلوم امام خامنه ای، حسین را که تنها ۱۵ سال داشت جذب بسیج کرد و در درگیری با عناصر فتنه در همان سال از ناحیه کتف آسیب دید که هرگز قابل درمان نبود.وی پس از آن مسئول حلقه صالحین بسیج شد و به گفته اهالی محله، تاثیر شگفت انگیزی روی جوانان داشت. از جذب جوانان منحرف تا جلوگیری از اقدام به خودکشی دوستان و ...
در سومین اعزام به سوریه ، حسین که تنها دو روز به تولدش مانده بود به آسمان ها پر کشید و به آرزوی دیرینه اش رسید
تحلیل وصیت نامه روشنگرانه شهید:حجت الاسلام پناهیان در تحلیل وصیت نامه وی به دو نکته شاخص وصیت این جوان ۲۳ ساله اشاره کردند:
اول اینکه حسین تاکید داشته در شهادتش هیچ نهاد و ارگانی را مقصر ندانیم و این یعنی او صرفا برای ایران و مردمش و جمهوریت و اسلامیت ایران به دستور ولایت رفته است.
دوم اینکه می نویسد در شرایط بد اجتماعی و اقتصادی نیز رهبر عزیزمان را تنها نگذارید که این نشاندهنده دلواپسی شهید برای ولایت، مردم و انقلابش است.
صد صلوات امروز
تقدیم به شهید حسین معز غلامی -
زهرا بنده خدا تجربیreplied to Rezvan.E.A on ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط زهرا بنده خدا انجام شده
اصلیترین موضوع، جذابیت بابک است. بابک را به عنوان شهیدی خوشتیپ و لاکچری میشناسند، ولی این موضوع برای من ناراحتکننده است، چون بابک ویژگیهای انسانی دیگری داشت که میتوانست با آنها شناخته شود. بابک بسیار مسئولیتپذیر و بسیار مهربان بود. در زمانی که برادرش برای نامزدی در شورای شهر ستاد زده بود و چند خانم آنجا فعالیت میکردند، بابک اجازه نمیداد آنها شب تنها به خانه برگردند، شبها تکتک آنها را به خانههایشان میرساند و میگفت آنها در ستاد ما کار میکنند و خانواده آنها میدانند که آنها کنار ما هستند و اگر آنها را تنها راهی کنیم و اتفاقی برایشان بیفتد مسئولیت آنها با ماست...
یا وقتی متوجه میشد دوستی مشکل دارد تا مشکل او را حل نمیکرد، آرام نمیگرفت. این ویژگی بابک در خاطراتی که از او آمده، دیده میشود. بابک زندگی لاکچری نداشت، با وجود اینکه پدرش کارمند بود، خودش کار میکرد و بسیاری از هزینهها بر عهده خودش بود، چون عقیده داشت پدر من چند بچه دیگر دارد و من خودم باید کار کنم...
خوشتیپ و آراسته بودن او دلیل بر این نمیشود که لاکچری باشد و بگوییم او زندگی مرفهی داشته است. او میتوانست به آلمان برود و ادامه تحصیل بدهد و زندگی راحتی داشته باشد، اما از همه اینها گذشت و به سوریه رفت و این میتواند جذابیتی برای جوانان باشد.
به شرح:فاطمه رهبر نویسنده کتاب «بیست و هفت روز و یک لبخند»
صد صلوات امروز هدیه به
شهید بابک نوری هریس -
بعد از نماز میخواستم حسین آقا را ببینم و درباره موقعیت منطقه و یک سری مسائل مربوط به اطلاعات و عملیات با هم صحبت کنیم دنبالش فرستادم و داخل ستاد لشکر منتظرش ماندم او در حالی که اورکتش را روی شانههایش انداخته بود وارد شد، معلوم بود که از نماز میآید و فرصت اینکه سر و وضعش را مرتب کند پیدا نکرده در حالی که به او لبخند زدم نگاه معنی داری به او انداختم. سریع از نگاهم همه چیز را فهمید و قبل از اینکه حرفی بزنم گفت: وقتی در همین وضعیت مقابل خدای خودم ایستادم و نماز خواندم، درست نبود در مقابل بندهی او به سر و وضعم برسم، با روحیات حسین آشنا بودم میدانستم انسانی بی ریا و خالص است
به شرح:حاج قاسم
۱۰۰صلوات امروز هدیه به
شهید محمد حسین یوسف الهی -
مجید هیچ وقت اهل نماز و روزه و دعا نبود، اما سه چهار ماه قبل از رفتن به سوریه به کلی متحول شد، همیشه در حال دعا و گریه بود، نمازهایش را سر وقت میخواند و حتی نماز صبحش را نیز اول وقت می خواند، خودش همیشه میگفت نمی دانم چه اتفاقی برایم افتاده که این طور عوض شدهام و دوست دارم همیشه دعا بخوانم و گریه کنم و همیشه در حال عبادت باشم. در این مدتی که دچار تحول روحی و معنوی شده بود همیشه زمزمه لبش «پناه حرم، کجا میروی برادرم» بود؛ همیشه ارادت خاصی به حضرت زینب (سلام الله علیها) داشت.
به شرح:خواهر شهید
۱۰۰صلوات امروز هدیه به
شهید مجید قربانخوانی -
خیلے درس میخوند
هلاڪ میکرد خودشو...هربار کہ بھش مےگفتم؛
-بسہ دیگہ! چرا آنقدر
خودتو اذیت میکنـے؟!
مےگفت :
-اذیتے نیست
اولاً کہ خیلے هم کیف میده
دومًا هم وظیفمونہ!
باید اینقدر درس بخونیم