هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اووووو
یه تاپیک هست، دخترونه خاص
فک کنم بخاطر اون چند تا تارموی سفید پیدا کردم -
@roghayeh-eftekhari یعنی چی به نتیجه رسیدین؟
@infinitie-a ببین تو ایتا(حالا فقط یه برنامه ارو مثال میزنم)
حدود ۵۰۰۰ تا بیشتر کانال مذهبی هست خب؟؟؟
و همشونم یه متن های حالا قشنگ مثل هم میذارن ولی خب این متنا تاثیری نداره حالا کار به تاثیر داشتنشون نداریم اینجور کانالارو خیلی کم پیش میادکسی غیرمذهبی دنبال کنه
حالا اگه دنبالم کنه تا جایی من تابستون پارسال سفت و سخت افتادن دنبال بررسیش بودم چندان تاثیری نداره!
میدونین چرا ؟
این کانالا پر شدن از مطالب مشابه وتکراری و صد البته با ظاهر زیبا و اصلا کامل نبودن مطالب و این خودش یه درگیری ذهنی و زده شدن
و از یه جایی به بعد ممبر خسته میشه دیگه اونطور که باید مطالب دنبال نمیکنه چون فقط یه آشفتگی و تکرار الکیه!
حال این خیلی خلاصه نتیجه تحقیقم بود
درمورد خود ادمین هاام که خیلی حرف هست ...
گروهای تخریب و امر به معروفم که کلا کارشون از بیخ ایراد داره -
@infinitie-a البته ببخشید صریح انتقادمو گفتما
-
@infinitie-a باید بگم که عذرمیخوام اما نفهمیدم ببخشید میشه اگه مشکلی نیست یخورده بیشتر بگین؟؟؟
@roghayeh-eftekhari چطور بگم
میخوام بگم تاپیکتون مثل باقی تاپیک های مذهبیه
یعنی فرق خاصی نداره
و این خوب نیست
تاپیکای دیگه هم مطالبشون در همه، یه بار از خدا میگن یه بار از گناه نکردن میگن یه بار از چمیدونم حجاب میگن
غالبا هم استارتر تاپیک یهو جو گرفتتش، اومده یه تاپیک زده، بعدش که از جو خارج شد، همینطور گذاشته رفته:////
خب این که یه تاپیک مذهبی، داخلش مطالب در هم بر هم باشه خیلی خوب نیست
تازه
اینجا انجمنه، انجمن محل همفکری و مشورت و بحثه
خب اینجا خاصیت کانال رو نداره که بخواد فقط یه طرف عکس و فیلم بفرسته و بقیه مشاهده کنن
یعنی میخوام بگم، تاپیکایی که عکس و فیلم و این چیزا رو گذاشتن، دلیلی نداره که خیلی بخوان مورد توجه قرار بگیرن
چون دغدغه مردم نیستن
عوضش دغدغه مردم، سوالاتین که در مورد دین دارن و نمیدونن جوابشو باید از کجا پیدا کنن!!
یعنی از نظر من تاپیکی بدرد بخوره توی بخش مذهبی
که یه سوالی رو از ذهن مخاطب باز کنه، نه اینکه به چندتا عکس نوشته اکتفا کنه
که همچین تاپیکی، تقریبا توی انجمن خیلی کم هست
تازه اونم اینکه به صورت بحث باشه
ولی خب این وسط بحث هم باید بهش توجه بشه و طبق یه چارچوبی بره جلو
گاها اینطوره، که مثلن من دارم با طرف بحث میکنم
یهو یکی جفت پا میاد وسط بحث و کلا همه چی بهم میریزه:/ -
@infinitie-a ببین تو ایتا(حالا فقط یه برنامه ارو مثال میزنم)
حدود ۵۰۰۰ تا بیشتر کانال مذهبی هست خب؟؟؟
و همشونم یه متن های حالا قشنگ مثل هم میذارن ولی خب این متنا تاثیری نداره حالا کار به تاثیر داشتنشون نداریم اینجور کانالارو خیلی کم پیش میادکسی غیرمذهبی دنبال کنه
حالا اگه دنبالم کنه تا جایی من تابستون پارسال سفت و سخت افتادن دنبال بررسیش بودم چندان تاثیری نداره!
میدونین چرا ؟
این کانالا پر شدن از مطالب مشابه وتکراری و صد البته با ظاهر زیبا و اصلا کامل نبودن مطالب و این خودش یه درگیری ذهنی و زده شدن
و از یه جایی به بعد ممبر خسته میشه دیگه اونطور که باید مطالب دنبال نمیکنه چون فقط یه آشفتگی و تکرار الکیه!
حال این خیلی خلاصه نتیجه تحقیقم بود
درمورد خود ادمین هاام که خیلی حرف هست ...
گروهای تخریب و امر به معروفم که کلا کارشون از بیخ ایراد داره@roghayeh-eftekhari دقیقااااااا
وای، همش به خودم میگفتم اگه این چیزارو بگم، یه وقت ناراحت میشی یا چیزی -
@infinitie-a نیازی به عذرخواهی نیست اصولا انتقاد شدن و اینکه کسی بهم فرصت اصلاح اشتباهمو بده ارو دوست دارم
@roghayeh-eftekhari
-
@roghayeh-eftekhari چطور بگم
میخوام بگم تاپیکتون مثل باقی تاپیک های مذهبیه
یعنی فرق خاصی نداره
و این خوب نیست
تاپیکای دیگه هم مطالبشون در همه، یه بار از خدا میگن یه بار از گناه نکردن میگن یه بار از چمیدونم حجاب میگن
غالبا هم استارتر تاپیک یهو جو گرفتتش، اومده یه تاپیک زده، بعدش که از جو خارج شد، همینطور گذاشته رفته:////
خب این که یه تاپیک مذهبی، داخلش مطالب در هم بر هم باشه خیلی خوب نیست
تازه
اینجا انجمنه، انجمن محل همفکری و مشورت و بحثه
خب اینجا خاصیت کانال رو نداره که بخواد فقط یه طرف عکس و فیلم بفرسته و بقیه مشاهده کنن
یعنی میخوام بگم، تاپیکایی که عکس و فیلم و این چیزا رو گذاشتن، دلیلی نداره که خیلی بخوان مورد توجه قرار بگیرن
چون دغدغه مردم نیستن
عوضش دغدغه مردم، سوالاتین که در مورد دین دارن و نمیدونن جوابشو باید از کجا پیدا کنن!!
یعنی از نظر من تاپیکی بدرد بخوره توی بخش مذهبی
که یه سوالی رو از ذهن مخاطب باز کنه، نه اینکه به چندتا عکس نوشته اکتفا کنه
که همچین تاپیکی، تقریبا توی انجمن خیلی کم هست
تازه اونم اینکه به صورت بحث باشه
ولی خب این وسط بحث هم باید بهش توجه بشه و طبق یه چارچوبی بره جلو
گاها اینطوره، که مثلن من دارم با طرف بحث میکنم
یهو یکی جفت پا میاد وسط بحث و کلا همه چی بهم میریزه:/ -
@infinitie-a نع خب جو نگرفتتم فقط برای تخلیه خودم اون تایپکو زدم
کاملا با حرفات موافقم و حالا که فکر میکنم رو تایپکم باید بیشتر فکر میکردم منم دست کمی از کار بیهوده اون ۵۰۰۰ تا کانال انجام ندادم@roghayeh-eftekhari نه شمارو نگفتم که
کلی گفتم
خب الحمدالله -
ولی خب از حق نگذریم
یه بار یکیو دیدم، که تاپیکاش یه همچین خاصیتی رو داشت و خوب بودن، با اینکه طرف رو هیچوقت نشناختم
ولی ازش خوشم اومد
@Hiva-b اگه موضوع های این کاربر رو ببینی، چیزای مفیدی پیدا میکنی -
@roghayeh-eftekhari دقیقااااااا
وای، همش به خودم میگفتم اگه این چیزارو بگم، یه وقت ناراحت میشی یا چیزی@infinitie-a یه سری خیلی غرق شده بودم یعنی همزمان ادمین پنج تا کانال بودم
بعد از یجایی به بعد به خودم اومدم که آقا فلانی اینکارو میکنی نتیجه ایم داره؟؟
و این چنین شد که من هم اکنون ادمین هیچ کانالی نیستم
سر همین موضوع تابستون چندتا از دوستام میخواستن کانال بزنن نشستم دوساعت استدلال براشون آوردم قانع کردم همشون گفتن آره موافقیم و رفتن کانال زدن و حالا این به کنار دوباره هرکدومشون جدا برا خودشون کانال زدن و من هم حرص میخوردم هم میخدیدم هنوزم نتونستم قانعشون کنم -
@roghayeh-eftekhari نه شمارو نگفتم که
کلی گفتم
خب الحمدالله -
@infinitie-a یه سری خیلی غرق شده بودم یعنی همزمان ادمین پنج تا کانال بودم
بعد از یجایی به بعد به خودم اومدم که آقا فلانی اینکارو میکنی نتیجه ایم داره؟؟
و این چنین شد که من هم اکنون ادمین هیچ کانالی نیستم
سر همین موضوع تابستون چندتا از دوستام میخواستن کانال بزنن نشستم دوساعت استدلال براشون آوردم قانع کردم همشون گفتن آره موافقیم و رفتن کانال زدن و حالا این به کنار دوباره هرکدومشون جدا برا خودشون کانال زدن و من هم حرص میخوردم هم میخدیدم هنوزم نتونستم قانعشون کنم@roghayeh-eftekhari انشالله به راه راست هدایت بشیم
-
خب اینجا اذان گفت
-
maryam111 قطار اومد یا نه؟
-
@roghayeh-eftekhari انشالله به راه راست هدایت بشیم
-
@roghayeh-eftekhari نه
مراحمی
خواهش میکنم
فعلا صبح بخیر -
اینکه یه ساعتی میرسه که مجبور میشی بخوابی واقعا ناراحت کنندس