هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Mehrsa 14 چی بگم والا
-
gomnam gharib یه سری معلم به من گفت مادرتو به عزات میشونم
۳بار عمل دماغ کردAli Fathi 0
شما به دعوای فیزیکی خیلی علاقه دارید نه؟
ولی من یه دوست داشتم هم خودش کاراته کار بود هم خواهر بزرکترش شما فرض کنید دیگه چیشد
درحدی که بود یه بار گردنش شکست یه بار پاش... -
Mehrsa 14 ارههه دیه خوبه داداشه میگه برات
یک رفیق تپل دارم اینقدر خوبه هر روز صبح بغل میکنم انگار عروسک خرسی بغل کردی تازه خیلی هم گرمه ماشاالله -
Mehrsa 14 بزار یچی تعریف کنم از گنگ دوستانم
-
@yasin-sheibak
ای وایی
برادر من تعریف کرده میز آخر میشستیم هول میدادیم میزا رو تا جلو میرفت ماشاالله به این زور...Mehrsa 14 اره ما هل نمیدیم به هرکی میرسیم محکم میزنیم رو کمرش بنده خدا ها یک دردی میکشن
-
Mehrsa 14 اره ما هل نمیدیم به هرکی میرسیم محکم میزنیم رو کمرش بنده خدا ها یک دردی میکشن
-
Mehrsa 14 بزار یچی تعریف کنم از گنگ دوستانم
@yasin-sheibak سر جلسه امتحان هماهنگ بودیم داشتیم امتحان میدادیم بعد یکی از بچه ها گوشیش سایلنت نبود زنگ خورد بعدش معاون اموزشی اومد بگیره گوشی رو یهو گرفت وسط ازمون جواب داد گفت الو بله یعنی معاون ما از خنده سالن رو ترک کرد یعنی برگا همه ریخته بودش
-
Ali Fathi 0
وایی چه خطرناک...
خداروشکر دخترم مدرسه های دخترونه از این خبرا نیست..Mehrsa 14
ولی خوبی مدارس پسرونه اینه که حسودی های ندارس دخترونه رو نداره -
Mehrsa 14
ولی خوبی مدارس پسرونه اینه که حسودی های ندارس دخترونه رو ندارهgomnam gharib درود برشرفت
-
Mehrsa 14
ولی خوبی مدارس پسرونه اینه که حسودی های ندارس دخترونه رو ندارهgomnam gharib
وایییی چقدر حق بودددددددددددددددددد -
Mehrsa 14
ولی خوبی مدارس پسرونه اینه که حسودی های ندارس دخترونه رو ندارهgomnam gharib حسودی نیست ولی یک سری چیزای دیه وجود داره در مدارس پسرونه
-
Mehrsa 14 اره ما هل نمیدیم به هرکی میرسیم محکم میزنیم رو کمرش بنده خدا ها یک دردی میکشن
@yasin-sheibak
اصلا به خاطر همینه لباسای پسرا همس پاره است و گرد و خاکی -
@yasin-sheibak
اصلا به خاطر همینه لباسای پسرا همس پاره است و گرد و خاکیgomnam gharib زیبا بود نکته خوبی بود ولی نشانه وحشی بودن نیست ها از صمیمت زیادی و علاقه زیاده به مولا
-
مریم آروم باش
روزای سخت تر از اینم بوده
قوی بمون(_:
از همه طرف داره همه چی بهم میریزه ولی اگه تو هم کم بیاری پس هدفات چی میشن؟!maryam111 چطو شده مگه
-
@yasin-sheibak سر جلسه امتحان هماهنگ بودیم داشتیم امتحان میدادیم بعد یکی از بچه ها گوشیش سایلنت نبود زنگ خورد بعدش معاون اموزشی اومد بگیره گوشی رو یهو گرفت وسط ازمون جواب داد گفت الو بله یعنی معاون ما از خنده سالن رو ترک کرد یعنی برگا همه ریخته بودش
-
gomnam gharib حسودی نیست ولی یک سری چیزای دیه وجود داره در مدارس پسرونه
@yasin-sheibak
بله میدونم
خبردارم -
maryam111 چطو شده مگه
amir ahmadi سلام دایی
-
amir ahmadi سلام دایی
-
@yasin-sheibak
وای چه قدر بد
من هیچ خلافی تاحالا تو مدرسه مرتکب نشدم خلاف سنگینم دوییدن تو ابتدایی بود بعد عینکمو در میاوردم قیافم عوض میشد معاون نمیشناختMehrsa 14 افرین دختر خوبی هستی
ماهم ته خلافمون این بوده بریم چایی و صبحونه بخوریم -
ناظم بودنم بد دردیه