هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@zahra-zahraii میتونی درباره کارای روزانه ات برام توضیح بدی؟
بعضی وقتا هست کلی حالم بد میشه ولی خب من با کسی در ارتباط نیستم که باهاش صحبت کنم ، یکی دو نفر هست که احساس میکنم زیادی دیگه دارم غر میزنم بهشون ، تو این شرایط چطوری خودتو آروم میکنی بری سر درست؟
برای تمرکز داشتن چیکار میکنی
فعلا اینا رو بگو طولانی نشهخانومِ_دوست_داشتنی خب ببین امسال پشت کنکوریم
پارسال تا یجایی خوندم ولی ازاونجا ب بعد جا زدم یسرچیزا باعث شد نتونم بخونم
همه بی انگیزه میشن ولی وقتی حالت بد شد یا حس مکنی انگیزت از دست دادی برو بیرون یا چیزی ک خالت خوب میکنه
من معمولا میرم پیش خاله هام اونموقع حالم خوب میشه دوباره انگیزه قبلیمو بدست میارم حتی بعضی وقتا گریه مکنم ولی بعدش خدایی خالی میشم حالم خوب میشه
من معمولا تا 2 صبح میخونم بخوام کارای روزمرم بگم
اول از همه برنامه ریزی داشته باش این خیلی مهمه سعی میکنم تا ناهار 5 ساعت بخونم بعد ناهار ی ساعت استراحت میکنم دوباره تا شامم 5 ساعت میخونم بعد شامم نیم ساعت استراحت بعدش روتین و مرورم میخونم
اگ سوال دیگ ای داری بپرس -
خانومِ_دوست_داشتنی خب ببین امسال پشت کنکوریم
همه بی انگیزه میشن ولی وقتی حالت بد شد یا حس مکنی انگیزت از دست دادی برو بیرون یا چیزی ک خالت خوب میکنه
من معمولا میرم پیش خاله هام اونموقع حالم خوب میشه دوباره انگیزه قبلیمو بدست میارم حتی بعضی وقتا گریه مکنم ولی بعدش خدایی خالی میشم حالم خوب میشه
اول از همه برنامه ریزی داشته باش این خیلی مهمه سعی میکنم تا ناهار 5 ساعت بخونم بعد ناهار ی ساعت استراحت میکنم دوباره تا شامم 5 ساعت میخونم بعد شامم نیم ساعت استراحت بعدش روتین و مرورم میخونم
اگ سوال دیگ ای داری بپرس -
خانومِ_دوست_داشتنی خب ببین امسال پشت کنکوریم
اگ سوال دیگ ای داری بپرس@zahra-zahraii همین موضوع که منم پشت کنکوریم داره بهم استرس میده
کلی نگرانی هست ، با اینکه میدونم بی دلیله ولی از ذهنم بیرون نمیره
فوق العاده نوسانی شده درصدام
سرعت تست زنیم به شدت افت کرده دو هفته پیش توی 3 ساعت حدود 110 تست زیست میزدم ، امروز 3 ساعت 30 تست:/ -
روتین و روزی بالای 8 ساعت خوندن معجزه میکنه
حداقل برای من که کرد این ازمون
-
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ftm-montazeri تازه دیدم
ارههه ولی باز فرار مکردم ازدستشون امسال مجبور شدم برم -
@zahra-zahraii همین موضوع که منم پشت کنکوریم داره بهم استرس میده
کلی نگرانی هست ، با اینکه میدونم بی دلیله ولی از ذهنم بیرون نمیره
فوق العاده نوسانی شده درصدام
سرعت تست زنیم به شدت افت کرده دو هفته پیش توی 3 ساعت حدود 110 تست زیست میزدم ، امروز 3 ساعت 30 تست:/خانومِ_دوست_داشتنی چرا پیش مشاور رفتی؟
این چیزا پیش میاد ب نتیجه فکر نکن فقط تلاشتو بکن -
روتین و روزی بالای 8 ساعت خوندن معجزه میکنه
حداقل برای من که کرد این ازمون
amirmohammad shakeri روتینم رو وقتی حالم بده انجام نمیدم
ساعت مطالعم خوبه ، تعداد تستم کمه و کیفیتش افت کرده -
خانومِ_دوست_داشتنی چرا پیش مشاور رفتی؟
این چیزا پیش میاد ب نتیجه فکر نکن فقط تلاشتو بکن@zahra-zahraii مشاور دارم
خیلی خوبه ، اصن یه تیکه ماهه
وقتی که نگرانم فقط با خودش صحبت میکنم ، ولی از یه جایی به بعد دوست ندارم خیلی وایب منفی بدم بهش :// -
@zahra-zahraii مشاور دارم
خیلی خوبه ، اصن یه تیکه ماهه
وقتی که نگرانم فقط با خودش صحبت میکنم ، ولی از یه جایی به بعد دوست ندارم خیلی وایب منفی بدم بهش ://خانومِ_دوست_داشتنی هوم ولی خب باید یجوری خالی بشی دیگ))بهترین راهشم صحبت کردنه
ولی سعی کن اصلا ب نتیجه فکر نکنی بجز استرس چیز دیگ نیست -
amirmohammad shakeri روتینم رو وقتی حالم بده انجام نمیدم
ساعت مطالعم خوبه ، تعداد تستم کمه و کیفیتش افت کردهخانومِ_دوست_داشتنی
ببین 40 تا تستِ زیست با تحلیل
بهتر از 120 تا تست زیستیه که فقط تستا رو بزنیو نرسی همه ی سوالا رو تحلیل کنی
مهم یادگیریِ نکات مهمه و دراوردن اونا وگرنه کمیت و تعدادِ تست ملاکت نباشه
تو در کل روز 150 تست بزن ولی هر روز بزن
پزشکیت با من://