هرچی تو دلته بریز بیرون 5
قفل شده است
غیر درسی
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سکوت بعضیا
از هر نوحه و آهنگی غم انگیز تره -
@AmirBardia
زشته🥹
برا من شیرینه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مطابق انتظارت ؟
-
نمرات کوفتی نیومدن؟
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
یا حسین -
نتیجه اومد
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
داری میرینی تو اعصابم
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اه
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط JuDi انجام شده
گ** توش
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به درک
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یکی میاد یکی میره
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Blue28 on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
نرو توعم عهه -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب پیدا کردم
-
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Sunniva on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sunniva
خوب بگذره برات ایشالا:))️ -
میشه از هم ناراحت نشین این تنها چیزیه میخوام مرسی🥲
-
پرستو بابایی هعی میگذره تو خوبی؟
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Comrade on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
حس میکنم خودش دید ولی واکنشی نشون ندادط -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تودلیو تو گوشی از کجا باید بیصدا کرد چرا پیدا نمیکنم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Sunniva on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sunniva
چطورییی ؟
پست 12477 از 1000113