هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
M Tg
اینم بستگی داره
میگم شرایط با شرایط فرق میکنه
باید توی شرایطش دید که باید چطوری برخورد کنیم
خیلی مواقع با همین خانواده باید جدی بود -
M Tg یکی از ابجی های مجازی
-
@yasin-sheibak عکس بدم چرخ هات بخوابه ؟
-
@yasin-sheibak
sina bigdeli نه ایول حال کردم
-
sina bigdeli چرا حسش نبود
M Tg ی وقتی بود ولی هم اشتباه بود هم ب شخص اشتباهی بود
-
M Tg
اینم بستگی داره
میگم شرایط با شرایط فرق میکنه
باید توی شرایطش دید که باید چطوری برخورد کنیم
خیلی مواقع با همین خانواده باید جدی بودgomnam gharib 0 نمیدونم چرا سعی میکنید قیمه هارو بریزید تو ماستا
-
کسی که احساساتیه رو کمتر میشه باهاش منطقی صبحت کنی متوجه اشتباهاتش کنیش
و خیلی وقتا بجای اینکه اشتباهشو درستش کنه ازت ناراحت میشه و شروع میکنه به توهین کردن بهتM Tg
نه دیگه این طرف دیکه احساساتش بر عقلش غلبه کردن
گفتم احساس با منطق -
M Tg ی وقتی بود ولی هم اشتباه بود هم ب شخص اشتباهی بود
sina bigdeli مگه درسو نمیگی
-
sina bigdeli نه ایول حال کردم
@yasin-sheibak
-
sina bigdeli مگه درسو نمیگی
M Tg نو
-
@yasin-sheibak
sina bigdeli ولی 207 رو خیلی دوست دارم یکی از ماشین های موردعلاقه منه
-
sina bigdeli ولی 207 رو خیلی دوست دارم یکی از ماشین های موردعلاقه منه
@yasin-sheibak داداش قابلتو نداره
-
M Tg ناموسا اصلا حس بحس نیس
کلا در هر مورد -
gomnam gharib 0 نمیدونم چرا سعی میکنید قیمه هارو بریزید تو ماستا
M Tg
بحث اینه که انقدررر شرایط های متفاوت برای ادم پیش میاد نمیشه یک چیز ثابت رو درنظر گرفت
مثلا میری توی خیابون این بچه های کار رو میبینی من به شخصه ناراحت میشم
میری تو لوازم التحریر میخوای خودکار بخری یه پسربچه ۱۰ ساله با کلی وسیله که دستشه و یه لباس کهنه پول نداره خودکار ۸ تومنی بخره خب من به شخصه ناراحت میشم
و...
ولی توی خونه باز ممکنه یک چیزی بشه که باید منطقی باشی -
@yasin-sheibak داداش قابلتو نداره
sina bigdeli عزیزمی داداش
-
M Tg
نه دیگه این طرف دیکه احساساتش بر عقلش غلبه کردن
گفتم احساس با منطقgomnam gharib 0 ادمای منطقی احساسی بنظر نمیرسن حتی اگر احساسی هم باشن چون منطقی هستن کمتر کسی اونو میدونه
پس نمیشه گفت ادم احساسی با منطق
اما شاید بشه گفت ادم منطقی اما با احساس
کسایی ک احساساتی هستند ینی احساساتشون بیشتر از منطقشونه و احساسات بر منطق و عقل الویت پیدا میکنه و در واقع زورش بهش میرسه
واقعا واضح نیست این حرفا؟؟ -
gomnam gharib 0 ادمای منطقی احساسی بنظر نمیرسن حتی اگر احساسی هم باشن چون منطقی هستن کمتر کسی اونو میدونه
کسایی ک احساساتی هستند ینی احساساتشون بیشتر از منطقشونه و احساسات بر منطق و عقل الویت پیدا میکنه و در واقع زورش بهش میرسه
واقعا واضح نیست این حرفا؟؟M Tg من جزو همون ادما هستم که منطق برام مهم تره ولی احساسات هم جای خود
-
gomnam gharib 0 ادمای منطقی احساسی بنظر نمیرسن حتی اگر احساسی هم باشن چون منطقی هستن کمتر کسی اونو میدونه
واقعا واضح نیست این حرفا؟؟M Tg
بله کاملا واضحه
ولی من وقتی احادیث رو میخونم وقتی خیلی از آیه های قرآن رو میخونم وقتی رفتارهای امام علی رو میبینم میفهمم که این دوتا کنار هم میشن و وقتی خدا گفته که اونا الگوی ما باشن پس ما میتونیم تلاش کنیم که مثل اونا باشیم -
M Tg
بحث اینه که انقدررر شرایط های متفاوت برای ادم پیش میاد نمیشه یک چیز ثابت رو درنظر گرفت
مثلا میری توی خیابون این بچه های کار رو میبینی من به شخصه ناراحت میشم
میری تو لوازم التحریر میخوای خودکار بخری یه پسربچه ۱۰ ساله با کلی وسیله که دستشه و یه لباس کهنه پول نداره خودکار ۸ تومنی بخره خب من به شخصه ناراحت میشم
و...
ولی توی خونه باز ممکنه یک چیزی بشه که باید منطقی باشیgomnam gharib 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg
مثلا میری توی خیابون این بچه های کار رو میبینی من به شخصه ناراحت میشم۱ ناراحتی تو بدرد بچهای کار نمیخوره
ناراحتی تو توی این مورد هم بدرد نمیخوره و کار ساز نیست
و...
ولی توی خونه باز ممکنه یک چیزی بشه که باید منطقی باشیشما کلا ماستارو ریختی تو قیمه و یا من بد میزنم حرفمو یا متوجه حرفای من نشدید
بلاخره هرکسی تصمیم میگیره یجوری باشه
منطقی بودن به معنای ناراحت نشدن نیست
احساسی بودن هم به معنای همیشه ناراحت بودن نیست