هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Marzieh Abouei خدا ب پدر مادر خواهر برادر و شوهر ایندتون صبر عیوب ببخشد
امییییین -
Marzieh Abouei من الان 85 هستم
@yasin-sheibak من نیسم دیگ این مهمه
-
اقایون خانوم ها تصمیم ایندتون با خودتون هست ولی درک من از زندگی و علم روانشناسی اینه که : صبر کنید برید سر شغل . همسفر زندگیتون رو اونجا انتخاب کنید . کسی که پا به پا تون باشه توی سختی ها و ... دبیر عربیمون سه بار کل اموالش رو توی بورس از دست داد سه بار صفر شد ولی خانومش که به نظرم جزو بهترین زن های دنیاست پاش وایستاد اون هم دبیر عربی بود . بار اخر با سماجت و ... و اموزش هایی که دید یک هویی همه اموالش رو به دست اورد و موفق شد . لطفا بگردین دنیال کسی که درکتون کنه توی سختی ها تقاضای فلان لباس و .. رو نکنه تقاضای بی جاه از زنش نداشته باشه . خوش سفر باشه . توی هر تنگنایی کیف کنه از زندگیش . و از همه مهم تر دستش روی همسرش بلند نباشه . چه مرد چه زن .
-
Marzieh Abouei خدا ب پدر مادر خواهر برادر و شوهر ایندتون صبر عیوب ببخشد
امییییینsina bigdeli بلد تر بگو آمین هه رو
-
@yasin-sheibak با 180 تا در حال دور شدنم
-
بیخیال شوخی و این بحثا همیشه میگم مرد و زن هردوشون باید باشن هرکدوم ویژگی هایی دارن و خدا اونارو آفریده ولی زن همیشه ارزشش از مرد بیشتر بوده و هست اینکه دخترا الان خیلیاشون ارزش خودشونو نمیدونن واقعا نمیدونم چرا ولی نصف دلیلش به خاطر کمبود محبته متاسفانه... و میرن سراغ چیزایی که نباید برن ارزش خانمها همیشه از آقایون بیشتره ؛
یک چیز دیگه اینکه توی یه زندگی واقعی نه این زندگیهای الان که به دوماه نکشیده طلاق میگیرن ؛ زن فداکاری ای که میکنه خیلی از مرد بیشتره ؛ مرد میره بیرون کار میکنه زن توی خونه باید با بچه هاش سر و کله بزنه غذا بپزه ظرف بشوره درسش رو بخونه اگه دانشگاه میره ؛ مرد میاد ناراحتیاشو به زن میگه ؛ بچه میاد ناراحتیاشو رو مادرش خالی میکنه ؛ هرکی تو خونه یه چی گم میکنه صدا میزنه ماماااان اگر مامان ندونه کجاست میگن چراآ گمش کردی؟gomnam gharib 0 زن ارزشش بیشتره؟/
ی پیامبر زن میگی من باهابش اشنا شم -
sina bigdeli بلد تر بگو آمین هه رو
Marzieh Abouei ینی در ااین حدی؟
-
gomnam gharib 0 زن ارزشش بیشتره؟/
ی پیامبر زن میگی من باهابش اشنا شمsina bigdeli برو کتاب دینیتو با کن معلومه خوب نمیحونیااا
-
یک زن میتونه هم زن باشه هم مرد ولی یک مرد نمیتونه البته من همیشه میگم استثناء همیشه هست و هیچ چیز از ادما بعید نیست
-
Marzieh Abouei ینی در ااین حدی؟
sina bigdeli نا والا دیگ
شاید از بین سگا پامر باشم خیلی گوگولیه دیگ
-
بیخیال شوخی و این بحثا همیشه میگم مرد و زن هردوشون باید باشن هرکدوم ویژگی هایی دارن و خدا اونارو آفریده ولی زن همیشه ارزشش از مرد بیشتر بوده و هست اینکه دخترا الان خیلیاشون ارزش خودشونو نمیدونن واقعا نمیدونم چرا ولی نصف دلیلش به خاطر کمبود محبته متاسفانه... و میرن سراغ چیزایی که نباید برن ارزش خانمها همیشه از آقایون بیشتره ؛
یک چیز دیگه اینکه توی یه زندگی واقعی نه این زندگیهای الان که به دوماه نکشیده طلاق میگیرن ؛ زن فداکاری ای که میکنه خیلی از مرد بیشتره ؛ مرد میره بیرون کار میکنه زن توی خونه باید با بچه هاش سر و کله بزنه غذا بپزه ظرف بشوره درسش رو بخونه اگه دانشگاه میره ؛ مرد میاد ناراحتیاشو به زن میگه ؛ بچه میاد ناراحتیاشو رو مادرش خالی میکنه ؛ هرکی تو خونه یه چی گم میکنه صدا میزنه ماماااان اگر مامان ندونه کجاست میگن چراآ گمش کردی؟gomnam gharib 0 اتفاقا عکس این موضوع هم تو زندگی هست که مرد همش کنار میاد همش کوتاه میاد که زندگیش نپاشه
اگه تو داری از افرینش خدا حرف میزنی خدا نمیگه این بنده من از این برتره پیش من همه یکی و برابر هستیم
تو دختر ارزشش خودتو بیشتر از یک پسر میدونی چون دختری
و یک پسر هم ارزش خودش رو بیشتر میدونه چون دختر نیست -
@yasin-sheibak من نیسم دیگ این مهمه
-
اقایون خانوم ها تصمیم ایندتون با خودتون هست ولی درک من از زندگی و علم روانشناسی اینه که : صبر کنید برید سر شغل . همسفر زندگیتون رو اونجا انتخاب کنید . کسی که پا به پا تون باشه توی سختی ها و ... دبیر عربیمون سه بار کل اموالش رو توی بورس از دست داد سه بار صفر شد ولی خانومش که به نظرم جزو بهترین زن های دنیاست پاش وایستاد اون هم دبیر عربی بود . بار اخر با سماجت و ... و اموزش هایی که دید یک هویی همه اموالش رو به دست اورد و موفق شد . لطفا بگردین دنیال کسی که درکتون کنه توی سختی ها تقاضای فلان لباس و .. رو نکنه تقاضای بی جاه از زنش نداشته باشه . خوش سفر باشه . توی هر تنگنایی کیف کنه از زندگیش . و از همه مهم تر دستش روی همسرش بلند نباشه . چه مرد چه زن .
مجتبی ازاد دقیقا حرفت درسته
-
sina bigdeli نا والا دیگ
شاید از بین سگا پامر باشم خیلی گوگولیه دیگ
-
gomnam gharib 0 اتفاقا عکس این موضوع هم تو زندگی هست که مرد همش کنار میاد همش کوتاه میاد که زندگیش نپاشه
اگه تو داری از افرینش خدا حرف میزنی خدا نمیگه این بنده من از این برتره پیش من همه یکی و برابر هستیم
تو دختر ارزشش خودتو بیشتر از یک پسر میدونی چون دختری
و یک پسر هم ارزش خودش رو بیشتر میدونه چون دختر نیست@yasin-sheibak تو خوبییییی ) با لحن استاد چیذ بخونین
-
یک چیز دیگه اینکه توی یه زندگی واقعی نه این زندگیهای الان که به دوماه نکشیده طلاق میگیرن ؛ زن فداکاری ای که میکنه خیلی از مرد بیشتره ؛ مرد میره بیرون کار میکنه زن توی خونه باید با بچه هاش سر و کله بزنه غذا بپزه ظرف بشوره درسش رو بخونه اگه دانشگاه میره ؛ مرد میاد ناراحتیاشو به زن میگه ؛ بچه میاد ناراحتیاشو رو مادرش خالی میکنه ؛ هرکی تو خونه یه چی گم میکنه صدا میزنه ماماااان اگر مامان ندونه کجاست میگن چراآ گمش کردی؟gomnam gharib 0 در داستان ها آمده که روزی از خدا پرسیدند انگیزه ات از آفرینش دختر ها چه بود؟ خداوند کمی فکر کرد و به فرشتگان گفت: مگر نگفتم با اضافه گل ها مسخره بازی نکنید؟
-
sina bigdeli ولی خرف زو تو گوشم نمیره
-
sina bigdeli ولی خرف زو تو گوشم نمیره
Marzieh Abouei کاملا مشخصه
-
gomnam gharib 0 در داستان ها آمده که روزی از خدا پرسیدند انگیزه ات از آفرینش دختر ها چه بود؟ خداوند کمی فکر کرد و به فرشتگان گفت: مگر نگفتم با اضافه گل ها مسخره بازی نکنید؟
sina bigdeli این خز شده دیگ
-
@yasin-sheibak تو خوبییییی ) با لحن استاد چیذ بخونین
Marzieh Abouei نه پ شما خوبید