هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Infinitie. A کجایی
-
Potatoreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam
مگ نمیگن رتبه مسواکه؟
برادر من نکن همچین -
@ida-shateri
فش میده؟
بزرگترم ازش احترامم رو حفظ میکنه️ -
@masoumeh-shokrollahi فقط میتونم بگم اگر هم نتونستید الان تهیه کنید حتما دوره جمع بندی آخر سالشون رو تهیه کنید فوق العاده هستن.
منی که دیگه از شیمی بدم میومد عاشقش شدم️ -
@ida-shateri
منم نمیدونم
بلاکم میکنه احتمالا -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Potato on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
@ermia-mirzakhani وقتی میگن رتبه یه چیز شخصیع یاد این جمله میوفتم ک میگن خمیر دندونم چیز شخصیه
-
Zeinab Sirireplied to Masoumeh.sh on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@ida-shateri
بلدم نیستم اذیتش کنم
آقا من برم دینی بخونمفعلا شب میام️
الانم شبه ولی خب دیرتر -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Potato on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ermia-mirzakhani شوخی میکنم خواستم اذیت کنم
-
Potatoreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Potato on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ermia-mirzakhani
-
Potatoreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ermia-mirzakhani شوخی میکنم خواستم اذیت کنم
نکن برادر نکن
این چیزا شوخی بردار نیس -
#سعید_معروف
-
ملت مشخصه دادن براشون چیز پیدا کنم/=
لوس باشه زودم قهر کنه قدشم متوسط باشه فرشته هم باشه
از یابنده تقاضا میشود در صورت پیدا کردن سریع به این شخص اطلاع دهند
مچکر -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Potato on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ermia-mirzakhani سال بعد همین شوخی رو با توعم میکنم پ بهتره از همین الان تصمیم بگیری ک اسمت توی 10 نفر برتر کشوری باشه ک نقشم نگیره
-
Potatoreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam
من؟جرات داری با من همچین شوخی کن بینم نتیجه اش چی میشه
رتبه اس شوخی ک نیس -
Saghiareplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@saghi-mortazavi
تا رتبتو ننویسی نبینیییمممم آروم نمیییگیییریییممممآروم نگییییییر خب
12721/1000113