هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آقا یه چالش بریم
ایا فکر انسانه که روی رفتار و عملش تاثیر میزاره؟
یا رفتار و عملشه که روی فکرش تاثیر میزاره؟
و یا هردو تاثیر متقابل میزارن؟
هر کدومو گفتید، با ذکر دلیل بگید حتماحرفی سخنی، نظری؟
-
11228
sina bigdeli
گرگو از هر طرف بخونی گرگه همین صداقتشه که جذابش میکنهمنو از چی میترسونی از روز بزرگ از چی از شب سیاهی هه منم زوزه گرگ
-
sina bigdeli
گرگو از هر طرف بخونی گرگه همین صداقتشه که جذابش میکنهمنو از چی میترسونی از روز بزرگ از چی از شب سیاهی هه منم زوزه گرگ
sina bigdeli
منو از چی میترسونی از خون از گره من گرگ شدم که مار از خونه ام برهمنو از چی میترسونی از جنگ تن به تن من یک به هزار جنگیدم بیا چنگ بزن به من
-
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg اگه قرار بود برسه بعد ۷ماه رسیده بود
میخوان که با کادو امسال دوتا بت بدن دایی
امیدوار باش
زندگی هنوز قشنگه -
sina bigdeli
منو از چی میترسونی از خون از گره من گرگ شدم که مار از خونه ام برهمنو از چی میترسونی از جنگ تن به تن من یک به هزار جنگیدم بیا چنگ بزن به من
sina bigdeli
ناخوناتو تیز کن بکش رو تنم جون بگیری انقده خوردی که خوی حیون بگیریروز گوسفندو جر میده خرناسو شب میکشه آخر سر تیکه تیکه شد حق و ناسو هفت تیر کشه
-
بچه ها کار فرهنگی رو شروع کنیم ؟؟
-
M Tg من یه مدتی علاقمند بودم به اهنگ های تتلو اما تازگیا حس گوش، دادنشون نداشتم حذف کردم
ایلین حیدرزهی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg من یه مدتی علاقمند بودم به اهنگ های تتلو اما تازگیا حس گوش، دادنشون نداشتم حذف کردم
منم تعداد محدودی ازش گوش میدم
-
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هرچی سرم شلووووووغ شدددد
رو قلب من اثر نذااااشتتتباز رد داده
منو نمیشه حدس زددددد
با این غروووور لعنتیmaryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هرچی سرم شلووووووغ شدددد
رو قلب من اثر نذااااشتتتباز رد داده
منو نمیشه حدس زددددد
با این غروووور لعنتیجوون خوبی بودی
-
@Narjes-Hashemi
سلام
پس خیل کثیری از افراد که ظاهر بین هستن چی میشن!؟@Infinitie-A
در اصل خود رفتاره که ظاهر میشه،که خب با این تفاوت که نوع بروزش متفاوته!
هرچند که ظاهر بینی داره میگه همین خیل عظیم بر خلاف میل اطرافشون رفتار کنن،پس کلا این دیده که از ریشه مشکل داره
سلام. -
sina bigdeli
ناخوناتو تیز کن بکش رو تنم جون بگیری انقده خوردی که خوی حیون بگیریروز گوسفندو جر میده خرناسو شب میکشه آخر سر تیکه تیکه شد حق و ناسو هفت تیر کشه
sina bigdeli
اره قدیما فاز برعکس بود لاقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد تا تحویلت گرفتی یاو برت داشتبود قدم ما رو سرت جاش ولی قبلتو یادت نی انگار اخ یه سری آدما لال بودن ای کاش
-
@Infinitie-A
سلام تاثیر متقابل دارن
یه وقتایی هستن آدمایی که فکرشون راه درستو بهشون نشون میده ولی عملشون از فکرشون دوره و این باعث میشه نهایتا پیروز بشه. از طرفی بعضی جاها فکر آدما عملشونو تعیین میکنهMehrsa 14 احسنت
میتونید، به حوزه کنکور و درس خوندن، ربطش بدید!؟ -
خیلی جواباتون تاثیر گذار بود
-
خیلی جواباتون تاثیر گذار بود
-
sina bigdeli
اره قدیما فاز برعکس بود لاقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد تا تحویلت گرفتی یاو برت داشتبود قدم ما رو سرت جاش ولی قبلتو یادت نی انگار اخ یه سری آدما لال بودن ای کاش
sina bigdeli
نبر صداتو بالا برام لاتی پر نشه فاز عوض کن که من از اون کانال درامایزی ایزی تامام تامام هه ببین سگ باشی با هار ترهام کول بمونی جزو باحال ترام
چون عینه تو نذاشته بابام برام ا دو روز شاد و ده روز استرس باشگاه بودم ولی هنوز فس فس
-
sina bigdeli
نبر صداتو بالا برام لاتی پر نشه فاز عوض کن که من از اون کانال درامایزی ایزی تامام تامام هه ببین سگ باشی با هار ترهام کول بمونی جزو باحال ترام
چون عینه تو نذاشته بابام برام ا دو روز شاد و ده روز استرس باشگاه بودم ولی هنوز فس فس
sina bigdeli
از رو عکس و پیج میپسندم تشخیص میدم از رو اس ام اسنمیدم رو بهت زیاد یارو تا سوال پیچ نشه تو نمیاد
تیغ میزنم بره چون همه دارن به من ابرو نمیاد گرگ مثل شهرای بزرگ
-
اون از غروب
این از سحر
گفتی منتظرم بیا از سفر
حالا که به خونه رسیدم... تو کجایی...