هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
gomnam gharib نه تو خوبی؟
@zahra-zahraii
نه نداریم
بگو عالیم حتی اگه نیستی
ما عاااآلی هستیم ما فوق العاده ایم ما بهترینیم -
@m-ba78
استثنا داره
قبولش ندارم
بعضیا بامعرفتن خیلی زیادgomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-ba78
استثنا داره
قبولش ندارم
بعضیا بامعرفتن خیلی زیادامتحانش ضرر نداره
میتونی از نزدیکترین فرد زندگیت شروع کنی حالا فرقی نداره کی میخواد باشه -
همه ی ادما تا زمانی که تنهان و کسی دور و اطرافشون نیست بهت توجه میکنن چون تو بهتر از هیچی هستی براشون ولی تا یه نفر دیگه بهشون نزدیک شد تورو فراموش میکنن هرچقدددد که تو قبلا وقت گزاشتی بهشون بازم اونروزارو یادشون میره
و این موضوع در مورد همههه ی ادما صدق میکنه بلااستثناء@m-ba78
با معرفت ندیدین پس:))
ولی خیلیا اینطورین
خیلیا... -
amirmohammad shakeri هر جوری هست واضح و شفاف
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من کلا 99 درصد مواقع وقتی میام اینجا یه حس دارم : بچه های 13 ساله ای که با رلشون قطع رابطه کردن و افسره شدن. برای همین فاز "من خیلی ادم پیچیده ای هستم" و "هیشکی منو درک نمیکنه" و ازین شر و ورا هست.
خیلیا اینجا یجوری حرف میزنن انگار میخوان بگن "درون من متنهی به بی نهایت میشه و تهش پیدا نیست". حس خودم؟ بدم میاد. یاد این دخترا 14 ساله سفید پوست اروپایی میندازه منو و همچنین سابردیت معروف "im 14 and this is deep"
شما تو همین موردی
. خیلیا که میان اینجا یا
- دنبال توجه بقین تا یه حدی. توجه داشتن خوبه ولی تو دنیای امروز داره بیش از حد میشه. ولی خب منطقی هم هست.
به نظرم اگر تو این موردین ، یه سر رسید بردارین هر شب دقیقه توش بنویسین. از خودتن. از حالتون. از احساساتون. ذهنتون رو بریزین روی کاغذ. بعد یه مدت اوکی میشیم
- ادای ادمای "گنگ" رو در میارن. نظری ندارم.
-
اگه با حرفی که زدم ناراحتتون کردم
که به حرفی زدم دلتون شکست
یا شوخی کردم که بجا نبود
ببخشیدم
ببخشید
تنها کاری که میتونم بکنم همینه
من امید دارم زندگیم دوست دارم
ولی ادم از یه دقیقه بعدشم خبر نداره
ببخشیدم
و برام دعا کنید
همتون
به خصوص شمایی که عزیزید برام
@roghayeh-eftekhari
@F-Seif-0
amir ahmadi
@Saghi-Mortazavi
@sania-Andiravan -
@zahra-zahraii
نه نداریم
بگو عالیم حتی اگه نیستی
ما عاااآلی هستیم ما فوق العاده ایم ما بهترینیمgomnam gharib خوبه
-
@zahra-zahraii چرا؟!
نبینم غم و اشکو تو چشمات
نبینم داره میلرزه دستات(_: -
gomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-ba78
استثنا داره
قبولش ندارم
بعضیا بامعرفتن خیلی زیادامتحانش ضرر نداره
میتونی از نزدیکترین فرد زندگیت شروع کنی حالا فرقی نداره کی میخواد باشه@m-ba78
امتحان کردم
ولی نه ازنردیک ترین
خیلی امتحان کردم
بامرام زیاد دارم اطرافم
ولی نزدیکم نیستن یا مشکل قلب داره و نمیتونم باهاش حرف بزنم.یه نفر هست که هیچ وقت فراموش نکرده خیلی دوسش دارم و خیلی دوسم داره
باید ادمشو پیدا کنی و گرنه هست -
اگه با حرفی که زدم ناراحتتون کردم
که به حرفی زدم دلتون شکست
یا شوخی کردم که بجا نبود
ببخشیدم
ببخشید
تنها کاری که میتونم بکنم همینه
من امید دارم زندگیم دوست دارم
ولی ادم از یه دقیقه بعدشم خبر نداره
ببخشیدم
و برام دعا کنید
همتون
به خصوص شمایی که عزیزید برام
@roghayeh-eftekhari
@F-Seif-0
amir ahmadi
@Saghi-Mortazavi
@sania-Andiravan -
HADAF MAN
ولی حالا که فکر میکنم از اونجایی ک همه ی ما خواهر و برادر دینی هم هستیم
ایرادی نمیبینم نظر خودمو در مورد خواهر دینی خودم بگم:||ramses kabir خیلی موافقم
-
من کلا 99 درصد مواقع وقتی میام اینجا یه حس دارم : بچه های 13 ساله ای که با رلشون قطع رابطه کردن و افسره شدن. برای همین فاز "من خیلی ادم پیچیده ای هستم" و "هیشکی منو درک نمیکنه" و ازین شر و ورا هست.
خیلیا اینجا یجوری حرف میزنن انگار میخوان بگن "درون من متنهی به بی نهایت میشه و تهش پیدا نیست". حس خودم؟ بدم میاد. یاد این دخترا 14 ساله سفید پوست اروپایی میندازه منو و همچنین سابردیت معروف "im 14 and this is deep"
شما تو همین موردی
. خیلیا که میان اینجا یا
- دنبال توجه بقین تا یه حدی. توجه داشتن خوبه ولی تو دنیای امروز داره بیش از حد میشه. ولی خب منطقی هم هست.
به نظرم اگر تو این موردین ، یه سر رسید بردارین هر شب دقیقه توش بنویسین. از خودتن. از حالتون. از احساساتون. ذهنتون رو بریزین روی کاغذ. بعد یه مدت اوکی میشیم
amirmohammad shakeri
اقا عجب دل پری -
@m-ba78
ولی خیلیا اینطورین
خیلیا...ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-ba78
ولی خیلیا اینطورین
خیلیا...نه با معرفت هم دیدم
ولی حس میکنم این یه قاعده و قانونه
شما خودت اگه یه دوست صمیمی جدید پیدا کنی 99درصد بیشتر میری سمت اون دوست جدیده و اون قدیمیه رو یه مدت فراموش میکنی -
شما تو همین موردی
. خیلیا که میان اینجا یا
amirmohammad shakeri
ولی من اینجا بیشتر از هرجا حالمو خوب میکنه
و اصلنم برام مهم نیست تفکر بقیه -
شما تو همین موردی
. خیلیا که میان اینجا یا
amirmohammad shakeri شاید بعضی مواقع این جوری باشم ولی شما ک با من شخصا هم کلام که نشدید نمیدونید من تو بیشتر اوقات چ جوریم
-
ramses kabir خیلی موافقم
HADAF MAN
خب از نظر شخصیت بگم یا ظاهری؟ -
@zahra-zahraii الهی
خدا رحمتش کنه
درک میکنم خیلی سخته
ولی خدا صبرشو میده
طول میکشه ولی حالت خوب میشه
تو دختر قوی ای هستی -
من یه بار رو کاغذ یه چیزی نوشتم اومدم خودمو خالی کنم مادرم دید
چه دعوایی کردیم اون روز
اسایش نداریم -
@m-ba78
امتحان کردم
ولی نه ازنردیک ترین
خیلی امتحان کردم
بامرام زیاد دارم اطرافم
ولی نزدیکم نیستن یا مشکل قلب داره و نمیتونم باهاش حرف بزنم.یه نفر هست که هیچ وقت فراموش نکرده خیلی دوسش دارم و خیلی دوسم داره
باید ادمشو پیدا کنی و گرنه هستgomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-ba78
امتحان کردم
ولی نه ازنردیک ترین
خیلی امتحان کردم
بامرام زیاد دارم اطرافم
باید ادمشو پیدا کنی و گرنه هستخوشبحالت پس