هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@zahra-zahraii گفتم ک بابا بزور ثبت نامم کرد اونم مشاور مدرسه و .... بابامو پر کرده بودن ://
-
gomnam gharib حقیقتا شهر هرته....
دهم که بودم برا ثبت نام رفتمو فقط درحد یه جمله گفتم کتابو ایناشو نمیخوام ...
شروع به داد بیداد کرد که کتابای ما تکن و چطوری نمیخوایشونو مثل کتابای فلان موسسه نیستن که پر از چرندیات باشه و فلان فلان .
منم گفتم ، نمیگم ک بدن ، نیازی بهشون ندارم میخوام رو کتابای مدرسم تمرکز کنم. گفت ن آقا جان همینه ک هست اگه میخوای باید همشو بخری نمیخوای هم (دستشو بسمت در دراز کرد ) بفرما وقت مارو نگیر... اونسالو یازدهمم نرفتم کانون ولی امسال با فشار پدرم ثبت نام کردم وگنه صد سال سیام به اونجا پا نمیذاشتم...
پس واقعا شهر هرته...
یه بارم همین موضوعو به نمایندگی تهران گزارش دادم گفتن پیگیری میشه... که نشد!@first
واقعاااااا متاسفم واسشون -
@zahra-zahraii انقد گفتم.... ولی....
چی بگم والا -
Sara_R اینجا ۲ و نیم شد فک کنم
-
@zahra-zahraii انقد گفتم.... ولی....
چی بگم والا -
@zahra-zahraii فقطط مایه افسردگیههه
-
@zahra-zahraii ن بابا من ک بیخیالم درس خودمو میخونم
-
@zahra-zahraii فقطط مایه افسردگیههه
Marzieh Abouei دقیقا من پارسال اینجوری بودم امسال دیگ راحت شدم خانوادمم واس تراز گیر نمیدن
-
@سجاد-ذوالفقاری
چرخه کربس،جناب هانس
همین که زیاد پیش نیاز ژنتیک نداره بسی خوشحال کنندست.
ممنون@narjes-hashemi ژنتیک بیشتر من دوسسس اینو نمبفهمم
معلمم درس داده من نخوندم هنو
-
@zahra-zahraii ن بابا من ک بیخیالم درس خودمو میخونم
-
Marzieh Abouei دقیقا من پارسال اینجوری بودم امسال دیگ راحت شدم خانوادمم واس تراز گیر نمیدن
@zahra-zahraii ما حضوری میدیم
-
Sara_R اینجا ۲ و نیم شد فک کنم
Marzieh Abouei فک کنم چون قراره تازه از این ازمون ثبت نام کنم کمتر بشه واسم
ممنونم -
@zahra-zahraii ما حضوری میدیم
Marzieh Abouei اهوم اختیاری کردن
-
البته برنامه راهبردیش خوبه ازون حتما استفاده کنید البته بازم به مدل درس خوندن خودتون برمیگرده ولی در کل بد نیست
-
Marzieh Abouei فک کنم چون قراره تازه از این ازمون ثبت نام کنم کمتر بشه واسم
ممنونمSara_R اره ازمونی ۸۰ تومنه فک کنم
-
البته برنامه راهبردیش خوبه ازون حتما استفاده کنید البته بازم به مدل درس خوندن خودتون برمیگرده ولی در کل بد نیست
-
Sara_R اره ازمونی ۸۰ تومنه فک کنم
Marzieh Abouei
فک کنم ۹۰ تومنه
نمدونم دقیق
طبق این
-
@first من به خاطر ابریشم ثبت نام کردم وگرنه اصلااا نمیخواسم برم چون به شدت از مسئولش متنفرم
-
Marzieh Abouei
فک کنم ۹۰ تومنه
نمدونم دقیق
طبق این
Sara_R دقیق نمد حالا ایشالا ۸۰ تومن باسه
-
@first من به خاطر ابریشم ثبت نام کردم وگرنه اصلااا نمیخواسم برم چون به شدت از مسئولش متنفرم
Marzieh Abouei کاظم