هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
یه بار یه بزرگواری اومد خواست وارد زندگیمون شه به رسم رفاقت و اینکه آدم خوبی باشه باهاش رفاقت کردیم
از ید روزگار هعی میخواست مارو به امتحان بکشه خودش به امتحان میفتاد و مردود میشد
ماهم کاری نداشتیم گفتیم دلش پاکه بیخیال درست میشه... -
maryam111 سلام خانوم ناظم خوبید؟؟ جلسه رفع اشکال هم رفتیم سوال چهارمش به ما نمیخورد سن ما قد نمیداد بهش کلا پیچیدم که این چیه
@yasin-sheibak سلام ممنون خوبم
یوسین بولت رو احتمالا باید بشناسی، یه دونده جاماییکایی هست که به سریع ترین فرد جهان مشهوره
تو یکی از مصاحبه هاش میگه مربیم زمانی که تمرین میکردم وزنه های خیلی سنگین به پاهام میبسته و میگفته بدو
کلی سختی میکشیده تا بتونه با اون وزنه ها بدوئه
یک هفته قبل از مسابقه زمانی که میخواسته رکورد خودش رو ثبت کنه وزنه ها رو از پاش باز کرده و سریعترین رکوردها رو ثبت کرده
چون تونسته بود باز وزنه ها و شرایط سخت تمرین کنه پس وقتی که وزنه ها ازش جدا شده بودن با بیشترین توان خودش تونسته رکورد به ثبت برسونه
حالا قضیه شما و استاد هم مثل یوسین بولت و مربیش هست
بازم با استاد راجب سختی سوالا صحبت کنید خودتون -
maryam111 شوخی میکنم ولی کتاب بخونید حتما خیلی کتاب ها قشنگ هستند من بهتون پیشنهاد میکنم کتاب های جرج اورول را هم بخونید چون خیلی قشنگ هستند
arthur morgan اهمم ممنون
-
این پست پاک شده!
-
@yasin-sheibak سلام ممنون خوبم
یوسین بولت رو احتمالا باید بشناسی، یه دونده جاماییکایی هست که به سریع ترین فرد جهان مشهوره
تو یکی از مصاحبه هاش میگه مربیم زمانی که تمرین میکردم وزنه های خیلی سنگین به پاهام میبسته و میگفته بدو
کلی سختی میکشیده تا بتونه با اون وزنه ها بدوئه
یک هفته قبل از مسابقه زمانی که میخواسته رکورد خودش رو ثبت کنه وزنه ها رو از پاش باز کرده و سریعترین رکوردها رو ثبت کرده
چون تونسته بود باز وزنه ها و شرایط سخت تمرین کنه پس وقتی که وزنه ها ازش جدا شده بودن با بیشترین توان خودش تونسته رکورد به ثبت برسونه
حالا قضیه شما و استاد هم مثل یوسین بولت و مربیش هست
بازم با استاد راجب سختی سوالا صحبت کنید خودتونmaryam111 خیلی مثال قشنگی بود مرسی
اره سوالش پیچیده بود -
یه روز این بیخیال بیخیالا خیلی زیاد شد
بهش گفتم فلانی چیو میخوای ثابت کنی ولش کن دیگه بیخیال آدم باش حداقل آدم نیستی خودت باش چرا ادا آدم خوبارو درمیاری؟!خصیتت دوگانه شده صبح یه جوری شب یه جور من تو این مدت نتونستم کامل بشناسمت و اون ویزی که دیدم آدم بی ثبات بوده -
arthur morgan اهمم ممنون
maryam111 یکی دیگه پیشنهاد اصلا فردا بریدپیتزا فروتن خیلی خوشمزه هست اصلا ادم میره قاطی مرغ ها
-
اومد و حرف گوش کرد خیره سرش خواست خودش باشه
یه چندماهی گذشت و چنتا سفر مشتی رفتیم چاتون خالی
تو این سفرها ای بدک نبود شخصیت صافی نداشت ولی خب میشد روش حساب وا کرد
-
maryam111 یکی دیگه پیشنهاد اصلا فردا بریدپیتزا فروتن خیلی خوشمزه هست اصلا ادم میره قاطی مرغ ها
arthur morgan آره خوردم پیتزاهاشو خوشمزه است
قاطی مرغ ها چرا؟ -
بچه ها لینک اینستاگرام و یوتیوب هم نذارید لطفا
️
-
قاطی مرغ ها چرا؟maryam111 اخه خیلی خوشمزه است اصلا ادم یک لحظه میره توی جهان خمسه بخصوص با سس مخصوصش
-
maryam111 ایدی حساب نمیشه که
-
یه روز تو یه بازی بودیم اسمشو نمیارم آنلاین بود این صدا دختر شنید اونجا
یا ابلفض بیا اینو جمع
دچار زنگ زدگی مزمن شدم من از دستش
اقا صحبت کردیم حین بازی چنتا حرف رد و بدل شد این عاشق شد -
آقا ماجرا گذت و گذشت سر ماه نشده بود داستان به ازدواج و این چیزا کشید البته از سمت این از سمته دختره بنده خدا خبری نبود
سرویس شدم من خدایا تو این مدت
با منم در ارتباط بود اون بنده خدایه روز دیدم برخورد این رفیقمون عوض شده با من
-
ساقی🥺
مرسی بابت عکس دیشب
@Saghi-Mortazavi -
قاطی مرغ ها چرا؟maryam111 خانم ناظم باغ دولت اباد ااا الان یادم اومد برید اونجا خیلی که باحاله که