هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خب یه سوال قشنگ
فکر کنم چند نفرتون حداقل منو میشناسین الان یکم
حستون نسبت بهم چیه؟ رک و پوست کنده بگین. بدون هیچ رحمی. خالص خالص بگین
-
@zahra-zahraii
خوندمش -
gomnam gharib
نه هیچ کدوم
رمانی که چرت و پرت نباشه درام نباشه غمگین نباشه
طنز بهترع@felli
خب طنز میشناسم الان بهت میگم -
@Felli
بگم؟ -
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111 شوخی چرا؟
چرا یه ناظمی که خیلی به نظم احترام میذاره باید شوخی کنه؟
من فقط میخواستم چهار تا سوال از اونور حل کنم به معلوماتم اضافه بشهاگه ناراحتید ربات گونه رفتار کنم
-
خب یه سوال قشنگ
فکر کنم چند نفرتون حداقل منو میشناسین الان یکم
حستون نسبت بهم چیه؟ رک و پوست کنده بگین. بدون هیچ رحمی. خالص خالص بگین
amirmohammad shakeri
چرا احساس میکنم دوست داری همه بهت حس بدی داشته باشن -
-
amirmohammad shakeri
چرا احساس میکنم دوست داری همه بهت حس بدی داشته باشنgomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amirmohammad shakeri
چرا احساس میکنم دوست داری همه بهت حس بدی داشته باشننه. فقط به قول رفیقام زیادی رک و پوست کنده ایدلوژی هامو میگم
چیز عجیبیم نیست. تو یه محیطایی مثل دیسکورد و ردیت بیشتر اینجوریم.
حس خوبی بهم میده. نه ازین شر و ورای تو فیلما که طرف مثل احمقا هار هار میخنده و پشتش رعد و برق میزنه.
ولی اینکه با یکی بحث میکنم ، و طرف مقابل فشاری بشه ، شروع کنه به فشار خوردن و فحش دادن و ... واقعا باعث میشه بخندم
-
gomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amirmohammad shakeri
چرا احساس میکنم دوست داری همه بهت حس بدی داشته باشننه. فقط به قول رفیقام زیادی رک و پوست کنده ایدلوژی هامو میگم
چیز عجیبیم نیست. تو یه محیطایی مثل دیسکورد و ردیت بیشتر اینجوریم.
حس خوبی بهم میده. نه ازین شر و ورای تو فیلما که طرف مثل احمقا هار هار میخنده و پشتش رعد و برق میزنه.
ولی اینکه با یکی بحث میکنم ، و طرف مقابل فشاری بشه ، شروع کنه به فشار خوردن و فحش دادن و ... واقعا باعث میشه بخندم
amirmohammad shakeri
از غمگین شدن و حرص خوردن بقیه خوشحال میشی؟ -
amirmohammad shakeri
از غمگین شدن و حرص خوردن بقیه خوشحال میشی؟gomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amirmohammad shakeri
از غمگین شدن و حرص خوردن بقیه خوشحال میشی؟ازینکه سر چیزایی بی ارزشی مثل فضای مجازی اعصابشون خورد میشه لذت میبرم
و گرنه. منم ادمم. خوشم نمیاد بقیه رو ناراحت کنم
-
gomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amirmohammad shakeri
از غمگین شدن و حرص خوردن بقیه خوشحال میشی؟ازینکه سر چیزایی بی ارزشی مثل فضای مجازی اعصابشون خورد میشه لذت میبرم
و گرنه. منم ادمم. خوشم نمیاد بقیه رو ناراحت کنم
amirmohammad shakeri
نه میخوام از خودم تعریف کنم نه چیزی
اصولا دوست دارم نسبت به تمام آدمای دنیا احساس خوبی داشته باشم نه اعتماد کامل نه بی اعتمادی کامل
حسم بهت اونم فقط جای برادرم اینه که مثل همه آدمای دنیا که این احساس رو نسبت بهشون دارم برات دعا میکنم که بهترینها برات رقم بخوره همین
سعی میکنم آدما رو قضاوت نکنم و حس خوبی نسبت به همه داشته باشم
موفق باشید -
و اینکه هیچ رودرباسی نداشتم
-
gomnam gharib نگا ریحانه جان اگه اینطوری هم که تو میگی باشه مطئمن باش من نمیتونم اون محبت رو بهت بدم دوم اینکه همچین فکر نکنی من ترحم ندارم به کسی!
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
gomnam gharib نگا ریحانه جان اگه اینطوری هم که تو میگی باشه مطئمن باش من نمیتونم اون محبت رو بهت بدم دوم اینکه همچین فکر نکنی من ترحم ندارم به کسی!
قطعا اینطور نیست اینکه تا الان چیزی با بقیه راجع به موضوعاتی که گفتم مطرح نکردم این بود که همیشه از حس ترحم و دلسوزی بدم میومد
اما امیدوارم که ناراحت نشده باشی داداش
که بازهم یه حسی بهم میگه ناراحت شدی
ولی قصد جسارت نداشتم و اینکه شاید چون تو فضای مجازی هستیم گاهی اوقات منظورها و لحنها اشتباه به مخاطب میرسن -
سلاام
-
@Felli
بگم؟gomnam gharib
برای این که جلو خودمو بگیرم و خودمو با رمان خوندن سرگرم نکنم
نه نگو)): -
پروردگارا
حالا من نمیخوام دخالت کنم
ولی دلت واسه ما نمیسوزه؟
میم دلی