هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
gomnam gharib 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg
بحث اینه که انقدررر شرایط های متفاوت برای ادم پیش میاد نمیشه یک چیز ثابت رو درنظر گرفت
مثلا میری توی خیابون این بچه های کار رو میبینی من به شخصه ناراحت میشم۱ ناراحتی تو بدرد بچهای کار نمیخوره
میری تو لوازم التحریر میخوای خودکار بخری یه پسربچه ۱۰ ساله با کلی وسیله که دستشه و یه لباس کهنه پول نداره خودکار ۸ تومنی بخره خب من به شخصه ناراحت میشم
ناراحتی تو توی این مورد هم بدرد نمیخوره و کار ساز نیست
و...
ولی توی خونه باز ممکنه یک چیزی بشه که باید منطقی باشیشما کلا ماستارو ریختی تو قیمه و یا من بد میزنم حرفمو یا متوجه حرفای من نشدید
بلاخره هرکسی تصمیم میگیره یجوری باشه
منطقی بودن به معنای ناراحت نشدن نیست
احساسی بودن هم به معنای همیشه ناراحت بودن نیستM Tg
خب پس گریه ما برای امام حسین هم هیچ بدردی نمیخوره دیگه؟ -
gomnam gharib 0 حرف شما متین
دیگه مایل نیستم ادامه بدم
من تصمیم ذهنی خودمو برای کارای خودم گفتم که یچیز کاملا ذهنی بود شما کلا بحثو منحرف کردید تا اینجا ک رسید به امام علی :///
بیخیال دیگتامامM Tg
موافقم -
sina bigdeli عزیزمی داداش
@yasin-sheibak پخمه نباش حالا که مفته بردار
منطقی باشه . داره میگه مفته پس بردار . (شوخی )
-
M Tg
خب پس گریه ما برای امام حسین هم هیچ بدردی نمیخوره دیگه؟gomnam gharib 0 گریه ایی که الکی باشه اره بدرد نمیخوره
گریه ایی که تو بخاطر کار و فداکاری امام حسین میکنی ولی فرداش برخلاف اون انجام بدی نه بدرد نمیخوره -
خیلی زود بود برای سفید شدن 3 تا از موهام
-
@yasin-sheibak پخمه نباش حالا که مفته بردار
منطقی باشه . داره میگه مفته پس بردار . (شوخی )
مجتبی ازاد باش اماده کن الان میام
-
gomnam gharib 0 حرف شما متین
دیگه مایل نیستم ادامه بدم
من تصمیم ذهنی خودمو برای کارای خودم گفتم که یچیز کاملا ذهنی بود شما کلا بحثو منحرف کردید تا اینجا ک رسید به امام علی :///
بیخیال دیگتامامM Tg حانیه تیپ شخصیتیت چیه؟
-
M Tg
خب پس گریه ما برای امام حسین هم هیچ بدردی نمیخوره دیگه؟gomnam gharib 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg
خب پس گریه ما برای امام حسین هم هیچ بدردی نمیخوره دیگه؟نه به هیچ دردی نمیخوره
امام حسین شهید شد ما راهشو یاد بگیریم ادامه بدیم و بفهمم هدفشو از قیامش و یادمون نره
نه اینکه ۴ شب بریم گریه کنیم و ادای عزادار بودن رو دربیاریم
هرچند این به معنای این نیست ک من از گریه کردن برای امام حسین بدم میاد خیر دوباره بحثو منحرف نکنید و به ائمه نکشید و نه به خانواده اینا مباحث جدایی توی ذهن من هستند -
M Tg حانیه تیپ شخصیتیت چیه؟
-
M Tg اول شما بگو
-
خیلی زود بود برای سفید شدن 3 تا از موهام
sina bigdeli ادای پیرا رو درنیار
واسه یسریا ارثیه پیر مرد -
M Tg اول شما بگو
-
مجتبی ازاد باش اماده کن الان میام
@yasin-sheibak دَدَ تو خ 160 تا هم بی ی ی تا برسی پُستاش مونده .
-
M Tg
خب پس گریه ما برای امام حسین هم هیچ بدردی نمیخوره دیگه؟gomnam gharib 0 واقعا انسانی هستی هستی که قیمه ها رو میریزه تو ماستا :|
-
sina bigdeli ادای پیرا رو درنیار
واسه یسریا ارثیه پیر مردM Tg با من بد جور رو موهام حساسم
-
M Tg من ISTJ
-
@yasin-sheibak دَدَ تو خ 160 تا هم بی ی ی تا برسی پُستاش مونده .
مجتبی ازاد براس برا بار دوم دَدَ یعنی خواهر
-
gomnam gharib 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg
خب پس گریه ما برای امام حسین هم هیچ بدردی نمیخوره دیگه؟نه به هیچ دردی نمیخوره
امام حسین شهید شد ما راهشو یاد بگیریم ادامه بدیم و بفهمم هدفشو از قیامش و یادمون نره
نه اینکه ۴ شب بریم گریه کنیم و ادای عزادار بودن رو دربیاریم
هرچند این به معنای این نیست ک من از گریه کردن برای امام حسین بدم میاد خیر دوباره بحثو منحرف نکنید و به ائمه نکشید و نه به خانواده اینا مباحث جدایی توی ذهن من هستندM Tg
به قول خودتون بهتره راجع بهش بحث نکنیم
ولی من هرجایی که به سوال برخوردم اول از الگوهام کمک میگیرم اونارو خیلی بیشتراز خودم قبول دارم -
M Tg
خب پس گریه ما برای امام حسین هم هیچ بدردی نمیخوره دیگه؟gomnam gharib 0 امام شهید شد سختی کشید که شما راه دین رو یاد بگیری راه انسان بودن رو یاد بگیری زیر بار ظلم نری . شما 24 ساعت شبانه روز هم اشک بریز گریه کن ولی کار هات بویی از حسینی بودن نبرده باشه چه فایده ؟ گریه فاکتور نیست و اجبارم نیست
-
از اونجایی که یه احمق یبار اینجا شروع به توهین کردن و قضاوت کردن کرد اصلا دیگ از بحث اینجا خوشم نمیاد
به راحتی قضاوت میکرد و به راحتی هم حکم میداد و کلا براش مهم نبود شاید اشتباه متوجه شده یا داره زیادی جلو جلو میره
هرچند بنده خدا خودشم قبول داشت ۴ تا ادمو اینجا دیده بود جو گرفتش