هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
امروز از صب همرو قاطی کردم خدا بخیر کنه امشبو
-
fatemeh8181replied to HADAF MAN on ۲۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
HADAF MAN
شکر -
@دختر-بهار سلام
جانم درخدمتم -
HADAF MANreplied to fatemeh8181 on ۲۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh8181 قربونت
تو خوبی ؟
چخبرا ؟
من یه مدت بود انجمن نبودم خبر ندارم خیلی از بچه ها -
این پست پاک شده!
-
fatemeh8181replied to HADAF MAN on ۲۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
HADAF MAN میگذره
خبری نی والا
اره نبودی
مثلا خیلی یادمه -
@دختر-بهار میشه لطفا خوندین پاک کنید این پست رو؟
ممنونتون میشم ️
maryam111 -
کسی هست؟؟؟
-
__chakisaldva__نوشتهشده در ۲۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط __chakisaldva__ انجام شده
"حالا ایرلند برای چی انقد جدی گرفته بود داستانو؟ الان دقیقا به چی رسیدی [ پلشتِ ] پست؟
ابرامز"
من که خوشحالم پلی آف جذاب شد ولی حق
-
maryam111
سلام میگم دیروز بعد کلاسا گفتم برم انجمن خاطرات روز اول رو بنویسم ولی الان نه حسش هست ی عالمه تایپ کنم نه تاپیک رو گیر میارم
ساعت 3 و نیم هم اناتومی دارم ️ -
@roghayeh-eftekhari
برنامتو ببخشید وقت نشد بنویسم امروز -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to Galadriel on ۲۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 منو مسخره میکنی
-
fatemeh8181replied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۲۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی چه عجب یکی اومد
خوبی ؟ -
fatemeh8181نوشتهشده در ۲۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط fatemeh8181 انجام شده
عزیزم یه چنتا کلمه میگی هرچی که میاد تو ذهنت الان خانومِ_دوست_داشتنی
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to fatemeh8181 on ۲۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh8181 والا تازه از خواب بیدار شدم گفتم ی چک کنم و برم دوباره
هعی زخمم مگه خوب میشه -
fatemeh8181replied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۲۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی
چه زخمی؟ -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to fatemeh8181 on ۲۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh8181 فعلا ذهنم یا درسه یا کلا بی اعصابه چیزای خوبی توش نیست
موضوع بده -
fatemeh8181replied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۲۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی
بگو همون بدا بجز فحشارو -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to fatemeh8181 on ۲۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh8181 پیامها دیشب
خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فکر کن کراشت بیاد پیش تو از رلش صحبت کنه و تو هی باید بگی خوشبخت شین و پایدار باشین و فلان://
من ته این زندگیو دیدم ، هیچی نداره ، الکی نجنگین براش://
ته شکست عشقی بود://دختر پاییز در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خانومِ_دوست_داشتنی حال الانت منو یاد یه نفر میندازه مث ابر بهار گریه میکرد فوشش میداد دوباره اشکاشو پاک میکرد میگفت ب دردام اصلا بره گم بشه بعد میگفت خدانکنه طفلکی باز گریه میکرد
طبیعتا براش آینده چیدم و کووووووووفت
اینکه انقدر راحت دارم قید بقیه رو میزنم یکم زیادی ترسناکه
-
HADAF MANreplied to fatemeh8181 on ۲۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
125341/1000113