هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
8.اهنگ زیادی دوس دارم ولی اسم خواننده هارو نمیدونم فقط از هر ریتمی و سبکی که خوشم بیاد دانلود میکنم
این چقد منم
بیستامو نوشتم یادم رفت اینو بگم
-
8.اهنگ زیادی دوس دارم ولی اسم خواننده هارو نمیدونم فقط از هر ریتمی و سبکی که خوشم بیاد دانلود میکنم
این چقد منم
-
این چقد منم
خانومِ_دوست_داشتنی خوبی؟
-
تا حدی ک مثلا دیشب ی نفر داشت باهام صحبت میکرد گفت از ایهام خوشش میاد رفتم سرچ زدم ک ببینم ایهام کیه و چی خونده
و فهمیدم دقیقا اون آهنگی ک همیشه گوش میدم از ایهامه -
خانومِ_دوست_داشتنی خوبی؟
fatemeh8181 مرررررررسی عزیزم من عالیم
تو چطوری؟ -
تا حدی ک مثلا دیشب ی نفر داشت باهام صحبت میکرد گفت از ایهام خوشش میاد رفتم سرچ زدم ک ببینم ایهام کیه و چی خونده
و فهمیدم دقیقا اون آهنگی ک همیشه گوش میدم از ایهامهخانومِ_دوست_داشتنی
فقط سرچ کردنا خنده داره -
fatemeh8181 مرررررررسی عزیزم من عالیم
تو چطوری؟خانومِ_دوست_داشتنی
شکر همیشه عالی باش
میگذره -
خانومِ_دوست_داشتنی
فقط سرچ کردنا خنده دارهfatemeh8181 آخه من همیشه موقع آهنگ گوش دادن فقط میرم تو پلی لیستم پخش رو میزنم و گوش میدم دیگه چک نمیکنم ببینم از کیه
از صدا فقط میتونم بفهمم ک عه این صدا ، صدای فلان آهنگم هست -
خانومِ_دوست_داشتنی
شکر همیشه عالی باش
میگذرهfatemeh8181 امیدوارم که برات قشنگ بگذره
-
fatemeh8181 آخه من همیشه موقع آهنگ گوش دادن فقط میرم تو پلی لیستم پخش رو میزنم و گوش میدم دیگه چک نمیکنم ببینم از کیه
از صدا فقط میتونم بفهمم ک عه این صدا ، صدای فلان آهنگم هستخانومِ_دوست_داشتنی اره دقیقااااا
اسم اهنگم نمیدونم یه تیکشو میگم بخوام بگم بره پیدا کنه -
fatemeh8181 امیدوارم که برات قشنگ بگذره
خانومِ_دوست_داشتنی
امیدوارم پس از تاریکه یه نیمچه نوری هم به ما بتابه حتی به غلط -
خانومِ_دوست_داشتنی اره دقیقااااا
اسم اهنگم نمیدونم یه تیکشو میگم بخوام بگم بره پیدا کنهfatemeh8181 آرههههههههههههههه
مثلااااا دیشب تمااااام فسفرای مغزمو سوزوندم بفهمم اسم اون آهنگه ک تتلو با آرمین خونده بود چی بوده ، یادم نیومد!!
تا امروز
ک اونم ی تیکه از متنش بود رفتم سرچ زدم اونوقت اسمشو فهمیدم -
خانومِ_دوست_داشتنی
امیدوارم پس از تاریکه یه نیمچه نوری هم به ما بتابه حتی به غلطfatemeh8181 کی تعیین میکنه درست و غلط چیه بیبی من
-
fatemeh8181 آرههههههههههههههه
مثلااااا دیشب تمااااام فسفرای مغزمو سوزوندم بفهمم اسم اون آهنگه ک تتلو با آرمین خونده بود چی بوده ، یادم نیومد!!
تا امروز
ک اونم ی تیکه از متنش بود رفتم سرچ زدم اونوقت اسمشو فهمیدم -
fatemeh8181 کی تعیین میکنه درست و غلط چیه بیبی من
خانومِ_دوست_داشتنی
والا چی بگم عخشم
فعلا که زندگی ........ -
-
و فهمیدم دقیقا اون آهنگی ک همیشه گوش میدم از ایهامهخانومِ_دوست_داشتنی و منی که وقتی پیام تو رو خوندم فکر کردم ایهام که آرایه هست رو میگی
-
خانومِ_دوست_داشتنی و منی که وقتی پیام تو رو خوندم فکر کردم ایهام که آرایه هست رو میگی
maryam111
نه گروه ایهام -
maryam111
نه گروه ایهامخانومِ_دوست_داشتنی ایهام مگه یک نفر نیست؟
-
خانومِ_دوست_داشتنی
این جذابا ناپدیدن
احتمالا در اواسط قرون های قبلی میزیستن