هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@امیرمسعود-جعفری
شما با عمه باباتون در ارتباطید؟
خوش به حالتون
پدربزرگم با برادرا و خوهراش یک دعوای زنجیره ای داشتن درحدی که عمه بابام اومد خونمون راهش ندادنgomnam gharib ما خداروشکر با همه ی خاندان در ارتباطیم🥲
-
@امیرمسعود-جعفری
شما با عمه باباتون در ارتباطید؟
خوش به حالتون
پدربزرگم با برادرا و خوهراش یک دعوای زنجیره ای داشتن درحدی که عمه بابام اومد خونمون راهش ندادنgomnam gharib اونقدر ارتباط که نه فقط واسه عید دیدنی
-
gomnam gharib ما خداروشکر با همه ی خاندان در ارتباطیم🥲
Ali Fathi 0
خب خوش به حالتون
ما خیلی ... خب باشه خدایا خوشبختیم
ولی چی بگم واقعا؟
مشکلاتمون یکی دوتا نیست که
انقدر خودم بدبختی دارم که حوصله غصه خوردن واسه اینکه با کسی در ارتباط نیستیم رو ندارم.
البته حق میدم -
gomnam gharib اونقدر ارتباط که نه فقط واسه عید دیدنی
@امیرمسعود-جعفری
من عید خیلی جاها اصلا نمیرم فقط فامیلای نزدیک
رفتارشون خوب نیست خوشم نمیاد -
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
-
@امیرمسعود-جعفری
رفتارشون خوب نیست خوشم نمیادgomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری
رفتارشون خوب نیست خوشم نمیادما واسه عید های سال پیش خیلی جاها میرفتیم بعد سر یه سری مشکلات دیگه نرفتیم بعدشم کرونا محدود ترش کرد
-
gomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری
رفتارشون خوب نیست خوشم نمیادما واسه عید های سال پیش خیلی جاها میرفتیم بعد سر یه سری مشکلات دیگه نرفتیم بعدشم کرونا محدود ترش کرد
@امیرمسعود-جعفری ولی ارتباط داشتن خوبه
-
Ali Fathi 0
اون که قطعا خوبه
ولی وقتی شما میری بهت بی احترامی میکنن؟
ادم نمیره سنگین ترم هست -
Ali Fathi 0 بله خوبه اما یه جاهایی دیگه نمیشه با بعضی آدما رابطه داشت
-
Mehrsa 14
سلام غروبتون زیبا
بله مواجه شدیم چجووورممم
من خودم وقتی یک نفر ازم سوال میپرسه جوابشو میدم خودمم میدونم چجور ادمیه ولی جوابشو میدم
این ادما فکرمیکنن اگر چیزی که بلدن رو به کسی یاد ندن از رقبا جلو میفتن ولی کاملا اشتباه میکننgomnam gharib
دقیقااا پس همدردیم. هیچی بد از این نیست که آدمو به خاطر داشته هاش بخوان. قبول دارم زکات علم نشرشه ولی این حس به آدم نا امنی رو القا میکنه. از رقابت مریضی که هست هم نگم برات -
@امیرمسعود-جعفری
@امیرمسعود-جعفری
مشکلات ما ریشه ای بوده -
gomnam gharib
دقیقااا پس همدردیم. هیچی بد از این نیست که آدمو به خاطر داشته هاش بخوان. قبول دارم زکات علم نشرشه ولی این حس به آدم نا امنی رو القا میکنه. از رقابت مریضی که هست هم نگم براتMehrsa 14
اشکالی نداره
امروزه ادما اکثرا به فکر منافع خودشون هستن حتی خیلی از ادمای دین دار فقط تا جایی دینداری میکنن که بتونن منافعشون رو حفظ کنن -
Ali Fathi 0
اون که قطعا خوبه
ولی وقتی شما میری بهت بی احترامی میکنن؟
ادم نمیره سنگین ترم هستgomnam gharib چی بگم والا
-
Ali Fathi 0 بله خوبه اما یه جاهایی دیگه نمیشه با بعضی آدما رابطه داشت
@امیرمسعود-جعفری صحیح
-
Mehrsa 14
اشکالی نداره
امروزه ادما اکثرا به فکر منافع خودشون هستن حتی خیلی از ادمای دین دار فقط تا جایی دینداری میکنن که بتونن منافعشون رو حفظ کننgomnam gharib
آره متاسفانه آدمای واقعیییی خیلی کمننن انگشت شمار اگه بهت بگم از کلاس اول دوم ابتدایی اغلب به خاطر حسادت و رقابت ضربه خوردم شایدم تعجب آور نباشه.
ولی چقدر خوبه آدما همو قضاوت نکنن تهمت نزنن درک متقابل داشته باشننن این اصل دینه به نظرم چیزی که خدا واقعاا ازمون میخواد و بنده های خوبش بودنن -
خدایا عاقبت این بچه هارو با کلاسهای انلاین بخیر کن خواهرم تو اسکای روم کلاس دارن
معلمش سوال پرسید دستشو بلند کرده میگه خانم من بگم؟ بعد معلمش میگه بگو
بعد خواهر میگه خانم چی.گفتین سوالتون چی بود؟ -
@امیرمسعود-جعفری
مشکلات ما ریشه ای بودهgomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری
مشکلات ما ریشه ای بودهاز ما هم ریشه ای بوده فقط نمیدونم چند سال چجوری بابام با دوتا عمه هام و و دوتا از عمو هام تونست رابطه داشته باشه
-
خدایا عاقبت این بچه هارو با کلاسهای انلاین بخیر کن خواهرم تو اسکای روم کلاس دارن
معلمش سوال پرسید دستشو بلند کرده میگه خانم من بگم؟ بعد معلمش میگه بگو
بعد خواهر میگه خانم چی.گفتین سوالتون چی بود؟ -
@امیرمسعود-جعفری
مشکلات ما ریشه ای بودهاز ما هم ریشه ای بوده فقط نمیدونم چند سال چجوری بابام با دوتا عمه هام و و دوتا از عمو هام تونست رابطه داشته باشه
@امیرمسعود-جعفری
ولش کنید
پدر مادر ما مشکل خودشونو حل کنن کوه کندن -
@امیرمسعود-جعفری
ولش کنید
پدر مادر ما مشکل خودشونو حل کنن کوه کندنgomnam gharib ارزش نداره اعصابتونو خورد کنید🥲