هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Sharllot
جان؟
سون کیون؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot
جان؟
سون کیون؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
Sharllot
قحط کراش بود آخه
جکی چان از این خوشگلتره الانش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot
قحط کراش بود آخه
جکی چان از این خوشگلتره الانش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:تو خوبی عار 😒
خیلیم خوبه مهربونه کیوته 😒 -
Sharllot
آره
یبار اومدم یه تاپیک فیزیک زدم
بعد یکی از بچه ها رشتش فیزیک بود اومد شیلنگ و گرفت روم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ازون ب بعد فعالیت نکردم:face_with_tears_of_joy:Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot
آره
بعد یکی از بچه ها رشتش فیزیک بود اومد شیلنگ و گرفت روم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ازون ب بعد فعالیت نکردم:face_with_tears_of_joy:کلا یکم زیادی رک هستن و تعارفی ندارن 😂
من جو اونجارو بیشتر دوس 😂 -
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot
اعععع چه عجیب بهش فک نکرده بودم شاید مسئله بلند نشدن منم همین باشه😐😂
😍عار ی چک بکن شاید این مسئله ی نرمالی باشه ک من دارم 😂
ینی اون شبا من ب بالش و ائمه و 30 تا آلارام الللتماس میکنم بیدارم کنن 😂وای اره حتما همین واس فردا پس فردا امتحان میکنم ،احتمالا نرمالی😂😂😂😂
-
Sharllot
آره
ازون ب بعد فعالیت نکردم:face_with_tears_of_joy:Saudade 19 0 همه جا بد جوابتونو میدن پس🤣😂🤣😂🤣😂طلسم شدین😂😂😂
-
Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot
جان؟
سون کیون؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:Sharllot
lee sun kyun
املای کراشت و یاد بگیر :| -
Saudade 19 0 همه جا بد جوابتونو میدن پس🤣😂🤣😂🤣😂طلسم شدین😂😂😂
@saghi-mortazavi
این سری سوال نبود خودم جواب دادم ولی مثل اینکه جوابم زیاد جالب نبود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
آره من فکر میکردم مشکل فقط از آلا ست:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
Sharllot
lee sun kyun
املای کراشت و یاد بگیر :|Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot
lee sun kyun
املای کراشت و یاد بگیر :|وایییییی 😂😂😂😂😂😂😂😂
چرا گوگل هیچی بم نگفتت 😂😂😂 -
Sharllot
آره
ازون ب بعد فعالیت نکردم:face_with_tears_of_joy:کلا یکم زیادی رک هستن و تعارفی ندارن 😂
من جو اونجارو بیشتر دوس 😂Sharllot
آره اینجا بچه بازیه پناه آوردم اینجا یکم آروم شم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@saghi-mortazavi
این سری سوال نبود خودم جواب دادم ولی مثل اینکه جوابم زیاد جالب نبود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
آره من فکر میکردم مشکل فقط از آلا ست:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:Saudade 19 0 وای خِدااا😂😂😂😂
-
Sharllot
lee sun kyun
املای کراشت و یاد بگیر :|وایییییی 😂😂😂😂😂😂😂😂
چرا گوگل هیچی بم نگفتت 😂😂😂Sharllot
خود گوگل کپ کرده بود بیچاره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -

هپی روز پرستاررر 😍 شبش البته 😂👀
maryam111
@M-ba78
@kosar-mortazavi
@kosar-mottaghi
انصافا شما دوتا کوثر .. تا حرف آخر یوزرتون رو باید تایپ کرد پیدا نمیشه 😂😑
81Sobhan
MohsenTaheri
خیلی مبارکه 😋
امیدوارم هر بار که با روپوش سفید میرین جلو آینه یه جون به جوناتون اضافه شه بعد فول انرژی شین؛ بشین از این پرستارایی که همه میخوان براشون تب کنن 😂❤
عکسه رو هم حقیقتا با جزئیات نخوندم چی نوشته امیدوارم ک هم مرتبط و هم چیزای خوبی توش نوشته باشه 😂💔 -
Sharllot
آره اینجا بچه بازیه پناه آوردم اینجا یکم آروم شم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot
آره اینجا بچه بازیه پناه آوردم اینجا یکم آروم شم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:من واقعا یبار اومدم اینجا ی تاپیک مشاوه ای جواب بدم
ب تبعیت از اونجا لحنم تند بود 😂 سوالش چرت بود خب
هیچی دیگ پاک کردم گفتم بیا پایین تو هیچی نگو :| -
Sharllot
خود گوگل کپ کرده بود بیچاره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot
خود گوگل کپ کرده بود بیچاره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Sharllot
خود گوگل کپ کرده بود بیچاره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Sharllot
آقا خیلی بد شد
وردار همون جکی چان رو بذار تا آبروریزی نشده بیشتر:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
Sharllot
خدای جذابییییت:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: -
Sharllot
آقا خیلی بد شد
وردار همون جکی چان رو بذار تا آبروریزی نشده بیشتر:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot
آقا خیلی بد شد
وردار همون جکی چان رو بذار تا آبروریزی نشده بیشتر:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:کاری نکن صفحات تودلی رو پر کنم با سون کیون
حالا اونور دیگ بماند 😂😑