هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amir ahmadi ن دیگه دراون حدم نیستم!!
اوکی ولش کن
مرررسی@narjes-hashemi بزن "فرگشت وریا امیری"
بعد کلیپاش که تو یوتیوب اومده چند جلسه صحبت کرده رو میاره
بعد داخل همونا منابع مورد نیاز رو هم میگه -
@sania-andiravan مشکل تنها نبودن در طولانی مدته
-
@narjes-hashemi بزن "فرگشت وریا امیری"
بعد کلیپاش که تو یوتیوب اومده چند جلسه صحبت کرده رو میاره
بعد داخل همونا منابع مورد نیاز رو هم میگهamir ahmadi مرررسی
آقا دو هیچ -
amir ahmadi مرررسی
آقا دو هیچ@narjes-hashemi دو هیچ چیه؟
-
-
@narjes-hashemi دو هیچ چیه؟
amir ahmadi
When Nietzsche Wept
مهم نیست مرسی بازم!! -
https://forum.alaatv.com/topic/4034/اهدای-کتاب/4?_=1627930054130
یه لحظه میاین اینجا؟
maryam111@ariana-ariana دیدم
من به تنهایی تصمیم گیرنده نیستم
اجازه بدید پیگیری کنم اطلاع میدیم -
amir ahmadi
When Nietzsche Wept
مهم نیست مرسی بازم!!@narjes-hashemi نمیدونی چقد بدم میاد از این مکالمه :
A: xsdfdrfvgfcvh (گفتن یه حرفی که فرد B متوجه نشده)
B : ینی چی ؟
A: هیچی مهم نیست
متنفرم -
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اگه سوالی درباره پرستاری دارید بگید بهم
سلام،شبتون بخیر
از جو کلاستون بگید
نحوه ی برخورد اساتید،خیلی سخت میگیرن؟
حتما تا حالا برای کار عملی رفتید دانشگاهZeinab Siri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام،شبتون بخیر
از جو کلاستون بگید
حتما تا حالا برای کار عملی رفتید دانشگاه -
@narjes-hashemi نمیدونی چقد بدم میاد از این مکالمه :
متنفرمamir ahmadi
دایی دیدی میگن اوه حدس بزن امروز کی رو دیدم چی شد بعد میگی اوه چی شد میگن بیخیال چیزی نیست -
amir ahmadi
دایی دیدی میگن اوه حدس بزن امروز کی رو دیدم چی شد بعد میگی اوه چی شد میگن بیخیال چیزی نیست@sania-andiravan ببین جدی میگم راحت میتونم این ادما رو بگیرم بندازم زمین تا میخورن بزنمشون
اقا خب اگه نمیخواستی من بفهمم چرا گفتییییییی -
Zeinab Siri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام،شبتون بخیر
از جو کلاستون بگید
حتما تا حالا برای کار عملی رفتید دانشگاهZeinab Siri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام،شبتون بخیر
از جو کلاستون بگید
حتما تا حالا برای کار عملی رفتید دانشگاهدیدم
میخوام تاپیک بزنم دارم سوالا رو جمع میکنم
اونجا کامل توضیح میدم -
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
یه چی بگم؟ بنا به شواهد و صحبتای یکی از بچا خیلیی نگرانم ک انجمن اومدنم بخواد مشکل ت درس خوندنم بوجود بیاره
به قدری هدفم برام مهمه و قراره بهش برسم ک از اواخر خرداد اینستا و تلگرام رو حذف کردم
بعدش گاهی یوتیوب میرفتم ک اونم فیلترشکنامو دیلیت کردم
و الان هرزگاهی از سایت میرم اینستا ک اکثرا یه کاری دارم و حالا فرضا میخوام از مطالب یا استوری یه پیجی بهره ببرم!
الان فقط واتساپ، Castbox و انجمن هستن بعنوان social media ت گوشیم ک اینا هم بزارید بگم:
واتساپ: بالاخره لازمه باشه ولی خب خیلییی کم چت میکنم و جوری نیس ک مختل کنه
Castbox : فقط اونایی ک برام مفیدن و بعد از شنیدنشون یه چیزی بهم اضاف شده ساب دارم و از طرفی حوصله لایوکست هارو ندارم(بنظرم حتما جافکری رو گوش کنید)
و انجمن ک بخاطر اطلاعیه های مدیران و... دو دلم اما خب چیز خاصی هم نیست و یه جوری میفهمم یا مثلا تاپیک میزنم یا دایرکت تکست میدم هووم؟چون حس میکنم با بودنم ضرر میکنم برای من دوستان فقط یه نظر شخصیه و شاید مشکل از اراده ضعیف منه
و از طرفی رتبه هارو ک دیدم آلا کلییی رتبه های خفن داشت ک ت Question box یا دایرکت اعلام کرده بودن و ظاهرا ت انجمن نبودن
و خب به قدری هدفمندم و میخوام بهش برسم ک حتی موهای بلندمو پسرونه خیلیی کوتاه کردم ک البته نمیدونم چرا الان قشنگ شده قرار نبود اینجوری شهولی درکل قصد دارم از انجمن برم و میخواستم بپرسم چجوری باید برم؟ ادمین ها میشه بنم کنن؟ یا چی؟
-
داییه انجمن داریم
کاش یکیم بود بش میگفتیم خاله -
@narjes-hashemi نمیدونی چقد بدم میاد از این مکالمه :
متنفرمamir ahmadi خو وقتی طرف نمیفهمه و دیگه اعصاب نداره چاره ای جز xsdfdrfvgfcvh نیست
وگرنه خودمم میونه خوبی ندارم -
@sania-andiravan ببین جدی میگم راحت میتونم این ادما رو بگیرم بندازم زمین تا میخورن بزنمشون
اقا خب اگه نمیخواستی من بفهمم چرا گفتیییییییamir ahmadi
یا دیدی میگن خوب نیستم بعد میگی عه چی شده میگن مگه مهمه -
یه چی بگم؟ بنا به شواهد و صحبتای یکی از بچا خیلیی نگرانم ک انجمن اومدنم بخواد مشکل ت درس خوندنم بوجود بیاره
به قدری هدفم برام مهمه و قراره بهش برسم ک از اواخر خرداد اینستا و تلگرام رو حذف کردم
و الان هرزگاهی از سایت میرم اینستا ک اکثرا یه کاری دارم و حالا فرضا میخوام از مطالب یا استوری یه پیجی بهره ببرم!
الان فقط واتساپ، Castbox و انجمن هستن بعنوان social media ت گوشیم ک اینا هم بزارید بگم:
Castbox : فقط اونایی ک برام مفیدن و بعد از شنیدنشون یه چیزی بهم اضاف شده ساب دارم و از طرفی حوصله لایوکست هارو ندارم(بنظرم حتما جافکری رو گوش کنید)
و انجمن ک بخاطر اطلاعیه های مدیران و... دو دلم اما خب چیز خاصی هم نیست و یه جوری میفهمم یا مثلا تاپیک میزنم یا دایرکت تکست میدم هووم؟چون حس میکنم با بودنم ضرر میکنم برای من دوستان فقط یه نظر شخصیه و شاید مشکل از اراده ضعیف منه
و از طرفی رتبه هارو ک دیدم آلا کلییی رتبه های خفن داشت ک ت Question box یا دایرکت اعلام کرده بودن و ظاهرا ت انجمن نبودن
و خب به قدری هدفمندم و میخوام بهش برسم ک حتی موهای بلندمو پسرونه خیلیی کوتاه کردم ک البته نمیدونم چرا الان قشنگ شده قرار نبود اینجوری شهولی درکل قصد دارم از انجمن برم و میخواستم بپرسم چجوری باید برم؟ ادمین ها میشه بنم کنن؟ یا چی؟
Sarah Ghanaatiyan حالو خوبه قرار بود یه چی بگم این همههه شد
ولی درکل لطفا بخونید و به سوال اخرم لطفا جواب بدید چون واقعا ذهنمو درگیر کرده
مرسی از محبتتون -
سلام،شبتون بخیر
از جو کلاستون بگید
حتما تا حالا برای کار عملی رفتید دانشگاهدیدم
میخوام تاپیک بزنم دارم سوالا رو جمع میکنم
اونجا کامل توضیح میدمmaryam111
ممنونم،لطف می کنید -
Sarah Ghanaatiyan بزن خروج
فک نمیکنم بی دلیل بن بشی