هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
gomnam gharib ببین حرف منو روزنامه وار بخون : من چون از بچگی داستان هایی مطالعه میکردم ک یک نفر بدلایل مختلفی فوت میکرد یکم حتی برای زمان فوت خودمم دچار نظر خاصی شدم . به نظرم مرگ هست . چ همین الانی ک دارم تایپ میکنم میتونم بمیرم چ در اینده ای مجهول . و من به تناسخ دوباره اعتقاد خاصی دارم حال میریم بهشت یا میریم یک دنیای دیگه یا دوباره متولد میشیم توی یک دنیای دیگه ای . بعد دیگه . برای شما هم بنظرم تمام تلاشت رو بکن ک خوب بشی تا اخرین لحظه و از لحظاتت بهترین استفاده رو ببر . اگر بعد مرگ نیستی باشه ک خب اصلا روح یا ذهنیتی وجود نداره ک بخواد به این موضوع ک ای کاش بهتر زندگی میکردم و ... فکر کنه انگار شما شخص ثالثی بودی ک توی 15 سال داشته یک شئی رو نگاه میکرده و بعد .... پوچی و خالی . میدونی میخوام چی بگم ؟ بعد مرگ انسان اگر تناسخ نکنه تبدیل به 0 میشه زیرو . ن درک و ادراکی میمونه ک بخواد فکر کنه در مورد این موضوع مرگش . پس استفاده کن . اونور دنیایی بود خوشا به حال ادم نبود هم اصلا انگار انسان متولد نشده . درک حرفم سخته .
مجتبی ازاد
ببین داداش
اعتقادات ما باهم فرق میکنه
میدونی چی میگم؟
من یه چیزایی دیدم یه اتفاقاتی واسم افتاده که راهمو پیدا کردم رئیس جمهورم بیاد به من چیزی بگه باور نمیکنم
چون من دیدم -
این پست پاک شده!
مجتبی ازاد
شما سکوت -
مجتبی ازاد
ببین داداش
اعتقادات ما باهم فرق میکنه
میدونی چی میگم؟
من یه چیزایی دیدم یه اتفاقاتی واسم افتاده که راهمو پیدا کردم رئیس جمهورم بیاد به من چیزی بگه باور نمیکنم
چون من دیدمgomnam gharib شما با یک قطره نمیتونی بگی دریا رو دیدی . دریا متشکل از میلیاردها میلیارد قطره هست . اون وقت میشه نتیجه کلی گرفت . ک تا الان کسی نتونسته انقدر بینش داشته باشه
-
و خب من قبلا هم گفتم
دوست دارم من برم دنبال عزرائیل تا عزرائیل بیاد دنبالم
و مرگ تو رختخواب رو نمیپسندم هرچند اخرش همه چیز دست خداست -
gomnam gharib شما با یک قطره نمیتونی بگی دریا رو دیدی . دریا متشکل از میلیاردها میلیارد قطره هست . اون وقت میشه نتیجه کلی گرفت . ک تا الان کسی نتونسته انقدر بینش داشته باشه
مجتبی ازاد
چیزی که من دیدم یک قطره نبود
بعد با یک قطره میشه دریا رو شناخت
مثل اینکه با دیدن جهان میشه به خدا پی برد -
و خب من قبلا هم گفتم
دوست دارم من برم دنبال عزرائیل تا عزرائیل بیاد دنبالم
و مرگ تو رختخواب رو نمیپسندم هرچند اخرش همه چیز دست خداستgomnam gharib همه چیز دست خدا نیست . خدا تعیین کننده مرگ هست . خودش میگه اراده ایی ازجنس خودم در شما قرار دادم .
-
مجتبی ازاد
چیزی که من دیدم یک قطره نبود
بعد با یک قطره میشه دریا رو شناخت
مثل اینکه با دیدن جهان میشه به خدا پی بردgomnam gharib شما چی دیدی ؟
-
gomnam gharib همه چیز دست خدا نیست . خدا تعیین کننده مرگ هست . خودش میگه اراده ایی ازجنس خودم در شما قرار دادم .
مجتبی ازاد
چرا وقتی عقایدمون باهم متفاوته سرش بحث کنیم؟
مگه شما به عقاید خودت ایمان نداری؟
که قطعا داری
مگه من به عقایدم ایمان ندارم؟
منم قطعا دارم
ما دوتا ادمیم که خیلی باهم فرق میکنیم و تمام ادمای دنیا همین هستن همه فرق میکنن باهم اونم خیییلی زیاد
پس بیاید زیاد راجع بهشون صحبت نکنیم
من همیشه میگم برو به راهی که توش ارامش داری و به ارامش میرسی
شما اینجوری اروم میشی خب من چی بگم به شما؟ وقتی شما تو این راه ارومی پس ادامه بده اونو -
مجتبی ازاد
که قطعا داری
منم قطعا دارم
ما دوتا ادمیم که خیلی باهم فرق میکنیم و تمام ادمای دنیا همین هستن همه فرق میکنن باهم اونم خیییلی زیاد
شما اینجوری اروم میشی خب من چی بگم به شما؟ وقتی شما تو این راه ارومی پس ادامه بده اونوgomnam gharib امروز بحث اینه از دواج کشیدین بیرون
قوانین الاخونه رو یادتون نره به اعتقادات هم احترام بزارین
بوس بای🤍
-
gomnam gharib شما چی دیدی ؟
مجتبی ازاد
من حدود ۲ سال پیش خیلی با الانم فرق میکردم
بخوایم بهتر بگیم
من اصلا به وجود خداهم اعتقاد نداشتم
البته الان خیلی به خودم فحش میدم
ولی خب یه چیزایی دیدم یه اتفاقاتی افتاد نتونستم نهیش کنم بحث جن و این چیزا وسط نیستا -
gomnam gharib امروز بحث اینه از دواج کشیدین بیرون
بوس بای🤍
-
مجتبی ازاد
که قطعا داری
منم قطعا دارم
شما اینجوری اروم میشی خب من چی بگم به شما؟ وقتی شما تو این راه ارومی پس ادامه بده اونوgomnam gharib من درک نکردم چ ربطی داره ؟ من بحث اصلا سر اعتقاد نیست . من میخواستم ببینم چی دیدین همین .
-
gomnam gharib امروز بحث اینه از دواج کشیدین بیرون
بوس بای🤍
Marzieh Abouei بوس نکن زشته برو سر کتابت
-
gomnam gharib من درک نکردم چ ربطی داره ؟ من بحث اصلا سر اعتقاد نیست . من میخواستم ببینم چی دیدین همین .
مجتبی ازاد
من اشتباه ریپلای کردم داداش
خب خیلی اتفاقا
که من فقط یه دونشو فقط یه دونشو تو تاپیک محفل مذهبی گفتم -
مجتبی ازاد بلی!
این پست پاک شده! -
البته هرچی بیشتر میگذره شیطون تر میشم
اما خب الان دیگه اصلا حال شیطونی کردن رو هم ندارم -
maryam111 خخخخ پرستارا بیمارستان پاستور مشهد ک مثلا جزو بهترین ها هستن رو بیا ببین . فقط میگی .... دست خوبی برای امپول و سوزن دارن ولی برای جنگولک بازی کسی رو دستشون تو ایران نیست . میخندن دم به دم قهوه دونات میخورن راه میرن . پسره داره خون میگیره ازم دختره میزنه پس کلش میگه وخ تموم کن بریم دوناتامون خشک شد
مجتبی ازاد احتمالا اون بیمارستان خصوصی هست که پرسنل خیلی به خودشون میرسن
وگرنه تو بیمارستان دولتی جزء آیین نامه است که حتی یه لاک هم نباید بزنن و شلوار لی هم ممنوعه
به هرحال اگر یکی دوتا پرستار این مدلی دیدید کار درستی نیست که تعمیم بدید به همه بیمارستان ها و پرستارها
من از نزدیک شرایطشون رو دیدم ... مثلا ۴۰ تا تخت تو یه بخش هست با تعداد محدودی پرستار که باید به کارای بیمارا رسیدگی کنن و حتی یک دقیقه هم در طول شیفت نمیتونن بشینن... -
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید -
من قبلاهم گفتم الانم میگم
تحرک پرستارا خیلی از پزشکا ببشتره خیلی -
البته هرچی بیشتر میگذره شیطون تر میشم
اما خب الان دیگه اصلا حال شیطونی کردن رو هم ندارمgomnam gharib اعتقادات خیلی خوبه مخصوصا اسلام . ولی چیزی ک میدونم اینه خیلی چیزا توی زمان از بین میره . اونم 1400 سال . بنظرم کتب اسلامی قدیمی بخون کتب روانشناسی خیلی کمک میکنه به ادم