هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
maryam111 بلی
مجتبی ازاد خب شاید کدتون مشکلی داشته
کد رو بفرستید ببینم -
gomnam gharib همونم نمیتونی هزاار کیلومتر فاصله هست
مجتبی ازاد امروز بعد امتحان میرم ارایشگاه یک عکس پروف مشتی میزارم دختر کش
-
@f-seif-0 نه اون خندم به خاطر کارش بود
-
مجتبی ازاد امروز بعد امتحان میرم ارایشگاه یک عکس پروف مشتی میزارم دختر کش
مجتبی ازاد
من دیگه باتو حرف نمیزنم
من فقط خواهرتم گفته باشما -
@narjes-hashemi میشه بختک
amir ahmadi جبران میکنم
-
@f-seif-0
سلام ابجی خودم خوبی -
maryam111 <html>
<head>
</head><body>
<p>
<span style="background-color:yellow">
this is a paragraph.
</span>
</p></body>
</html> -
maryam111 <html>
<head>
</head><body>
<p>
<span style="background-color:yellow">
this is a paragraph.
</span>
</p></body>
</html>مجتبی ازاد اصلیش چند تا رنگ شکل بهتر اضافه میخواستم بکنم مثل خط شکسته و شاعرانه و...
-
@narjes-hashemi مو ها
amir ahmadi
خو تو یه بار پرسیدم ازت در کنار لغت و اینا درک زبان،عربی هم میزنی
من اونارو تو خود برنامه جا دادم
احتمالا همون یه ساعتم کافیه براشون
درکل ممنون!! -
@f-seif-0
سلام ابجی خودم خوبیgomnam gharib
سلام عزیزدلم
خوبی ریحانه جان؟
خوبم خداروشکر -
gomnam gharib
سلام عزیزدلم
خوبی ریحانه جان؟
خوبم خداروشکر@f-seif-0
قربانت گلم
شکر -
با سایت نمیتونم بیام
و گرنه فیلم میفرستادم -
نماند از سرد مهری های دوران در جگر آهم...
درختی را که سرما سوخت، دودش بر نمیآید... -
با سایت نمیتونم بیام
و گرنه فیلم میفرستادمgomnam gharib فقط توی عکس شعونات اسلامی را رعایت کنید لطفا قبل امتحان خدا غضبشو بر رحمتش ترجیه نده
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
<?php function prettyDate($date){ $time = strtotime($date); $now = time(); $ago = $now - $time; if($ago < 60){ $when = round($ago); $s = ($when == 1)?"ثانیه":"ثانیه"; return "$when $s پیش"; }elseif($ago < 3600){ $when = round($ago / 60); $m = ($when == 1)?"دقیقه":"دقیقه"; return "$when $m پیش"; }elseif($ago >= 3600 && $ago < 86400){ $when = round($ago / 60 / 60); $h = ($when == 1)?"ساعت":"ساعت"; return "$when $h پیش"; }elseif($ago >= 86400 && $ago < 2629743.83){ $when = round($ago / 60 / 60 / 24); $d = ($when == 1)?"روز":"روز"; return "$when $d پیش"; }elseif($ago >= 2629743.83 && $ago < 31556926){ $when = round($ago / 60 / 60 / 24 / 30.4375); $m = ($when == 1)?"ماه":"ماه"; return "$when $m پیش"; }else{ $when = round($ago / 60 / 60 / 24 / 365); $y = ($when == 1)?"سال":"سال"; return "$when $y پیش"; } } echo prettyDate("2022-07-1 8:00:0")."<br />"; ?>
-
<?php function prettyDate($date){ $time = strtotime($date); $now = time(); $ago = $now - $time; if($ago < 60){ $when = round($ago); $s = ($when == 1)?"ثانیه":"ثانیه"; return "$when $s پیش"; }elseif($ago < 3600){ $when = round($ago / 60); $m = ($when == 1)?"دقیقه":"دقیقه"; return "$when $m پیش"; }elseif($ago >= 3600 && $ago < 86400){ $when = round($ago / 60 / 60); $h = ($when == 1)?"ساعت":"ساعت"; return "$when $h پیش"; }elseif($ago >= 86400 && $ago < 2629743.83){ $when = round($ago / 60 / 60 / 24); $d = ($when == 1)?"روز":"روز"; return "$when $d پیش"; }elseif($ago >= 2629743.83 && $ago < 31556926){ $when = round($ago / 60 / 60 / 24 / 30.4375); $m = ($when == 1)?"ماه":"ماه"; return "$when $m پیش"; }else{ $when = round($ago / 60 / 60 / 24 / 365); $y = ($when == 1)?"سال":"سال"; return "$when $y پیش"; } } echo prettyDate("2022-07-1 8:00:0")."<br />"; ?>
مجتبی ازاد maryam111 بیا ببیا اجرا نمیشه
-
@ftm-montazeri خب مثل ادم برو جلو توی هر لحظه کیف کن در کنار کارت و جلو رفتنت سخته ؟