گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
-
فاضل جهانگیری سلام توی هر ساعت حتما 10 تا تست بزن مثلااگر هر باکس مطالعاتی 1:30 هست 20 دقیقه تست و 10 دقیقه هم برای تحلیلشون بذار با این ساعت مطالعه خوبی که داری میتونی حداقل 100 تست بزنی حتما میتونی
zahra zhalehpour سلام ممنون حتما مد نظر قرار میدم
-
بچه ها اگه کمتر از 4 . پنج نفر شدیم دیگه رتبه بندی نکنیم بهتره
-
بچه ها اگه کمتر از 4 . پنج نفر شدیم دیگه رتبه بندی نکنیم بهتره
@آرمان-میرانی
سلام من و سه نفر دیگه از شنبه میایم ولی دهم هستیم -
تازه هرکسی که پایین ترین ساعت مطالعه رو داشت باید رتبه بندی بکنه
-
@آرمان-میرانی
سلام من و سه نفر دیگه از شنبه میایم ولی دهم هستیمgomnam gharib 0 بله خیلی هم خوب عیبی نداره
گفتم من که به خاطر این رتبه بندی انجمن موندم حداقل بچه ها به اندازه ای باشن که رتبه بندی معنا پیدا کنه -
تازه هرکسی که پایین ترین ساعت مطالعه رو داشت باید رتبه بندی بکنه
gomnam gharib 0 هرجور راحت هستید
من اینجا یه حرفی زدم که رتبه بندی می کنم بعد از بار اول فحمیدم تازه چقدر زمان گیر هست -
سلام،
.؛: پنجشنبه ۳۰ دیماه ۱۴۰۰ :؛.
ساعت مطالعه امروز: ۸:۱۵
تعداد تست حدود ۷۰
موفق باشید -
سلام به همگی خودم هم اعلام کنم
8 ساعت مطالعه
100 تست -
gomnam gharib 0 هرجور راحت هستید
من اینجا یه حرفی زدم که رتبه بندی می کنم بعد از بار اول فحمیدم تازه چقدر زمان گیر هست@آرمان-میرانی
منم دقیقا برای همین گفتم -
سلام
ریاضی 3:30، 82تست
فیزیک 3 ،40 تست
هویت: 1
ادبیات: 1، 30 تست
شیمی: 1:30، 65 تست
10 ساعت
217 تستMohammad Gh 1 امان از این هویت اجتماعی ....
-
سلام
۳۰ دی
۷ ساعت
۱۰۵ تست
موفق باشید -
سلام
شب همگی بخیر
۷ ساعت مطالعه
۲۰۰ تا تست
ب امید موفقیت همه مون -
11ساعت مطالعه
360تست
جبران دیشبی -
سلام بچه های عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه از شنبه تعدادمون زیادتر میشه میخواستم چندتا چیز بگم
کسی که ساعت مطالعش از بقیه کمتر شده و کسایی که ساعت مطالعه اشون پسرفت داشته و کسایی که تعداد تستشون پسرفت داشته و کسایی که تعداد تستشون از بقیه کمتر شده تنبیه میشن حالا تنبیه ها چیا میتونن باشن؟
۱-باید تاپیک مخصوص به پایه خودشون رو رتبه بندی کنن با توجه به تعداد تست
۲_باید کل تاپیک های ساعت مطالعه رو رتبه بندی کنن
۳_یک روز کااامل از گوشی استفاده نمیکنن
۴_از غلط های ازمونشون مینویسن
۵_از غلط های یکی از دروس تخصصیشون مینویسن
بچه هایی که پیشرفت داشتن و بچه هایی که تونستن ساعت مطالعه و تستشون رو پایدار نگهدارن میگن که چه تنبیهی باید بشن
کوری خونی داریم...
تو این تاپیک این کارها انجام میشه
https://forum.alaatv.com/post/2111917
حتما ساعت خواب و بیداری تون روهم بنویسید ؛ تاریخ بزنید حتما
اخر هرهفته ساعت مطالعه کل و ساعت مطالعه هر درس و تعداد تست هاتون روهم بنویسید
یک چیزدیگه هم اینکه هر روز بنویسید که چقدر از گوشی استفاده غیر کردین و چقدر اتلاف وقت داشتین این دوتا روهم پایان هر هفته بگین
یک جدول هم هست که اون تو راحت میتونید همه اینارو وارد کنید که فکرمیکنم هممون میدونیم اون جدول چطوریه اگر هم نمیدونید اشکالی نداره بگین عکسشو بفرستم
و از توصیه های من به شما اینه که شب ۱۱ بخوابین صبح ۳ ۴ بیدار بشین بازدهی مغز از ساعت ۳ تا ۱۲ فوق العاده است شاید بگین ما شب عادت کردیم ولی باید بگم شما مغزتون رو از حالتی که باید باشه خارج کردین پس قطعا اگر الان بخواید ساعت ۱۱ بخوابید و ۴ صبح بیدار بشین واستون سخته ولی عادت میکنید
کسی که شب تا ۱۲ بیداره تا ۲ بیداره باید بگم مغزش اشتباه اطلاعات رو پردازش میکنه چون از ساعت ۱۰ تا ۳ شب بهترین زمان برای پردازش و دسته بندی اطلاعاتی هست که به مغز دادیم و اگر این فرصت رو از مغز بگیریم تمااام اطلاعات رو حذف میکنه و اینکه یک پیشنهاد دیگه من به شما اینه که حتمااا روزی نیم ساعت ورزش رو داشته باشین حتمااا
درصدهای ازمون روهم توی تاپیک ددلاین اگر دوست داشتیم میگیم
و بهم کمک میکنیم که ساعت مطالعه و تست هامون افزایش پیدا بکنن
میدونم طولانی شد ببخشید -
سلام بچه های عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه از شنبه تعدادمون زیادتر میشه میخواستم چندتا چیز بگم
کسی که ساعت مطالعش از بقیه کمتر شده و کسایی که ساعت مطالعه اشون پسرفت داشته و کسایی که تعداد تستشون پسرفت داشته و کسایی که تعداد تستشون از بقیه کمتر شده تنبیه میشن حالا تنبیه ها چیا میتونن باشن؟
۱-باید تاپیک مخصوص به پایه خودشون رو رتبه بندی کنن با توجه به تعداد تست
۲_باید کل تاپیک های ساعت مطالعه رو رتبه بندی کنن
۳_یک روز کااامل از گوشی استفاده نمیکنن
۴_از غلط های ازمونشون مینویسن
۵_از غلط های یکی از دروس تخصصیشون مینویسن
بچه هایی که پیشرفت داشتن و بچه هایی که تونستن ساعت مطالعه و تستشون رو پایدار نگهدارن میگن که چه تنبیهی باید بشن
کوری خونی داریم...
تو این تاپیک این کارها انجام میشه
https://forum.alaatv.com/post/2111917
حتما ساعت خواب و بیداری تون روهم بنویسید ؛ تاریخ بزنید حتما
اخر هرهفته ساعت مطالعه کل و ساعت مطالعه هر درس و تعداد تست هاتون روهم بنویسید
یک چیزدیگه هم اینکه هر روز بنویسید که چقدر از گوشی استفاده غیر کردین و چقدر اتلاف وقت داشتین این دوتا روهم پایان هر هفته بگین
یک جدول هم هست که اون تو راحت میتونید همه اینارو وارد کنید که فکرمیکنم هممون میدونیم اون جدول چطوریه اگر هم نمیدونید اشکالی نداره بگین عکسشو بفرستم
و از توصیه های من به شما اینه که شب ۱۱ بخوابین صبح ۳ ۴ بیدار بشین بازدهی مغز از ساعت ۳ تا ۱۲ فوق العاده است شاید بگین ما شب عادت کردیم ولی باید بگم شما مغزتون رو از حالتی که باید باشه خارج کردین پس قطعا اگر الان بخواید ساعت ۱۱ بخوابید و ۴ صبح بیدار بشین واستون سخته ولی عادت میکنید
کسی که شب تا ۱۲ بیداره تا ۲ بیداره باید بگم مغزش اشتباه اطلاعات رو پردازش میکنه چون از ساعت ۱۰ تا ۳ شب بهترین زمان برای پردازش و دسته بندی اطلاعاتی هست که به مغز دادیم و اگر این فرصت رو از مغز بگیریم تمااام اطلاعات رو حذف میکنه و اینکه یک پیشنهاد دیگه من به شما اینه که حتمااا روزی نیم ساعت ورزش رو داشته باشین حتمااا
درصدهای ازمون روهم توی تاپیک ددلاین اگر دوست داشتیم میگیم
و بهم کمک میکنیم که ساعت مطالعه و تست هامون افزایش پیدا بکنن
میدونم طولانی شد ببخشیدgomnam gharib 0 سلام با این تنبیه ها گاها بیشتر سمت گوشی میان .
بعد هر نفر مشکلات و کار های خودشو داره!!! کسی پشت کنکور باشه و مدرسه نره مطمئناً بیشتر میخونه و تست میزنه تا اونی که هر روز باید بره مدرسه. ساعت مطالعه و تست یکسان نمیتونه باشه ممکنه حتی تو اون روز مشکلی براش پیش بیاد
هر فرد بهتره خودشو با خودش مقایسه کنه نه با دیگران.
هرکسی بر اساس برنامه ای که داره اول هفته یا شب هر گزارش برنامه فرداش رو بگه اگر عمل نکرد تنبیه بشه. -
gomnam gharib 0 سلام با این تنبیه ها گاها بیشتر سمت گوشی میان .
بعد هر نفر مشکلات و کار های خودشو داره!!! کسی پشت کنکور باشه و مدرسه نره مطمئناً بیشتر میخونه و تست میزنه تا اونی که هر روز باید بره مدرسه. ساعت مطالعه و تست یکسان نمیتونه باشه ممکنه حتی تو اون روز مشکلی براش پیش بیاد
هر فرد بهتره خودشو با خودش مقایسه کنه نه با دیگران.
هرکسی بر اساس برنامه ای که داره اول هفته یا شب هر گزارش برنامه فرداش رو بگه اگر عمل نکرد تنبیه بشه.Mohammad Gh 1
میدونید اگر یک نفر فقط رتبه بندی بکنه بهش فشار میاد
من حرفی ندارم با حرفتون
منم گفتم اگر مشکلی پیش اومده باشه اشکالی نداره تنبیه نمیشیم
ولی میگم اگر شما اینجوری راحت هستین چشم من مشکلی ندارم -
Mohammad Gh 1
میدونید اگر یک نفر فقط رتبه بندی بکنه بهش فشار میاد
من حرفی ندارم با حرفتون
منم گفتم اگر مشکلی پیش اومده باشه اشکالی نداره تنبیه نمیشیم
ولی میگم اگر شما اینجوری راحت هستین چشم من مشکلی ندارمgomnam gharib 0 عذر میخوام منم نگفتم یک نفر رتبه بندی کنه اینو باید تقسیم کنیم یا همون تنبیه
حرف من اینه که مقایسه اشتباهه و عملکرد هر نفر باید با خودش و حرفش مقایسه بشه -
gomnam gharib 0 عذر میخوام منم نگفتم یک نفر رتبه بندی کنه اینو باید تقسیم کنیم یا همون تنبیه
حرف من اینه که مقایسه اشتباهه و عملکرد هر نفر باید با خودش و حرفش مقایسه بشهMohammad Gh 1
چشم
بحث پسرفت یک نفر با خودش پیشنهادتون چیه؟
مثلا من امروز پسرفت داشتم نسبت به دیروزم و دلیلم هم قانع کننده نبود تنبیه بشم یا نشم؟ -
سلام دوستان
منم به زودی میام که گزارش بدم.
ولی قسمت تنبیه و.... رو خودم برا خودم اصلا اجرا نمیکنم،
و اینکه من فقط شبا میام گزارش میدم، و فقط میخوام ی انگیزه جدیدی برام ایجاد بشه:))
لطفا من رو برای رتبه بندی در نظر نگیرید
راستش موافق تنبیه به این شکل نیستم، هر کس مثلا امروز به هر دلیلی کم خوند میتونه فرداش رو جبران کنه و همین جبران کردن خودش ی فشار روحی میتونه برای اون فرد ایجاد کنه ک حکم تنبیه داره و واقعا نیاز نیست فرد به جای جبران کردن بیاد وقتش رو هدر بده برای اجرای تنبیه های اين شکلی:|||| این خودش اتلاف وقته!
و به شخصه حس خوبی از انجام تنبیه نمیگیرم، و اینکه من میزان پیشرفت و..... رو هر شب برای همون روز بررسی میکنم نه نسبت به دیروز، چون این مقایسه با دیروز یا حس خوشی کاذب به آدم میده یا ناراحتی..... و البته دلایلی هم براش دارم، بنویسمشون دیگه این پیام زیاد میشه
موفق باشید:))