هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد اخخخخ نههه حاجبیییییی مد بودم تو کفشام پر ریگ بود
Marzieh Abouei من نفهمیدم اخر تو اتاقی یا توی سالنی چیزی
؟ -
Marzieh Abouei ن نمیخوره اخرین کنکور تو این سبکه هرچی هست دیگه قبلا گرفتن . دیگه جا سخت تر نداره
مجتبی ازاد اسونههههه بگو هرروز با خودت
به مامانم میگما هرروز با خودت فک کن من دارم از اینجا میرم واسه همیشه اتفاق بیفته -
Marzieh Abouei من نفهمیدم اخر تو اتاقی یا توی سالنی چیزی
؟مجتبی ازاد اقا ولشکن اصدن
-
مجتبی ازاد اقا ولشکن اصدن
Marzieh Abouei من فعلا
🤍
-
مجتبی ازاد اسونههههه بگو هرروز با خودت
به مامانم میگما هرروز با خودت فک کن من دارم از اینجا میرم واسه همیشه اتفاق بیفتهMarzieh Abouei دختر واسه مادر نعمتیه نرو بمون پیشش . دختر نباشه کی میخواد وقتی پدر و مادر از سر کار میان غذاشون رو اماده کنه ؟ کی هست خونشون رو جمع کنه ؟ سخته براشون .
-
Marzieh Abouei من فعلا
🤍
-
Marzieh Abouei دختر واسه مادر نعمتیه نرو بمون پیشش . دختر نباشه کی میخواد وقتی پدر و مادر از سر کار میان غذاشون رو اماده کنه ؟ کی هست خونشون رو جمع کنه ؟ سخته براشون .
مجتبی ازاد من دست به سیاه سفید نمیزنم بعدشم کی گفته جام تو خونس من واسه خونه داری دنیا نیومدم با این ارمان هم که حتما باید خونه داری کنم بزرگ نشدم پسسسس من میرم
مامانمم میبرم اونجا از گشنگی نمیرم
-
مجتبی ازاد من دست به سیاه سفید نمیزنم بعدشم کی گفته جام تو خونس من واسه خونه داری دنیا نیومدم با این ارمان هم که حتما باید خونه داری کنم بزرگ نشدم پسسسس من میرم
Marzieh Abouei برو برو ک خدا کنه جایی قبول بشی وگرنه ک اوضاعت خیلی خیطه . من تنها توی اشپزی36 تا غذا بلدم ک 16 تا خارجیه . دوستام موقعی ک کسی جاشون نیست برام مواد غذایی میارن میگن یک چیز بپز بخوریم . زشته بخدا ادم یک اشپزی بلد نباشه . شکم انسان سیده
-
Marzieh Abouei سمتای خراسان دختر بلد نباشه چلو مرغ درست کنه شب باید بالا پشت بوم بخوابه . خدا تا اینجاشو بهت کمک کرده امید وارم بقیش رو هم اوکی کنه
-
Marzieh Abouei
سلااااام ابجی مرضیه خوبی؟
خب تقریبا مشابهیم
ولی من ظرف میشورم جارو میکشم این کارار میکنم ولی خب اشپزی...
یه ۴ بار اومدم پلو درست کنم یه بار ماست شد
یه بار دوغ شد
یه بار سنگ شد
یه بار سوپ شد
یعنی هرغذایی خواستم درست کنم یه گندی زدم
از خیاطی هم که خیلی بدم میاد کلااا فقط از کارهای هنری نقاشیم خوبه والسلام...
یعنی چقدررر از ظرف شستن بدم میاد
من یه دوست داشتم میگفت من به شوهرم میگه اشپزی کنه واسم
ولی خب من سعی میکنم یه شغل خوب داشته باشم که یکیو بیارم واسم غذا درست کنه -
Marzieh Abouei
سلااااام ابجی مرضیه خوبی؟
خب تقریبا مشابهیم
ولی من ظرف میشورم جارو میکشم این کارار میکنم ولی خب اشپزی...
یه ۴ بار اومدم پلو درست کنم یه بار ماست شد
یه بار دوغ شد
یه بار سنگ شد
یه بار سوپ شد
یعنی هرغذایی خواستم درست کنم یه گندی زدم
از خیاطی هم که خیلی بدم میاد کلااا فقط از کارهای هنری نقاشیم خوبه والسلام...
یعنی چقدررر از ظرف شستن بدم میاد
من یه دوست داشتم میگفت من به شوهرم میگه اشپزی کنه واسم
ولی خب من سعی میکنم یه شغل خوب داشته باشم که یکیو بیارم واسم غذا درست کنهgomnam gharib ببین دست از تلاش بر ندار من خودم موقع هایی ک خانواده میرفتن مشهد زیارتی چیزی من خونه میموندم شروع میکردم به تست کردن فیلم نگاه کردن . از کل یوتیوب نگاه میکردم یک چیکده میکشیدم بیرون با تمرین دستم اومد . صد بارم بسوزونی بلاخره یاد میگیری
-
gomnam gharib ببین دست از تلاش بر ندار من خودم موقع هایی ک خانواده میرفتن مشهد زیارتی چیزی من خونه میموندم شروع میکردم به تست کردن فیلم نگاه کردن . از کل یوتیوب نگاه میکردم یک چیکده میکشیدم بیرون با تمرین دستم اومد . صد بارم بسوزونی بلاخره یاد میگیری
مجتبی ازاد
اصلا حوصله اشو ندارم
به جای غذا درست کردن کلی کار دیگه میکنم -
اصلا ببین اون ظرف شستن بعدش از کوه کندنم بدتره
حاضرم ۱۰۰ دور دور زمین فوتبال بدوم ولی ظرف نشورم -
بعد من هروقت خانواده نیستن اشپزی نمیکنم کارای مفید تری میکنم اولین بار که نیمرو درست کردم روغن داغ نیمرو رو باهم ریختم تو باغچه افتضاحی شده بود اصلا...
ولی خب خیلی جالبه که حوصله اشپزی داری
خانه دار خوبب میشی -
بعد من هروقت خانواده نیستن اشپزی نمیکنم کارای مفید تری میکنم اولین بار که نیمرو درست کردم روغن داغ نیمرو رو باهم ریختم تو باغچه افتضاحی شده بود اصلا...
خانه دار خوبب میشیgomnam gharib کسی ک اشپزه خیلی به نفعشه شکمش هرچی دلش بکشه پا میشه میره درست میکنه . دسری چیزی هم بخوای یک ساعت صدا نمیکنی مامان برام درست کن یک دقیقه وقت میزاری درست میشه یک تزیین قشنگی هم میکنی یک عکس میگیری ازش استوری چیزی میزاری . در کل سود منده خیی دانشگاه هم ک بری نگم برات کار و کاسبی راه مینداز برا خودت تو خوابگاه بجای نیمرو رامن میخوری
(رامن : غذای ژاپنی )
-
خانه دار خوبب میشیgomnam gharib مهمونی چیزی هم بشه نمیری دیگه فک فامیل رو صدا کنی بیان کمکت کنن خودت صفر تا صدشو میزنی . اون لحظه هم ک یک دونه برنج توی بشقاب نمونده از صد تا تست ریاضی درست حل کردن بهتره حسش
-
gomnam gharib مهمونی چیزی هم بشه نمیری دیگه فک فامیل رو صدا کنی بیان کمکت کنن خودت صفر تا صدشو میزنی . اون لحظه هم ک یک دونه برنج توی بشقاب نمونده از صد تا تست ریاضی درست حل کردن بهتره حسش
مجتبی ازاد
نمیگم حرفتو قبول ندارم
اتفاقا ۱۲۰ درصد باهات موافقم
ولی خب ادمی نیستم که خیلی واسم مهم باشه شکمم گشنشه گشنش نیست
مثلا یه بار ماه رمضون یه اتفاق خیلی بدی افتاد
دقیقا اذان گفت بعد افطار نکردم که هیچ یه قلپ اب خوردم بعدش فرداشم بدون سحر روزه گرفتم
چون خیلی گشنم نمیشه واسم مهم نیست خیلی غذا
نمیگم غذا دوست ندارما اتفاقاا خییلی دوست دارم ولی خب درحدی نیست که بگم مامان این میخوام مامان اون میخوام یعنی اگر تا ۶ ماه هم غذای مورد علاقمو نخورم اصلا واسم مهم نیست
شاید باورت نشه ها ولی مثلا خیلی مواقع میریم مهمونی قرمه سبزی میارن من حال خوردن غذاهم ندارم.
بدغذا اصلا نیستم ولی به سمتش کشش ندارم