هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
gomnam gharib اره خوبه هماهنگی اش با شما
@آرمان-میرانی
شما معرفی کنید دوستاتون رو تگشون کنید
منم هرکی رد میشناسم تگ میکنم -
مجتبی ازاد ببخشید اینترن قطع شد
نگا مشکل ما این هست که ظاهر بین هستیم من خودم هم شاید ظاهر بین باشم اما این و قبول دارم که قیافه تا حدی مهمه
داماغ فابریک بهتره چون اگه زشت هم باشی میدونی به خاطر قیافه آن یکی باهات دوست نشده@آرمان-میرانی اووم جواب پخته ای دادی . ممنون
-
مجتبی ازاد شرمنده
@آرمان-میرانی دشمنت شرمنده
-
دلم میخاد تغییر کنم و خودمو از این وضعیتی که هستم نجات بدم/:
امتحان شیوه جدید زندگی_): هوممم؟!@felli
قشنگه ولی تا تغییر چی باشه -
دلم میخاد تغییر کنم و خودمو از این وضعیتی که هستم نجات بدم/:
امتحان شیوه جدید زندگی_): هوممم؟!@felli استاد ثابتی گسسته کولاک کرد گسسته من از 3 نمره رسید به 18 17 نمره :|
-
@felli استاد ثابتی گسسته کولاک کرد گسسته من از 3 نمره رسید به 18 17 نمره :|
مجتبی ازاد
گسسته سخته؟ -
مجتبی ازاد ببخشید اینترن قطع شد
نگا مشکل ما این هست که ظاهر بین هستیم من خودم هم شاید ظاهر بین باشم اما این و قبول دارم که قیافه تا حدی مهمه
داماغ فابریک بهتره چون اگه زشت هم باشی میدونی به خاطر قیافه آن یکی باهات دوست نشده@آرمان-میرانی این حتی مثلا تو مدرسه هم بین خودبچه های کلاس صدقگ میکنه مثلا تو میری یه کلاس جدید همه قیافه ها خراب اصولاً با اونی که قیافه اش خوبه فک میکنی آدم بهتری هست
تهش اینکه قیافه شاید برا من مهم باشه اما سعی میکنم مهم نباشه -
گسسته چه فرقی با پیوسته میکنه؟
-
مجتبی ازاد دماغ خشکلبه رودوست دارم
تازه پسری که رفته باشگاه ۶ تیکه کرده اونم نچرال بیوتی نیساااا تازه اونایی که دیگ لز حد میگذرونن که .... اون داشامون که باید ازشون ادرس ارایشگاهشون رو بگیریم ابنا چین
همه یه جوری خودشونو دوس دارن با خودش اونطوری حال میکنه به انتاخاب کسیم کاری نداره!Marzieh Abouei والا ابجی اونی ک نرفته باشگاه 6 تیکه نداره . 6 تیکه میخوای باید بری دم باشگاه ها .
-
@felli
قشنگه ولی تا تغییر چی باشهgomnam gharib
تغییر خوب و سالم
زندگی سالم بدن سالم و عقل سالم -
gomnam gharib
تغییر خوب و سالم
زندگی سالم بدن سالم و عقل سالم@felli
خواهرمن مگه عقلت ناسالم بود تا الان -
@آرمان-میرانی
شما معرفی کنید دوستاتون رو تگشون کنید
منم هرکی رد میشناسم تگ میکنمgomnam gharib من تعداد اندکی اینجا میشناسم یکی همین فاطمه خانم یکی شما و یکی هم این دوستمون که هستن
-
@آرمان-میرانی این حتی مثلا تو مدرسه هم بین خودبچه های کلاس صدقگ میکنه مثلا تو میری یه کلاس جدید همه قیافه ها خراب اصولاً با اونی که قیافه اش خوبه فک میکنی آدم بهتری هست
تهش اینکه قیافه شاید برا من مهم باشه اما سعی میکنم مهم نباشه@آرمان-میرانی داداش سال هفتم رفتم نمونه جلوم یکی بود به اندازه کلش دماغ داشت ولی اخر همون خوش اخلاق ترین و با مرام ترین ادم در اومد کاریزماتیک بود همه دورش جمع میشدن
-
@felli استاد ثابتی گسسته کولاک کرد گسسته من از 3 نمره رسید به 18 17 نمره :|
مجتبی ازاد
استاد ثابتی عشقهه_):
ریاضیم خیلی ضعیف بود منم):
از تابستون تا بحال کلی پیشرفت کردم -
من پدرمم و عموهام همه خیلی عضله ای هستن
خیلی ازمن بزرگترن -
مجتبی ازاد
استاد ثابتی عشقهه_):
ریاضیم خیلی ضعیف بود منم):
از تابستون تا بحال کلی پیشرفت کردم@felli حالا میرم میشینم گدار حسابان رو میبینم ببینم چی امده کرده برامون
-
gomnam gharib من تعداد اندکی اینجا میشناسم یکی همین فاطمه خانم یکی شما و یکی هم این دوستمون که هستن
@آرمان-میرانی
خب پس من همه رو تگ میکنم شماهم کمکم کن داداش تنهایی واسم سخته -
@felli
خواهرمن مگه عقلت ناسالم بود تا الانgomnam gharib
دست کمی ندارع
منظورم این بود که یعنی عادت های بدمو ترک کنم سالم زندگی کنم): -
@آرمان-میرانی
خب پس من همه رو تگ میکنم شماهم کمکم کن داداش تنهایی واسم سختهgomnam gharib داستان چیه ؟