هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
یکی از نشونه های اینکه ارتباطت با جهان هستی قویه
اینه که یه سوالی برات پیش میاد
بعد میای مثلن تو یه سایتی بپرسی میبینی یکی عین سوالت رو قبلن پرسیده : )@f-seif-0
-
@f-seif-0 ن ببین کلا ریاضیات ریاضی توی یک کتاب هست بعد از همون کتاب این سایت احمق سه تا برام فرستاده رفتم توی پنلش میبینم برام سه تا ثبت سفارش زده . کد تخفیف 100 هم ک بوده خدا خداش بوده فقط فرستاده . الان از یکی سه تا دارم کتاباش هم لامصب قطورن .
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0 ن ببین کلا ریاضیات ریاضی توی یک کتاب هست بعد از همون کتاب این سایت احمق سه تا برام فرستاده رفتم توی پنلش میبینم برام سه تا ثبت سفارش زده . کد تخفیف 100 هم ک بوده خدا خداش بوده فقط فرستاده . الان از یکی سه تا دارم کتاباش هم لامصب قطورن .
خب خودت سه بار انتخاب کردی :|
به ارشیا بگو خب :| -
یکی از نشونه های اینکه ارتباطت با جهان هستی قویه
اینه که یه سوالی برات پیش میاد
بعد میای مثلن تو یه سایتی بپرسی میبینی یکی عین سوالت رو قبلن پرسیده : )@f-seif-0 بیا اینجا https://forum.alaatv.com/topic/44075/کتاب-ریاضیات-ریاضی-و-یک-چیز-شگفت-انگیر/3
-
به ارشیا بگو خب :|@f-seif-0 مشکل اینجاست من نزدم سه بار
سایته .... الله اکبر اصن
-
به ارشیا بگو خب :|@f-seif-0 مشکل دوم اینجاست ک ارشیا نیست ک بگم :| تگشون هم کردم مدیر ها رو یکی ج نداد
-
@f-seif-0 مشکل دوم اینجاست ک ارشیا نیست ک بگم :| تگشون هم کردم مدیر ها رو یکی ج نداد
مجتبی ازاد حالا درس میشه اشکال نداره :|
-
مجتبی ازاد حالا درس میشه اشکال نداره :|
@f-seif-0 ببینم میشه اینا رو بفرستم بجاشون یکی دو تا کتاب دیگه بگیرم یا ن
-
@f-seif-0 حله دمت گرم بخاطر بارش فکریت
-
این پست پاک شده!
-
خب الان به این نتیجه رسیدم
-
خدایا
-
غلط کردم
-
خدایا عجب غلطی کردم سوال مشاوره ای پرسیدم
-
هنگ کردم کلا
پشیمان شدم اصلا
خدایا ببخشید -
مغزم سوت کشید
-
Marzieh Abouei هی چی میشد اینجا مثل دیسکورد اینا صوتی صحبت میکردیم مثلا میرفتیم توی تاپیک تودلی بد همه هستن صوتی در ان واحد گپ میزدیم
مجتبی ازاد من میخاام
-
مجتبی ازاد من میخاام
Marzieh Abouei دیسکورد داشتی ؟
-
Marzieh Abouei دیسکورد داشتی ؟
مجتبی ازاد دیسکورد الان به کنارررررر میخوام جیغ بزنم فقط از دست طراح سواله
🥲🥲🥲
-
مجتبی ازاد دیسکورد الان به کنارررررر میخوام جیغ بزنم فقط از دست طراح سواله
🥲🥲🥲
Marzieh Abouei مگه چی اورده برات >؟