7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
تست اعصاب
-
به نظرم باید بیشتر از این جمله های ۵۰ درصدی باشه چون اگه اونو غلط بگیرین همه غلط میشه هیچ گزینه ای جواب نیست
-
منظورتون رو متوجه شدم بنظرم حق با شماست چون قاعدتا آکسون تحت تاثیر ناقل عصبی یا هر چیزی که پتانسیل الکتریکیشو تغییر بده قرار نمیگیره. ولی چون تست سراسریه به احتمال زیاد یه نکته ای داره همیار رو تگ میکنم بهتر پاسخ بدن
@همیار -
@amin-forouzan در تست اعصاب گفته است:
سلام سلام ستاره!
تست زیر رو ببینید:
با مورد (د) مشکل دارم. پاسخنامه صحیح گرفته و نوشته جمله مربوط به آکسون نورون حرکتی ماهیچه سه سر بازو هست (که درسته) و بعد گفته:« نورون حرکتی تحت تاثیر ناقل پتانسیل الکتریکیاش رو تغییر می ده» پس صحیح است.
سوال من اینه که خب چه ربطی داره؟! اول جمله نوشته رشته عصبی و خب بخش دوم سوال (تحت تاثیر ...) باید برای رشته عصبی صحیح باشد تا جمله رو صحیح بگیریم و نه برای نورون مربوط به اون رشته.
نظر شما؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیادرود بر شما.
ببین مورد د یه عبارت کلی هست. حتی توی بحث سیناپس های مربوط به انعکاس کشیدن دست میگیم که نورون های رابط با ازاد کردن ناقل عصبی مهاری، پتانسیل اون نورونی که به ماهیچه سه سر بازو عصب رسانی میکنه رو منفی تر میکنن تا اینکه سیناپس حنثی با عضله ۳ سر بده و منبسط بشه -
سلام سلام ستاره!
تست زیر رو ببینید:
با مورد (د) مشکل دارم. پاسخنامه صحیح گرفته و نوشته جمله مربوط به آکسون نورون حرکتی ماهیچه سه سر بازو هست (که درسته) و بعد گفته:« نورون حرکتی تحت تاثیر ناقل پتانسیل الکتریکیاش رو تغییر می ده» پس صحیح است.
سوال من اینه که خب چه ربطی داره؟! اول جمله نوشته رشته عصبی و خب بخش دوم سوال (تحت تاثیر ...) باید برای رشته عصبی صحیح باشد تا جمله رو صحیح بگیریم و نه برای نورون مربوط به اون رشته.
نظر شما؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیااین پتانسیل مهاری، از دندریت، تا جسم سلولی و ابتدای اکسون گسترش پیدا میکنه
-
نیک آیین سعادت پور در تست اعصاب گفته است:
سلام سلام ستاره!
تست زیر رو ببینید:
نظر شما؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیااین پتانسیل مهاری، از دندریت، تا جسم سلولی و ابتدای اکسون گسترش پیدا میکنه
عمده سیناپس ها، به دندریت ها و ابتدای اکسونه.
-
این پتانسیل مهاری، از دندریت، تا جسم سلولی و ابتدای اکسون گسترش پیدا میکنه
که این طور. اون بخش «ابتدای اکسون» رو ما نداشتیم تو کتاب. نهایتاً گفته بودند علاوه بر دندریت، جسم سلولی در سیناپس مهاری شرکت میکنه و ناقل مهاری و ...
اینکه میگین تا ابتدای اکسون گسترش پیدا میکنه مثل همون جریان پیام عصبی (که توسط سیناپس تحریکی ایجاد شده بود) هست؟ اونجا یه سیناپس تحریکی و تغییر پتانسیل در یک نقطه داشتیم، بعد تا آخر هدایت میشد. مهاری هم شبیه همونه ولی تا ابتدای اکسون هدایت میشه پس؟ عجب. -
سپاس
@Ariana-Ariana
@First
@sania-Andiravan
نیک آیین سعادت پور -
این پتانسیل مهاری، از دندریت، تا جسم سلولی و ابتدای اکسون گسترش پیدا میکنه
که این طور. اون بخش «ابتدای اکسون» رو ما نداشتیم تو کتاب. نهایتاً گفته بودند علاوه بر دندریت، جسم سلولی در سیناپس مهاری شرکت میکنه و ناقل مهاری و ...
اینکه میگین تا ابتدای اکسون گسترش پیدا میکنه مثل همون جریان پیام عصبی (که توسط سیناپس تحریکی ایجاد شده بود) هست؟ اونجا یه سیناپس تحریکی و تغییر پتانسیل در یک نقطه داشتیم، بعد تا آخر هدایت میشد. مهاری هم شبیه همونه ولی تا ابتدای اکسون هدایت میشه پس؟ عجب.
ورود یون های سدیم، به مقدار کافی از طریق کانال های وابسته به ناقل عصبی، در ناحیه دندریت ها و جسم سلولی، باعث ایجاد پتانسیل عمل و میدان الکتریکی موضعی خواهد شد که تا ابندای اکسون این تغییر ولتاژ و میدان الکتریکی میرسه. اگر به اندازه کافی باشه، میتونه کانال های ولتاژی سدیمی رو باز و در اون صورت پتانسیل عمل واقعی اتفاق میفته