هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@m-hmt مبینااا
چطوری؟♡ -
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی نه به شانس و نه به قسمت اعتقادی ندارم...
ولی به نظرم سرنوشت و قسمت هم وجود دارن
اخه میدونی مثلا سرنوشت و قسمت به مسائلی مربط میشه که دست ما نیست
شاید مثلا اگه من به عنوان یه فرزند کشاورز متولد میشدم،تغییر دادن مسیر زندگیم سخت و غیر ممکن بود اما باید اینو هم در نظر داشته باشی که همین سرنوشت من رو در موقعیتی قرار داده که خودم تصمیم بگیرم چی باشم
شاید فکر کنی که دارم دنیا رو آرمانی میبینم اما باید بدونی که
هر وقت تونستیم دنیا رو آرمانی ببینیم میتونیم اونو آرمانی بسازیمramses kabir
سرنوشت آره
ولی قسمت نه
بیشتر به اینکه میگن کار نشد نداره معتقدم آدم هرزمانی هرکاری رو میتونه انجام بده حتی اگه قسمت نباشه بدون شک اون تلاشته که معیاره...
برفرض درس نخونی رتبه نیاری بگی قسمت نبوده
بگی چقدر بدشانسم!!!
من مادربزرگم همیشه میگه قسمت وجود نداره جز دومورد که شاید فقط همینو قبول دارم!! -
Amirreza Vafaei Moghadam
سلام خوبی؟ ببخشید وقتتو گرفتم، الان دارم فیزیک فرسنگ 3 مبحث ترمودینامیک رو میخونم
شما ک جلوتری فصل کار، انرژی و توان رو استاد درس دادن یا بعد ترمودینامیک میخوان درس بدن یا من نخوندم این فصلو؟؟Sarah Ghanaatiyan سلااام کار و انرژی و مخلفاتش رو استاد درس میدن بعد از ترمودینامیک، و 2 تا شاه کلید خوشگل هم تقدیمتون میکنن توی این مبحث ک به راحتی از پس هر تیپ تستی در کمترین زمان ممکن بر میاید
خیالتون راحت
-
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
انجمن شما هم اون فلشای پایین پررنگ تر شده؟
از دیشب تاحالا فرق کرده نشان چت روم رو ببین فرق کرده
-
Sarah Ghanaatiyan سلااام کار و انرژی و مخلفاتش رو استاد درس میدن بعد از ترمودینامیک، و 2 تا شاه کلید خوشگل هم تقدیمتون میکنن توی این مبحث ک به راحتی از پس هر تیپ تستی در کمترین زمان ممکن بر میاید
خیالتون راحت
Amirreza Vafaei Moghadam آها پس درس ندادن هنوز، نگران شدم گفتم شاید من گیج بازی درآوردم ندیدم
مرسی دمت گرم -
Sarah Ghanaatiyan سلااام کار و انرژی و مخلفاتش رو استاد درس میدن بعد از ترمودینامیک، و 2 تا شاه کلید خوشگل هم تقدیمتون میکنن توی این مبحث ک به راحتی از پس هر تیپ تستی در کمترین زمان ممکن بر میاید
خیالتون راحت
Amirreza Vafaei Moghadam :|ی سوال
قسمت قانون گاز ها تستاشو بزنیم تهش یا ن -
@m-hmt در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@miss-joker به به سلام عاطفه بانو
میگذرونم تو چطوری ؟سلامم
منم بدنیستم میگذره تو چخبرا خوبی؟ زهرا چطوره؟ -
این پست پاک شده!
-
@mitra-ism-rahmani
ببین چند سال پیش برای ما هم زود مصرف میشد و اینا
بعد پدرم رفت مخابرات فک کنم، دید کسای دیگه غیر از خودمونم دارن اسفاده میکنن ، بعد اینترنت و خصوصی کرد ینی یه نفر بیاد خونمون رمز و بزنه نمیتونه استفاده کنه فقط گوشی هایی که کدشو داده بود اونجا میتونستن استفاده کنن
میگم شاید برای شمام همین باشه -
Amirreza Vafaei Moghadam :|ی سوال
قسمت قانون گاز ها تستاشو بزنیم تهش یا ن