هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@First
ن والا درگیری واس فیلماس
هرچی میگن یه چشم با احترام نظامی توپ میزنم بعد انجامم نمی دمsina bigdeli
موفق باشی داداش خدا پشتو پناهت
من برم دیگه کتاب خودشو کشت -
sina bigdeli
موفق باشی داداش خدا پشتو پناهت
من برم دیگه کتاب خودشو کشت@First مخلصم دمتگرم
برو دادشم از این جا بودن چیزی در نمیاد
فعلا -
بازنده بزرگ لیاقت ارزش داره بمیر و یه عالمه حرف های دیگه اش امیدوارم دیر نشده باشه بازم
برمیگردیم با حالِ خوب -
@First منطورم کار با ماشین و کامپیوتر این چیزاس یچی از اینا بلد باشی خطتم یک خوب باشه سربازی رواله
اینجا اسب نداریم ولی تا دلت بخواد فرمانده گاو داریم تونستی بزن خط اموزش گاو
داداش انشالله ک خیرهsina bigdeli
اع سن بیده گلدون کی
کلی برات ناراحت شده بودم ک حیف
خداروشکر برگشتی بشین درساتو بخون -
z Gheibi
سلام وقتتون بخیر
من چند تا سوال داشتم راجب به دانشکده و نحوه انتقالی ها می خواستم ببینم شما در جریان هستید یا نه ؟
و مورد بعد هم در مورد دو تا از کتابا برام یه مشکل ریزی برام به وجود اومده برای اونم یه راهنمایی می خواستم
حالا اگر اشتباه نکنم و فرد مورد نظرم خودتون باشدElham Hoseni در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
z Gheibi
سلام وقتتون بخیر
من چند تا سوال داشتم راجب به دانشکده و نحوه انتقالی ها می خواستم ببینم شما در جریان هستید یا نه ؟
و مورد بعد هم در مورد دو تا از کتابا برام یه مشکل ریزی برام به وجود اومده برای اونم یه راهنمایی می خواستم
حالا اگر اشتباه نکنم و فرد مورد نظرم خودتون باشدسلام
امیدوارم که شخص مورد نظر اشتباه نشده باشه
خیلی در مورد انتقالی اطلاعات ندارم ، بفرماییدبتونم جواب میدم
-
Elham Hoseni در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
z Gheibi
سلام وقتتون بخیر
حالا اگر اشتباه نکنم و فرد مورد نظرم خودتون باشدسلام
امیدوارم که شخص مورد نظر اشتباه نشده باشه
خیلی در مورد انتقالی اطلاعات ندارم ، بفرماییدبتونم جواب میدم
z Gheibi
سلام صبح بخیر
آخه لحظه آخر احساس کردم اشتباه منشن کردم
می خواستم در ابتدا بدونم البته جسارتا کدوم دانشگاه هستید و جو دانشگاه هم از نظر دانشجوها و هم از نظر اساتید به چه صورت هست
ممنون -
@دختر-بهار سلام خوب هستید؟صبح روزتون بخیر باشد راستی عید هم مبارک
-
@دختر-بهار سلام خوب هستید؟صبح روزتون بخیر باشد راستی عید هم مبارک
arthur morgan سلام
ممنون
شما خوب هستین؟
عید شما رو هم تبریک میگم -
arthur morgan سلام
ممنون
شما خوب هستین؟
عید شما رو هم تبریک میگم@دختر-بهار منم خوبم خداروشکر ممنون که پرسیدید و خداروشکر که شما هم خوب هستید
️
️
-
sina bigdeli
اع سن بیده گلدون کی
کلی برات ناراحت شده بودم ک حیف
خداروشکر برگشتی بشین درساتو بخون -
@دختر-بهار منم خوبم خداروشکر ممنون که پرسیدید و خداروشکر که شما هم خوب هستید
️
️
arthur morgan خداروشکر
خواهش میکنم
ممنون -
z Gheibi
سلام صبح بخیر
آخه لحظه آخر احساس کردم اشتباه منشن کردم
می خواستم در ابتدا بدونم البته جسارتا کدوم دانشگاه هستید و جو دانشگاه هم از نظر دانشجوها و هم از نظر اساتید به چه صورت هست
ممنونElham Hoseni خب احتمالا خودمم
دانشگاه را که همه میدونن سر خیابونمون
اساتید از لحاظ سطح علمی عالی عالی هستن و به همون میزان امتحان میگیرنکه خب این باعث میشه امتحانات سخت باشه
دانشجو ها هم بستگی داره شما تو چه کلاسی باشی همکلاسی های من عالین ولی از بقیه گروه ها اطلاع ندارم
-
Elham Hoseni خب احتمالا خودمم
دانشگاه را که همه میدونن سر خیابونمون
اساتید از لحاظ سطح علمی عالی عالی هستن و به همون میزان امتحان میگیرنکه خب این باعث میشه امتحانات سخت باشه
دانشجو ها هم بستگی داره شما تو چه کلاسی باشی همکلاسی های من عالین ولی از بقیه گروه ها اطلاع ندارم
z Gheibi
من از لحاظ سطح علمی و اساتید اصلا مشکلی ندارم الهی شکر از این لحاظ همه چی خوبه
مشکل من دقیق نمی دونم چیهبعضی اوقات احساس می کنم خودم زیادی حساسم این چیزا طبیعی هست اما واقعا خیلی ناراحت کننده هست برخی ها از بچه ها بچه هایی که ضعیف تر هستن رو پله ترقی خودشون قرار می دن و خوب این ناراحت کننده هست برام البته شایان ذکر من جایگاه خاص خودم رو دارم داخل دانشگاه اما با این حال بالاخره بحث انسانیت هست
به خاطر همین تو فکر انتقالی هستم
واقعا احتیاج داشتم راجبش با یک نفر حرف بزنم -
z Gheibi
من از لحاظ سطح علمی و اساتید اصلا مشکلی ندارم الهی شکر از این لحاظ همه چی خوبه
مشکل من دقیق نمی دونم چیهبعضی اوقات احساس می کنم خودم زیادی حساسم این چیزا طبیعی هست اما واقعا خیلی ناراحت کننده هست برخی ها از بچه ها بچه هایی که ضعیف تر هستن رو پله ترقی خودشون قرار می دن و خوب این ناراحت کننده هست برام البته شایان ذکر من جایگاه خاص خودم رو دارم داخل دانشگاه اما با این حال بالاخره بحث انسانیت هست
به خاطر همین تو فکر انتقالی هستم
واقعا احتیاج داشتم راجبش با یک نفر حرف بزنمElham Hoseni الهام جان تازه باهم آشنا شدیم و من خیلی اطلاعی ازت ندارم
اگه لازمه بیشتر صحبت کنیم حتما بهم بگو -
Elham Hoseni الهام جان تازه باهم آشنا شدیم و من خیلی اطلاعی ازت ندارم
اگه لازمه بیشتر صحبت کنیم حتما بهم بگوz Gheibi
خودمم احساس کردم خیلی یهویی رفتم سر اصل مطلبممنون عزیزم فقط اگر لطف کنی یکم منو راهنمایی کنی در مورد وضع دانشگاهتون ممنون میشم به هر حال از طریق علامه گوگل هم اطلاعاتی کسب کردم از دانشگاه ها اما خوب هیچی نظر کسی که داره داخل یه دانشگاه تحصیل می کنه نمیشه
در مورد دانشگاه ما هم داخل نت همیشه آرومه و عالی هست اما باید در جوش قرار بگیری متاسفانه تا متوجه بشی چه خبر هست -
=I
:I -
بچه هاااا
لطفا اگر میبینید چند روزه منشنم کردید یا پیوی پیام دادید جواب ندادم دوباره پیام بدید
️
من میبینم پیامتون رو بعد میبینم جوابش طولانیه میگم چند ساعت دیگه جواب میدم بعد چند ساعت بعد هم یادم میره
️
-
بچه هاااا
لطفا اگر میبینید چند روزه منشنم کردید یا پیوی پیام دادید جواب ندادم دوباره پیام بدید
️
من میبینم پیامتون رو بعد میبینم جوابش طولانیه میگم چند ساعت دیگه جواب میدم بعد چند ساعت بعد هم یادم میره
️
maryam111
خانم ناظم اینقدر سخت نگیرید
-
z Gheibi
خودمم احساس کردم خیلی یهویی رفتم سر اصل مطلبممنون عزیزم فقط اگر لطف کنی یکم منو راهنمایی کنی در مورد وضع دانشگاهتون ممنون میشم به هر حال از طریق علامه گوگل هم اطلاعاتی کسب کردم از دانشگاه ها اما خوب هیچی نظر کسی که داره داخل یه دانشگاه تحصیل می کنه نمیشه
در مورد دانشگاه ما هم داخل نت همیشه آرومه و عالی هست اما باید در جوش قرار بگیری متاسفانه تا متوجه بشی چه خبر هستElham Hoseni الان یکمی شک کردم
من کیم؟
ببینم درست اومدی یا نه
علامه گوگل که خبر نداره تو دانشگاه چی میگذره
منم خودم اهل حاشیه نیستم اصلا و این جور اتفاقات که همه جا می افته پیگیری نمیکنم و خبر دار نمیشم و نمیخوام که بشم
البته فکر نکن انتقالی خیلی راحته ها!
به نظر من اگر در مورد تعامل سازنده کار کنی خیلی زودتر به نتیجه میرسی مخصوصا الان که بیشتر محازیه و سطح ارتباطات خیلی بالا نیست