هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خب اونو بزاریم کنار ...
ببینیم کشتی چی میشه -
خواهشا فقط روپوش سفید رو نگاه نکنید
وقتی یکی داره راهنماییتون میکنه حتما چیزایی رو دیده که شما هنوز ندیدید
به عشق باکلاس بودن و روپوش سفید تقلید کورکورانه نکنید خواهشا
چشماتون رو کامل باز کنید که سختیا و راحتیای کارا رو ببینید. -
حرف حسابی زده خانم ایلیان گلاس که گفته:
<<اخلاق مداروشریف باشید امااجازه هم ندید آدمای اطرافتون ازین حسنتون برای سم پراکنی خودشون استفاده بکنن.سعی کنید رفتارهای سمی روخنثی کنید حتی اگه نیازشد این رفتارا رو به خود اون آدم برگردونید اما هرگز حدود انسانی رو زیرپانزارید وهرگز به کسی آسیب نزنید,حتی به خودتون یااون آدم سمی...>>
جالب انگیز!!! -
به امید اینکه یزدانی ببره
-
-
نخندیدم دیگه از ته دلم من
حتی بعد تو یه بار
هرجا که پشتت خالی شد از همه
رو شونم غمتو بذار
چند روز پیش بود یه عکسی دیدم ازت
بم بگو چرا غمِ تو چشات
تو که جونم بودی و هستی
و میتونم مگه بدتر بخوام...حقیقتا خوشحالم که حداقل تو بازه استراحت میتونم آهنگ گوش کنم و خالی بشم از فکر و خیال
-
moohamad bahrami سلام بفرمایید
maryam111 ممنون.تو این دفترچه دانشگاه پردیس خودگردان و ازاد و هست یا برای ازاد و پردیس دفترچه جدا میاد
-
اِما روبه هَریِت:
«برخلاف تصور اولیه؛تفاوت ثروت خیلی هم با عرف وروال دنیا منافات ندارد؛زیرا درآمد بخورونمیر معمولاذهن آدم رامحدود میکند,خلق آدم راهم تنگ میکند. کسانی که زندگی فقیرانه ای دارند ودرمحیط محدود وسطح پایین تری زندگی رابه زحمت پیش می برند ممکن است تنگ نظر وبدعنق بشوند.»
#جین آستین
.
یه لحظه به این فکر افتادم که شایدم اصلا بخاطر همینه اینروزا کمتر حوصله ی همدیگه رو داریم,
قبلتر حتی غریبه هاهم توپیاده روها بالبخندواحترام ازکنارهم عبورمیکردن
الان اما انقد زندگی تنگ گرفته به هممون که حتی عبایی نداریم ازروهمم رد بشیم چه برسه به اینکه حوصله هموداشته باشیم... -
اونایی هم که رتبشون خیلی زیاد شده باید انتخواب رشته کنن واسه دانشگاه ازاد و اینا یا نیاز نیست کاری بکنن؟
@سجاد-ذوالفقاری اجباری برای انتخاب رشته نیست اگه قطعا میخوایدامسال دانشگاه نریدالبته!
-
@سجاد-ذوالفقاری اجباری برای انتخاب رشته نیست اگه قطعا میخوایدامسال دانشگاه نریدالبته!
مهشید حسن زاده 0
اها ممنون -
هوفففففف
-
@سجاد-ذوالفقاری سلام
بیخیال