هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
-
خدایا خودت قاضی باش
به ستوه اومدم از رفتار ضد و نقیض این جماعت -
ذهنم داره منفجر میشه
از چراهایی که گاها جواب نداره -
گرچه گویند نه
اما
هرکس تنهاست -
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@d-fateme-r میگم سراب ؟
من حدساتونو دوست دارم
-
دلم گرفت هرچقدر هم بگم نه اما
حقم بود یا نه اما روا نبود
اولین قدم برای اینکه اون چیزی که اون میخواد شبیه اونکه اون میخواد اما ثابت کرد همون رفتار هم نمیخواد ثابت شد هر روشی برم مورد پسندش نیست پس چه بهترکه راه خودم برم خودم باشم چون اون هیچ وقت راضی نیست -
نت اونقد کنده که حتی نمیتونم فحش بدم
-
نت اونقد کنده که حتی نمیتونم فحش بدم
-
یه چیزی رو متوجه شدم آدما نه برای محرم و امام حسین اشک میریزند نه برای غربی آقا نه....
آدما نه برای از دست دادن آشنا نه برای مظلومیت آدما....
آدما فقط گاهی دلشون میگیره آدما گاهی از شرم رفتارها و اخلاقیات خودشون آدما گاهی به خاطر نداشته ها و داشته ها گاها مشکلات و....
اشک میریزند ناله و گریه میکنند فقط نیاز به یه تلنگر یه موقعیت هست -
این پست پاک شده!
-
Zahra Esmaeili خواهش :))
نه،خیلی وقته فیکس کردمparisa khany میخواسم بدونم شما هم حس لق بودن دندوناتون داشتین؟یا همش فکر کنین الان براکت ها میشکنه ؟یا من اینطوری شدم
-
بچه ها مهلت انتخاب رشته کی تموم میشه؟
-
maryam111
امشب -
parisa khany میخواسم بدونم شما هم حس لق بودن دندوناتون داشتین؟یا همش فکر کنین الان براکت ها میشکنه ؟یا من اینطوری شدم
Zahra Esmaeili حس لق بودن یه سریا این بهم میگفتن حتی بهم تلقین هم میشد ولی دندونم لق چیکار کنم و...اما در واقعیت این طوری نبود همه دندون ها دست بهشون بزنی یه جابهجای ریز رو حس میکنی برای من که این طوری بود
آره بعضی وقتا برای بعضی غذاها که نیاز به گاز زدن بود حس میکردم وایی براکت نشکنه اما خب عادی میشه بعد یه مدت ولی باید حواست باشه!!! -
چرا استرس میدید
خیلی شده باشه سی تا رشته محل
شت