هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری اتفاقا می خواستم بگم می خوام برای یکبار هم که شده جرئت تو رو ببینیم
متن ندارم آخه من
من همیشه جزو اون دسته ای بودم که انشام ۱۸ میشد
تو بیا بزن امتحان انشا هم داری واست مرور هم میشه -
@امیرمسعود-جعفری اتفاقا می خواستم بگم می خوام برای یکبار هم که شده جرئت تو رو ببینیم
متن ندارم آخه من
تو بیا بزن امتحان انشا هم داری واست مرور هم میشه@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
متن ندارم آخه من
تو بیا بزن امتحان انشا هم داری واست مرور هم میشهاینم تکبیر داشت
-
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تو صدا و سیما که وسط آگهی بازرگانی فیلم و سریال پخش میکنند ممکنه به این دستاورد توهین بشه تو اخبار بیست و سی اگه پخش بشه خوبه
باید کمش کنم خیلی دارم زیاده روی میکنمها آره واقعا نباید به این خبر بسیار مهم اصلا توهینی بشه
حتما میگم بیست و سی پخشش کنه
اصلا به نفع خودشه معروف میشه والا
آره کنترلش کنید ، ولی من زیاد چایی نمیخورم چی بشه یکی دوتا تو ماه اونم اگه یکی برام بریزه اونم با نون پنیر -
@roghayeh-eftekhari
پس دیگه خبرش با شما اگه امکان داره همین امشب پخشش کنند
یه قوری چایی در روز -
متن ندارم آخه من
تو بیا بزن امتحان انشا هم داری واست مرور هم میشه@امیرمسعود-جعفری انشای منو خودم نمیدم که
ده بیست نفر جمع میکنم دورم امتحانو بدن
و منی که فکر نکنم تابحال خودم انشا نوشته باشم -
@امیرمسعود-جعفری انشای منو خودم نمیدم که
و منی که فکر نکنم تابحال خودم انشا نوشته باشم@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
و منی که فکر نکنم تابحال خودم انشا نوشته باشمتلفن مدرسه الآنت و مدرسه راهنماییت رو حتما برام بنویس با معلم انشاش کار دارم
-
و منی که فکر نکنم تابحال خودم انشا نوشته باشمتلفن مدرسه الآنت و مدرسه راهنماییت رو حتما برام بنویس با معلم انشاش کار دارم
@امیرمسعود-جعفری حتما
-
@امیرمسعود-جعفری آره باشه حالا من صحبت میکنم شماام چک کنید
یاخدا
اصلا تصورشم سخته برامیه روزم از ساعت پنج که رفتم در مغازه ساعت ۹ ربع کم کارم طول کشید تا ۹ یه فلاسک چایی درست کردم و تا ده ربع کم تمومش کردم
میخواستم ببینم میشه تو گینس ثبتش کرد یا نه -
@M-an سلام
صبحتون بخیر
یلداتون مبارک باشه️
ببخشید نام کاربری هامون رو کی میتونیم عوض کنیم؟ -
-
باشه من تاپیک میزنم میخوام یه بار هم که شده جرئتمو نشون بدم فقط شما بیایین اونا که من جا میندازم رو تگ بفرمایید
باشه من تاپیک میزنم میخوام یه بار هم که شده جرئتمو نشون بدم فقط شما بیایین اونا که من جا میندازن رو تگ بفرمایید
خدایا خودت همه جعفری ها را تگ بفرما
-
@امیرمسعود-جعفری آره باشه حالا من صحبت میکنم شماام چک کنید
یاخدا
اصلا تصورشم سخته برامیه روزم از ساعت پنج که رفتم در مغازه ساعت ۹ ربع کم کارم طول کشید تا ۹ یه فلاسک چایی درست کردم و تا ده ربع کم تمومش کردم
میخواستم ببینم میشه تو گینس ثبتش کرد یا نه -
@امیرمسعود-جعفری
-
باشه من تاپیک میزنم میخوام یه بار هم که شده جرئتمو نشون بدم فقط شما بیایین اونا که من جا میندازم رو تگ بفرمایید
آفرینننننننن بزنید پشتیبانی با ما
-
@امیرمسعود-جعفری موفق باشین