هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
منظورم تودلیم بود
-
@felli
منم بهت افتخار میکنم که به زبونت افتخار میکنی
فقط اگه یه روز منو تو تلوزیون دیدی هیچوقت چیزایی که اینجا گفتم رو عنوان نکنgomnam gharib
تودلی هات تودل میمونه خیالت تخت -
gomnam gharib
تودلی هات تودل میمونه خیالت تخت@felli
-
هوا هوای غالب شدن نفس اماره به لوامه است://
-
gomnam gharib
بابا منظور من این نیس
مگه میشه با کسی که ترکی بلد نیس ترکی حرف زد؟
مجبوری همون زبونی رو که بلدع رو باهاش حرف بزنی
من اصلا با شماها نبودم
این قضیه خیلی وقته منو اذیت میکنه که بعضی ها از ما انتظارات بیجا دارن ولی خب امروز خالی شدم/:@felli ولی فاطمه به یاد بیار یک زمانی قدیم قدیم همه ماها به یک زبون صحبت میکردیم تقریبا
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
حاجی چ بارونی گرفت تو کویر مون خخخ خدایا شکرت
-
هوا هوای غالب شدن نفس اماره به لوامه است://
ramses kabir بوی مرام میاد به مشامم
-
مجتبی ازاد اره دوستم هدفش ژاپن و طواحی انیمه است :")
ولی من کره ای رو نتوستم یاد بگیرمHADAF MAN دوستت رو باهام اشنا کن . کم پیدا میشه هم عقیده خخخ
-
مجتبی ازاد اره دوستم هدفش ژاپن و طواحی انیمه است :")
ولی من کره ای رو نتوستم یاد بگیرمHADAF MAN کره ایی رو بخاطر اون پسرای کی پاپ لابد دوست داری ؟
-
حالا جدا از این بحثا واسه خودم متاسفم که تو شکوری زندگی میکنم که به زبون مادریمون احترام نمیزارن /:
تازه هی اسرار دارن به ما بگن آذری///:
ما ترکیم، ترک نه آذری):@felli
ببخشین اگِ چیزی گفتم که ناراحت شدین
ما هم تویِ مدرسه امون کلا لری حرف میزنیم چون همه لرن
ولی شهری مثه تبریز واقعا من از تجربه ی زندگی خوانواده امون تویِ این شهر گفتم و گفتم که برای غیر بومیای این منطقه زیاد مناسب نیس
دیگِ به بزرگواری خودتون اگ ناراحت شدین -
@zahra-zahraii
اگِ به جیمیلت وصله اره:)) -
@zahra-zahraii
اگِ به جیمیلت وصله اره:))ramses kabir اهان مرسی
-
این بده....
هعی...
فعلا...@first
فعلن برار
راسی ایدیمو ک دیدی
اگ تونستی بیای اینستا خوش حال میشیم:)) -
@zahra-zahraii از انجمن ؟ اره دوباره با همون اکانت گوگل لاگین کن بیا
-
@felli
ببخشین اگِ چیزی گفتم که ناراحت شدین
ما هم تویِ مدرسه امون کلا لری حرف میزنیم چون همه لرن
ولی شهری مثه تبریز واقعا من از تجربه ی زندگی خوانواده امون تویِ این شهر گفتم و گفتم که برای غیر بومیای این منطقه زیاد مناسب نیس
دیگِ به بزرگواری خودتون اگ ناراحت شدینramses kabir داداش میری دست یار رو میگری اونجا تو دستت میبریش سوئدی جایی بعد ن فارسی ن ترکی انگلیسی میحرفی راحت خخخ .
-
دیگه بسه
من با شماها نبودم
یه انتقاد بود صرفا
جهت اینکه بعضی ها فکر نکنن زبونشون چقد شاخه و بقیه حتما و باید با زبون اونها حرف بزنن/:
به عنوان یک ترک همیشه به زبانم افتخار میکنم و همینجا دارم مینویسم که یه روزی از این کشور میرم و پشت سرمم نگاه نمیکنم@felli فارسی مال همس حتی خود تو . فارسی قدمتش از زبون های مادریمون هم بیشتره . یادمون نره صفار لیک سیستانی برای اینکه زبون عربی رو بندازه بیرون چقدر با همرزم هاش جنگیدن دربرابر اون جاهلا . جنگیدن تا مازنی لری ترکی سیستانی و مین اصلی فارسی حفظ بشه اینکه یک دبیر میاد میگه تو کلا همه ترک فارسی صحبت کنیم از کم عقلیشه به دل نگیر .
-
ramses kabir داداش میری دست یار رو میگری اونجا تو دستت میبریش سوئدی جایی بعد ن فارسی ن ترکی انگلیسی میحرفی راحت خخخ .
مجتبی ازاد
برای یه پسرِ ایرانی
هیچ کسی بهتر از دخترای مملکتِ خودش نی
و هیچ زبونی هم بهتر از زبونِ مادریِ خودت:))
پس چه نیازی داره حتی اگ بری خارج بخوای اصالتتو فراموش کنی و فارسی حرف نزنی؟ -
مجتبی ازاد
برای یه پسرِ ایرانی
هیچ کسی بهتر از دخترای مملکتِ خودش نی
و هیچ زبونی هم بهتر از زبونِ مادریِ خودت:))
پس چه نیازی داره حتی اگ بری خارج بخوای اصالتتو فراموش کنی و فارسی حرف نزنی؟ramses kabir داپش دلبر ایرانی بگیر ببر اونجا بین خودتون فارسی بگو
بازم مشکلیه ؟