هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
چرا تو تمام قصه حس رفتن داریییی
-
Ali Fathi 0
اشکالی نداره
اصلاااا مهم نیست
شب امتحان ترم هفتم و هشتم و نهم یه دعوای شدید کردن باهم من تاصبح بیدار بودم صبحم رفتم مدرسه اومدم ۲۰ شدم
کل بهار ۱۴۰۰ رو من شبا بیدار بودم اخه خوابم نمیبرد
ولی واقعا دیگه اصلا واسم مهم نیست
بزنید همو بکشید نمیفهمید دیگه بعدجالب اینجاست بابام به مامانم میگه تو اینده این بچه هارو خراب کردی مامانم به بابام میگه تو خراب کردی -
Ali Fathi 0 آره الآن میخواستم برم موزیک رو روی حالت فوکوس بذارم
@امیرمسعود-جعفری
️
-
Ali Fathi 0
خیلی سخته ولی رد میشه:)@f-seif-0 انشالله زودتر (:
-
gomnam gharib خداوکیلی خیلی مقاومید
اگه یه وقت خدایی نکرده بره ما اینجوری باشه اصن میترکمAli Fathi 0
من فهمیدم که مشکلات واسه اینه که ادما قوی بشن همین ادما یا قوی تر میشن یا له میشن
من ترجیح میدم قوی تر بشم چون اصولا اهل کم اوردن نیستم تو هیچ چیزی
چون یه جا کم اوردم و دیدم همه چیز بدترشده -
@f-seif-0 انشالله زودتر (:
Ali Fathi 0
من به این نتیجه رسیدم که تموم نمیشه -
Ali Fathi 0
من به این نتیجه رسیدم که تموم نمیشهgomnam gharib فقط میشه گفت خدا بهتون صبر بده🥲
-
Ali Fathi 0
من فهمیدم که مشکلات واسه اینه که ادما قوی بشن همین ادما یا قوی تر میشن یا له میشن
من ترجیح میدم قوی تر بشم چون اصولا اهل کم اوردن نیستم تو هیچ چیزی
چون یه جا کم اوردم و دیدم همه چیز بدترشده -
همهههه چی یه طرف
این که انگار یه چیزی مثل مژه ولی رو اعصاب تر از اون تو چشمم هست و اذیتم میکنه یه طرف
خندم میگیره از این اوضاع عجیب@ftm-montazeri
-
این چندشب پیشم دعواشون شده بود منم سرم درد میکرد معده دردم داشتم صبحم خواب موندم بامن دعوا دارن چرا خواب موندی
بعد مدرسه تا خونمون نیم ساعت پیاده روی داره برگشتنی باحالی زار اومدم خونه -
هیچوقت اون وویس و صدای امید رو فراموش نمیکنم:
میدونم خیلی سخته نمیخوام شعار بدم اما تو قویتر از اونی هستی که بخوای کم بیاری.اگه گذشتت اینطوری بوده خب آیندتو بساز زندگی خودتو بساز،زندگی که توش خوشحال باشی،خودت خانواده داشته باشی،اون خانواده دوستت داشته باشن،یه دختر کوچولو بهت بگه بابایی،و... دیگه هم نبینم غصه بخوری -
gomnam gharib فقط میشه گفت خدا بهتون صبر بده🥲
Ali Fathi 0
داده دیگه
هرکی منو میبینه میگه تو چقدر انرژی داری
عاصی کردم همه رو -
این چندشب پیشم دعواشون شده بود منم سرم درد میکرد معده دردم داشتم صبحم خواب موندم بامن دعوا دارن چرا خواب موندی
بعد مدرسه تا خونمون نیم ساعت پیاده روی داره برگشتنی باحالی زار اومدم خونهgomnam gharib ای بابا
-
Ali Fathi 0
داده دیگه
هرکی منو میبینه میگه تو چقدر انرژی داری
عاصی کردم همه روgomnam gharib انشالله همیشه پر انرژی باشید
-
هیچوقت اون وویس و صدای امید رو فراموش نمیکنم:
میدونم خیلی سخته نمیخوام شعار بدم اما تو قویتر از اونی هستی که بخوای کم بیاری.اگه گذشتت اینطوری بوده خب آیندتو بساز زندگی خودتو بساز،زندگی که توش خوشحال باشی،خودت خانواده داشته باشی،اون خانواده دوستت داشته باشن،یه دختر کوچولو بهت بگه بابایی،و... دیگه هم نبینم غصه بخوری@امیرمسعود-جعفری
آره قشنگه
دوست دارم ازحالم استفاده کنم بخندم نمیخوام ایندمو با فکر به گذشته خراب کنم
ولی داستان اینجاست که حال آدمم خراب میکنن -
@امیرمسعود-جعفری
آره قشنگه
دوست دارم ازحالم استفاده کنم بخندم نمیخوام ایندمو با فکر به گذشته خراب کنم
ولی داستان اینجاست که حال آدمم خراب میکننgomnam gharib من دارم کم کم تمرین میکنم این ویرایش بی ارزش حالمو بد نکنه