هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amir ahmadi گرمه اونجا😂
@masoumeh-shokrollahi الان هر جا بری داغه😂
-
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a ممکنه نیم ساعت دیگه شایدم دو ساعت دیگه
نهایتا تا ۵ و ۶ عصر میاد به نظرم😑نیم ساعت؟
شوخی نکن جون من@infinitie-a مگه من با شما شوخی دارم آقای محترم؟😒😂
پارسال همزمان شد یه جورایی -
یعنی این حجم بی خیالی من و این حجم استرس خانوادم طبیعیه😐😂
-
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a اصلا خودتو اذیت نکن احتمالا من بودم که 8 بار زدم روی رای مثبت :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: انجمن هنگ کرد ه لحظه منم عصبی شدم هی زدم روش :/
😑بیترادب🤣
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a اصلا خودتو اذیت نکن احتمالا من بودم که 8 بار زدم روی رای مثبت :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: انجمن هنگ کرد ه لحظه منم عصبی شدم هی زدم روش :/
😑بیترادب🤣
بیا و محبت کن رای مثبت بده :/
از الان به بعد بهت منفی میدم تا یادبگیری چجوری رفتار کنی :expressionless_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
چی میشد الان زنگ میزدنن به مایی که الان تودلی هستیم و میگفتن رتبه برتر شدین:upside-down_face:
چرا ما نه؟! -
چی میشد الان زنگ میزدنن به مایی که الان تودلی هستیم و میگفتن رتبه برتر شدین:upside-down_face:
چرا ما نه؟!chichak am چون به رتبه برترا پریروز زنگ زدن😐
-
دلم میخواد زودتر نتیجه کنکورتون بیاد اون نفس راحت بعدش رو بکشید🥲♡
-
maryam111 راحت؟😂
-
chichak am چون به رتبه برترا پریروز زنگ زدن😐
amir ahmadi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
maryam111 نفس راحت🤔
فکر نکنم😐 -
@masoumeh-shokrollahi الان هر جا بری داغه😂
amir ahmadi نه خب تو سالن کولر هس تو اتاق من نیس😶😂
-
maryam111 راحت؟😂
amir ahmadi اوهوم🥲 از استرس الان که خلاص میشید
البته بعدش دچار استرس های بعدش میشید😂 اما خب این نفس راحت بعدش بعلاوه کلی فکر و خیال و اضطراب واسه آینده قشنگه
خاطره میشه -
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
میخاستم عذاب وجدان بگیریم عذاب وجدان هم به استرسمون اضافه بشه:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: ک نشد:face_with_tears_of_joy: -
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a مگه من با شما شوخی دارم آقای محترم؟😒😂
پارسال همزمان شد یه جورایی😑😂الان من مجهول الحالم نمیدونم چی میگی ولی اوکی😑😂تنکیو
-
😑بیترادب🤣
از الان به بعد بهت منفی میدم تا یادبگیری چجوری رفتار کنی :expressionless_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
😑بیترادب🤣
از الان به بعد بهت منفی میدم تا یادبگیری چجوری رفتار کنی :expressionless_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:🤣🤣🤣منفی گرفتی🤣🤣🤣ضد ادب😒
-
amir ahmadi نه خب تو سالن کولر هس تو اتاق من نیس😶😂
@masoumeh-shokrollahi پشت در قایم شو جیغ بزن
همه که اومدن تو اتاق در رو قفل کن بشین جلو کولر😕 -
چقدر ادعا بده :)
زیاد میبینیمش