هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@xanom
خواهش میکنم کاری نکردم باعث خوشحالیه که تونستیم کمی مفید باشیم -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شده
فک کن تا ساعت ۱۲ تصحیح بشن کی میخواد واردشون کنن؟
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to آناناس on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@هویججج
برنامه نویس برنامه رو نوشته سریع پس از تصحیح نمره میشینه رو سایت -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Akito on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
منظورت از اعتراض چیه؟ -
اخه نمیدونم نمره بی تراز به چ درد میخوره فقط اعصابمون ب ف.. میدن
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to f.nalist on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
برنامه نویسا چند دقیقه وقت دارن که نمرات رو وارد سایت کنن؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Maaah on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_Mahdieh نه هنوز
-
Akito اومد؟
-
@هویججج
خواهش میکنم
کاری نکردم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to f.nalist on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist نه فکر کنم منظورش برگه های اعتراض خورده هست
-
یعنی هنوز برگه تصحیح نشده هس
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Akito on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
اینو بخون
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمرات رسیدن ولی تراز تو ترافکیه:/
مسخره ها -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to f.nalist on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist ای بابا...
خیلی خیلی بد شد
کاش هردو رو باهم میدادن این مسخره بازیا چیه...
نمیدونی ترازش کی میاد؟ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Hamid.s on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s
متشکر -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s
Hamed.s
_ Reza _
پرستو بابایی
من شما رو کچل کردم
مرسی که این مدت سوالام رو با حوصله جواب دادین -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Akito on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
Akito اون سنه که یه عدده اینا فراتر از عددن
تخمین امسال کارساز نیست باید تا کارنامه نهایی صبر کنی -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hamid.s on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s مچکرم ازتون
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Hamid.s on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s
خیلی مرسی
پست 13761 از 1000113