هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak میدونم بابا خودمم در همین حدود بودم لی قبلش فیلم میدیدم و ازمونا یکی پس از دیگری گند
خودم شروع کردم با این موضوعی ها خوندن کم کم راه افتادمfatemeh8181 عاها
-
دبیرستان چرا اینطوری فردا سه تا امتحان داریم فیزیک شیمی عربی فیزیک و عربی مونده بخونم خداااا
@yasin-sheibak همینه که هست
-
@yasin-sheibak همینه که هست
fatemeh8181 من که بدم نمیاد ولی از امتحان فارسی بدم میاد چون هیچی نمیفهمم
-
دبیرستان چرا اینطوری فردا سه تا امتحان داریم فیزیک شیمی عربی فیزیک و عربی مونده بخونم خداااا
@yasin-sheibak اول فیزیک بخون چون تایم زیادی میخواد ، عربی با یه نیم خوندن یا دوتا ویدئو آلا ( اسم دبیرش دقیق نمیدونم علیمرادی بود یا علیمردانی) حل میشه
-
@yasin-sheibak اول فیزیک بخون چون تایم زیادی میخواد ، عربی با یه نیم خوندن یا دوتا ویدئو آلا ( اسم دبیرش دقیق نمیدونم علیمرادی بود یا علیمردانی) حل میشه
خانومِ_دوست_داشتنی عربی رو خوندم شیمی و فیزیک رو رو به رو میخوندم یک مرور کنم اوکی هستم ولی عربی هیچی نخونده بودم از اول سال
-
fatemeh8181 من که بدم نمیاد ولی از امتحان فارسی بدم میاد چون هیچی نمیفهمم
@yasin-sheibak
خدایی میدونم چی میگی
ولی همیشه تو درسایی که ضععف داری سعی کن درسنامه و اول خودت بخونی چون کلی از مشکلاتت برطرف میشه -
خانومِ_دوست_داشتنی عربی رو خوندم شیمی و فیزیک رو رو به رو میخوندم یک مرور کنم اوکی هستم ولی عربی هیچی نخونده بودم از اول سال
@yasin-sheibak پس خیلی نگرانش نباش
نتت رو ببند برو باقیشو اوکی کن
حدودا سه _ چهار ساعت دیگه میشه خوند -
Yegane Dehqan
سلام خوبی؟
میشه بگی فیزیک یازدهم راه ابریشم از کدوم فرسنگ شروع میشه و تو کدوم فرسنگ هاست؟Maryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Yegane Dehqan
سلام خوبی؟
میشه بگی فیزیک یازدهم راه ابریشم از کدوم فرسنگ شروع میشه و تو کدوم فرسنگ هاست؟سلام مرسی تو خوبی ؟
https://alaatv.com/set/1213
بزن رو لینک و قسمت جزوات اون pdf که گفته محدودهی هر فرسنگ رو دانلود کن توش گفته هر فرسنگی چیا داره . -
@yasin-sheibak
خدایی میدونم چی میگی
ولی همیشه تو درسایی که ضععف داری سعی کن درسنامه و اول خودت بخونی چون کلی از مشکلاتت برطرف میشهfatemeh8181 والا نمیدونم از فردا باز برنامه میریزم که بعدازظهر درسمو بخونم که با قلمچی جلو برم شب هم باید بشینیم فیلم نگا کنم که معلما ما که پرتن اصلا فک کن دو ماه گذشته دبیرمون هنوز فصل دو گفتار یک هست
-
منم برم ادامهههههه
-
@yasin-sheibak پس خیلی نگرانش نباش
نتت رو ببند برو باقیشو اوکی کن
حدودا سه _ چهار ساعت دیگه میشه خوندخانومِ_دوست_داشتنی نه بعید میدونم چون قبلا خوندم اینارو برای همین اول عربی خوندم
-
منم برم ادامهههههه
خانومِ_دوست_داشتنی
موفق باشی گلمممم -
میگذره
-
خانومِ_دوست_داشتنی نه بعید میدونم چون قبلا خوندم اینارو برای همین اول عربی خوندم
@yasin-sheibak خب وقتی خوندی نگران چی دیگه
امتحانای مدرسه که خیلی راحتن -
امتحانای مدرسه که خیلی راحتنخانومِ_دوست_داشتنی اره نگرانی من فقط درس فارسی هست بقیه درسام همه اوکیه عربی رو هم بخونم راحت میفهمم
-
میگذره
fatemeh8181 انقد درگیر نشو عزیزم
اگه خیلی داره اذیتت میکنه ، من هستم باهاش صحبت کنی! -
خانومِ_دوست_داشتنی اره نگرانی من فقط درس فارسی هست بقیه درسام همه اوکیه عربی رو هم بخونم راحت میفهمم
@yasin-sheibak ادبیاتم با مداوم خوندن حل میشه
-
امتحانای مدرسه که خیلی راحتنخانومِ_دوست_داشتنی برای تست هم که بتونم بزنم باید تست کار کنم از اول سال هنوز تست نزدم
-
خانومِ_دوست_داشتنی برای تست هم که بتونم بزنم باید تست کار کنم از اول سال هنوز تست نزدم
@yasin-sheibak عربی؟؟
دوازدهم کانون خیلی خوب جلو میره
اگه بخوایی راحت میتونی برسی بهش و حتی میشه تمام تست های کتاب رو زد
البته اگ تایم مناسب بزاری -
اصلا وارد دبیرستان شدم کلا گیج هنوزم نمیدونم چی به چیه چی رو بخونم چیو نخونم