هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
:))))
-
@yasin-sheibak برا من نشه خوبه:)
fatemeh8181 الان معدل نهاییت چنده؟!
-
نشیی
-
fatemeh8181 الان معدل نهاییت چنده؟!
@yasin-sheibak
افتضاح -
@دختر-بهار
-
@yasin-sheibak
افتضاحfatemeh8181 عا برا همون میگی نشه بهتره؟
-
fatemeh8181 عا برا همون میگی نشه بهتره؟
@yasin-sheibak اگرم بشه فرق انچنانی نداره من خیلی اتفاقات باید بیوفته و اوکی بشع که بتونم کنکور بدم
اگرم بشه مث 98 که فقط تاثیر معدل لحاظ شده -
اونجوری استرس ها چن برابر میشه نه من برا بیشتریا
چون باید علاوه بر استرس کنکور استرس نهایی هم اضافه کنن:)) -
@yasin-sheibak اگرم بشه فرق انچنانی نداره من خیلی اتفاقات باید بیوفته و اوکی بشع که بتونم کنکور بدم
اگرم بشه مث 98 که فقط تاثیر معدل لحاظ شدهfatemeh8181 الان مثلا اونی که سال پیش کارنامه نهایی گرفته و مثلا نمرش بالا باشع امسال 60 درصد کار رو داره؟
-
اونجوری استرس ها چن برابر میشه نه من برا بیشتریا
چون باید علاوه بر استرس کنکور استرس نهایی هم اضافه کنن:))fatemeh8181 من تشریحی راحت ترم نسبت به تستی
-
fatemeh8181 الان مثلا اونی که سال پیش کارنامه نهایی گرفته و مثلا نمرش بالا باشع امسال 60 درصد کار رو داره؟
@yasin-sheibak نه امسال 402 نهایی میشه
-
@yasin-sheibak نه امسال 402 نهایی میشه
fatemeh8181 حالا درکل در نظر بگیریم یکی نمرش بالا باشع پشت کنکور باشه ینی 60 درصد رو گرفته؟!
-
fatemeh8181 من تشریحی راحت ترم نسبت به تستی
@yasin-sheibak نهایی امتحان مدرسع نیست البته شما تهش حضوری میشید برا ماها که انلاین بود ضربه خوردیم
-
fatemeh8181 حالا درکل در نظر بگیریم یکی نمرش بالا باشع پشت کنکور باشه ینی 60 درصد رو گرفته؟!
@yasin-sheibak
میگن اینطوریه -
@yasin-sheibak نهایی امتحان مدرسع نیست البته شما تهش حضوری میشید برا ماها که انلاین بود ضربه خوردیم
fatemeh8181 خب ببین نهایی فقط 12 هست خیلی خوبه که
-
امروز رفته بودم که کلاس
با سر رفتم زمین
صدای افتادم اونقدر زیاد بود که مدیر اومد یکی از مشاورا اومد یکی از استادا هم فکر کنم اومد
خیلی بد افتادمااااا
سه ساعت یکسر با دوستم سر این افتادنام و سوتی هام خندیدیم
یبار هم که جلوی یه استادی افتادم از اول تا آخر کلاس چند بار گفت از اینجا برو بیمارستان شهدا (بیمارستان ارتوپدی (فکر کنم) تبریزه) که حتما شکسته دست و پات گرمی الان چیزی نمیفهمی اونجوری که خوردی زمین -
برا جبران نمرات پایینم قراره اگه بشه امتحان نهایی بزارن