هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani تو میخوای سس اضاف بدی😑😂
آره آرمیا😂🔪
خو نشووور😐پلشت بی عار😂😂سس اضافه رو هرکی میتونه کِش بره:face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
دلم برای شوخی های ساروخُنُکش تنگ شدع:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
نه نه جاست پلشت پاکدامن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani هوم دوشب پیش اینجا بودا
نبودی؟😶😂 -
Sharllot با اندکی تغییرات هم باز انواع متنوعی میاد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Sharllot همانا ک کنار اومدن یا نیومدن ما براشون پشیزی اهمیت نداره:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
zeinab dehghani
همه قلب شکسته ها 😂💔 -
zeinab dehghani هوم دوشب پیش اینجا بودا
نبودی؟😶😂@narjes-hashemi وقتی رتبه ها اومد..بودم..یکم هم حرف زدم
-
zeinab dehghani
همه قلب شکسته ها 😂💔Sharllot مرحم هارا بیاورید:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Sharllot با اندکی تغییرات هم باز انواع متنوعی میاد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
برا راحتی تبادله اینا 😂
مثلا الان بش دوتا حرف گفتم فهمید چخبره 😂 -
Sharllot مرحم هارا بیاورید:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
zeinab dehghani
😂😂👌 -
عههههههههههه
اینی علیهههههههه
عهههههه
همونیه ک اومد اینجا شورش کرد!؟ 😂😐
amirh_hmyf
چقدر ادب نداشت 😂😑 -
Kosar A003 دلم میخواد اونورو باز کنم بیام یه حجم عظیمی سوالات را که توی دلم دفن کردم ازت بپرسم ولی نتم داغونه :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
-
تا بداند شب ما ، بهـ چهـ سان میگذرد ...
غم عشقش دهـ ...
و عشقش دِهـ ...
و بسیارَش دِهـ ... -
-
Kosar A003 دلم میخواد اونورو باز کنم بیام یه حجم عظیمی سوالات را که توی دلم دفن کردم ازت بپرسم ولی نتم داغونه :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
با یه حجم عظیمی حرفا و اتفاقاتی که کاش میشد بدونی ولی نمیشه اصلا