هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@serendipity28 یه زمانی خیلیا تو رو با سوداد اشتباه گرفتن
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۳، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر سری اسممو عوض میکنم دیگه خودمو نمیشناسم بچها
-
@serendipity28 سلام شبتون بخیر
خیلی ممنونم همچنین شما به خوبی پشت سر بزارید -
Zahra2020
در عین حال که آخرین سنگر سکوته، سکوت علامت رضا و همینطور سرشار از نگفته هاست -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۲۰ تیر ۱۴۰۳، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 منم داد بیداد نمیکنم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۲۰ تیر ۱۴۰۳، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 ببخشید این چله امام حسینی چیشد خب چطوره؟
-
@serendipity28 منم میبینم وایب منفی، احتمالا از همونی اذیت میشی که منم میشم. ولی خب
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to jahad_121 on ۲۰ تیر ۱۴۰۳، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 سلام ببخشید یادم رفت منشنت کنم،ایشالا بترکونی کنکورتو
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۲۰ تیر ۱۴۰۳، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@serendipity28 یادم نمیاد دعوا کنم بیشتر مواقع سعی میکنم سکوت کنم
اینو یادت باشه سکوت بلندترین فریاد هست -
@serendipity28
-
سردرد ناشی از چشم درد
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to AmirBarsam on ۲۰ تیر ۱۴۰۳، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirBardia اتفاقن داشت فوتبال میدید اینو گفت
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Maaah on ۲۰ تیر ۱۴۰۳، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_Mahdieh نه تو وایب بدی نمیدی
من اگر اذیت میشم نباید بیام -
@serendipity28 راموس هم مدافع بود ولی 101 گل واسه رئال زد
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۲۰ تیر ۱۴۰۳، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 تو هم با خاک یکسانشون کن
بهترین دفاع حملس،اینو بابام یادم داده -
من از وقتی بلو از وایب منفی حرف زده جرئت نمیکنم چیزی بگم
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to AmirBarsam on ۲۰ تیر ۱۴۰۳، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirBardia
-
f.nalist
منم اذیتت کنم به قول خودت جمله کلیشه ای رو بگم
پست 17539 از 1000113