هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Alireza Varamanzar من خیلیییی نمیخوابم انصافا توساعت بدیه میدونین...
مثلا شب تاصب بیدارم بد که همه تازه پامیشن منتازه میرم بخوابمبراهمین ب چشم میاد
.
پ.ن:وی خیلی نرمممم رکورد۱۹ساعته اش را پنهان میکندمهشید حسن زاده 0
مهشید چرا از جواب دادن طفره میری؟ -
یکبار یکی گربه بود خودش را می مالید صورتم را اوردم جلو که کلش را بماله به صورتم یک دفعه ای پا پنجه اش زد با چشم خون اومد
-
یکبار یکی گربه بود خودش را می مالید صورتم را اوردم جلو که کلش را بماله به صورتم یک دفعه ای پا پنجه اش زد با چشم خون اومد
-
-
دیگ از این کارا رو نکن
-
Gharibe Gomnam کشور های شمال اروپا مثل سوئد . و ژاپن و کشور هایی تفریحاتی مثل مالدیو . اینجا مشکل پیدا کردی خبرم کن . امارات همین پایینمون رشد اقتصادیش تو کرونا چند برابر شده .
مجتبی ازاد موافقم ولی همونارو کی رشد داده؟
آدما آزادن جاییکه میخوان زندگی کنن اما؛این نافی وظیفشون برای خدمت ب کشورشون نیست!
اینجا خاک ماست,,,کلی هزینه دادیم براش...اینجا هویتمونه...بهترین خاطراتمون اینجا بوده,,,دیدن خونوادمون,,,قدم برداشتنمون,,,رفیق پیداکردنامون,,,
پس هرجای دنیام که باشیم مهم نیست,مهم اینه باید دینمونو بش ادا کنیم,,,حالاهرکدوم ب نوبه خودمون... -
دیگ از این کارا رو نکن
Alireza Varamanzar دوباره کردم ولی گربه ای پیدا نشد
-
Alireza Varamanzar دوباره کردم ولی گربه ای پیدا نشد
-
مهشید حسن زاده 0 خسته نباشید
Alireza Varamanzar سلامت باشید
-
Alireza Varamanzar بله یادش بخیر مرم را بلند می کردم می نداختمش هوا وول می خورد اینقدر بعد پیشونیم را می گذاشتم روی پیشونیش
-
Alireza Varamanzar بله یادش بخیر مرم را بلند می کردم می نداختمش هوا وول می خورد اینقدر بعد پیشونیم را می گذاشتم روی پیشونیش
arthur morgan ویی
-
Alireza Varamanzar خیلی باحال بود بعد روی تخت که می خوابیدم می مد پاهام را با پنجه اش می گرفت اینقدر درد داشت گاز هم می گرفت ولی ملایم بود
-
مهشید حسن زاده 0
مهشید چرا از جواب دادن طفره میری؟Gharibe Gomnam منتظر جوابم,برسه دستم بت میگم دتری
-
Gharibe Gomnam منتظر جوابم,برسه دستم بت میگم دتری
مهشید حسن زاده 0
باشه عزیزم ممنون منتظرم️
-
Alireza Varamanzar خیلی باحال بود بعد روی تخت که می خوابیدم می مد پاهام را با پنجه اش می گرفت اینقدر درد داشت گاز هم می گرفت ولی ملایم بود
-
مهشید حسن زاده 0
باشه عزیزم ممنون منتظرم️
-
M Tg چیشد محو نشد؟
-
M Tg آدما بیشتراز تفاوتاشون شبیهن...
هرکس به قدخودش کنارت میمونهمهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هرکس به قدخودش کنارت میمونهدیگه اصلا بودن ادما مهم نیست برام
نبودنشون برام ارزشمند تر شده -
مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هرکس به قدخودش کنارت میمونهدیگه اصلا بودن ادما مهم نیست برام
نبودنشون برام ارزشمند تر شدهM Tg بجای ارزش دادن ب بود و نبود آدما
ب ارزش خودت فکرکن,روی بزرگی و مهرخودت تمرکز کن