هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Asal M 2
خیلی هم عالی -
دپرس کننده ترین واحد درسی عمرم بود
قبل از زدن تستای امار ، دقیقا اینجوری بودم که "ایول یه مبحث اسون پای ثابت کنکور هست که درصد مفته فقط"
الان میخوام فرار کنم. هرچی خودش اسونه ، با هر بنی بشری تو کل ریاضیات ترکیبش کردن اینو. به خصوص تئوری اعداد. ترجیح میدم مشتق بزنم جای اینا
amirmohammad shakeri مشکل تو آمار نیست .مشکل تو نظریه اعداد هست که همه جا ترکیب می شه
-
بچه ها روز مادر چیکار کردین؟
gomnam gharib 0 من برای اولین بار تصمیم گرفتم کادو بگیرم . رفتم یک شاخه گل رز و از این بسته شکلاتای چیچک گرفتم البته پولشو از بابام به عنوان پول بسته اینترنتی گرفتم . اصن مامانم کوپ کرده بود !!! مجتبی دل رحم شده برای مادرش کادو گرفته اصن وضعی بود همه منو سنگدل میدونستن قلبم شکست
-
gomnam gharib 0 خانواده رو بردم کافه مهمون من
Asal M 2 بابا پول دار . سر کاری هستی ؟
-
gomnam gharib 0 من برای اولین بار تصمیم گرفتم کادو بگیرم . رفتم یک شاخه گل رز و از این بسته شکلاتای چیچک گرفتم البته پولشو از بابام به عنوان پول بسته اینترنتی گرفتم . اصن مامانم کوپ کرده بود !!! مجتبی دل رحم شده برای مادرش کادو گرفته اصن وضعی بود همه منو سنگدل میدونستن قلبم شکست
-
مجتبی ازاد
که اینطور
عالی -
مجتبی ازاد خب بد صحبت میکنی بد برداشت میکنم
M Tg نمیخواستم بگم ولی خب بزار بگم یک بار برا همیشه جمع بشه بره . ذهنت خرابه خواهرم تقصیر من بدبخت نیست من یک ساله اینستا اینا گذاشتم کنار از دار دنیا و اصطلاحاتش خبر ندارم :|
-
@fargol-sh میشه مفهوم و آرایه های ادبی این شعر ناب را توضیح بدین
این معانی عمیق بالاتر از فهم و درک ماستz Gheibi سلام
میگه اگه فرگل خانم به یه کاری رو انجام بده
شعله های موفقیتش زبانه میکشه و تا اسمون میره و واسه اینکه چشم نخوره فرشته های اسمون روی این شعله ها اسفند میریزن که این اسفند ها شروع میکنن به ترکیدن و نور افشانی کردن و این ستاره هایی که میبینیم حاصل از اونهشعر اصلیش اینه :فتاد تا به ره طرز مولوی صائب /سپند شعله فکرش شدست کوکب ها
-
M Tg نمیخواستم بگم ولی خب بزار بگم یک بار برا همیشه جمع بشه بره . ذهنت خرابه خواهرم تقصیر من بدبخت نیست من یک ساله اینستا اینا گذاشتم کنار از دار دنیا و اصطلاحاتش خبر ندارم :|
مجتبی ازاد
۸۵ درصد موافقم -
Asal M 2 بابا پول دار . سر کاری هستی ؟
مجتبی ازاد نه بابا کلش ۲۰۰و خورده ای شد همینم پس انداز چندسالم بود
-
منم ۱۰۰ تومن خرج کردم
-
مجتبی ازاد
که اینطور
عالیgomnam gharib 0 اره خیلی تاثیر مثبت داشت . تا سه روز وسط درس چایی و بیستکویت و .. برام میاورد کیف میکردم
-
gomnam gharib 0 اره خیلی تاثیر مثبت داشت . تا سه روز وسط درس چایی و بیستکویت و .. برام میاورد کیف میکردم
مجتبی ازاد
مامانا زود خوشحال میشن زود ناراحت میشن
ولی من همیشه لبخند رو لبای مامان و بابا و خواهرم رو دوست دارم بهم انرژی میده
همینطور خوشحالی بقیه تو مدرسه تو اجتماع
با این حال یکسری رفتار دقیقا مقابل این رفتارها دارم -
مجتبی ازاد شما حرفای بد خودتو به گردن ذهن خراب بقیه نزار
شما خوب حرف بزن بقیه فکر بد نمیکنن
شما یه ساله گذاشتی کنار ولی من فقط چندماه اینستا داشتم و خبر ندارم چیا شما توش دیدی ک همچین حرفی میزنی راجبش
ما برای لایو پشتبانقلمچی نیاز داشتیم -
دیگه کشش ندین برین سر درستون
-
جالبه یه ادم بیاد کلی صحبتای نقطه چین داشته باشه بعد بیاد بگه ذهن شما خرابه
من از ذهن خودم سالم تر نه بین هم سنو سالام نه بین کسایی ک تا الان دیدم ندیدم
و این هم الکی بدست نیومده خیلی سخت گیری ها توی زندگیم بوده و به این رسیدم و راضیم
بهرحال من ک از خودم خیلی مطمئنم و برام هم اهمیتی نداره فرق شما چیه -
مجتبی ازاد شما حرفای بد خودتو به گردن ذهن خراب بقیه نزار
شما خوب حرف بزن بقیه فکر بد نمیکنن
شما یه ساله گذاشتی کنار ولی من فقط چندماه اینستا داشتم و خبر ندارم چیا شما توش دیدی ک همچین حرفی میزنی راجبش
ما برای لایو پشتبانقلمچی نیاز داشتیمM Tg بابا چرا اینجا فقط شما ذهنت به همچین نتیجه رسید ؟ :|
-
@دختر-بهار اوه راستی فاطمه خانم نیست . بگو یک چیز امروز اینجا کمه